Euro 2020

Τι σκάνδαλο είναι αυτό ρε…

2 Likes

είδαν στο βαρ αυτή την αηδία και του είπαν “νταξ μεγάλε δώστο”

4 Likes

Σε παράταση ημιτελικού Euro…

Αν είχε γίνει από την ανάποδη, θα έδιναν τέτοιο πέναλτι στη Δανία;

Εμετός :face_vomiting:

3 Likes

Σιγά μην το έδιναν

3 Likes

Η ευκολία με την οποία δίνονται τα πέναλτι τώρα ειδικά που υπάρχει το VAR είναι εντελώς γελοία. Το αστείο είναι ότι ενώ συνήθως στο slow motion τα πάντα φαίνονται 10 φορές χειρότερα απ’ όσο είναι, το συγκεκριμένο φαινόταν απλά βουτιά

Επίσης η γνωστή καραμέλα ότι και καλά θα ήταν φάουλ εκτός περιοχής άρα είναι πέναλτι όταν μιλάμε για 70-80% ευκαιρία για γκολ πάει στα σκουπίδια

2 Likes

ακόμα και αυτό να ισχύει, δεν υπάρχει καν φάουλ, δεν υπάρχει επαφή, δεν υπάρχει τπτ

2 Likes

Εδώ ναι, λέω ότι γενικά πλέον τα δίνουν για επαφές του τίποτα. Και ειδικά όταν είναι στο ύψος της περιοχής ή σχετικά μακριά από το τέρμα τέλος πάντων, είναι ακόμα χειρότερα

1 Like
3 Likes

Έλα μωρή Σκουάντρα Ατζούρα, κάνε το καθήκον σου με τους σιχαμένους.

6 Likes

UP THE IRONS ΡΕΕΕΕ!!!

Μόνο Maiden μέχρι τον τελικό :stuck_out_tongue:

1 Like

Δεν θυμάμαι να έχω στηρίξει ποτέ τόσο πολύ Ιταλία. Forza και στείλε τους κυριολεκτικά στα σπίτια τους.

2 Likes

οι Δανοί λέει λύγισαν από την πληρότητα και το βάθος που έχουν τα 3 λιοντάρια…

δημοσιογραφία όχι αστεία…

7 Likes

Εδώ είδαν πέναλτυ!

5 Likes

βρε εντάξει είχε το πάνω χέρι η αγγλία σε ένα γενικό αλλά όχι με τέτοιες απάτες να παίρνει το μάτς…καλά οι δημοσιοπουτάναςγιοιγράφοι μόνο αγγλικά που δεν έκαναν την περιγραφή αλλά τέλοσπαντων…

Double post αλλά έχω νεύρα και έχεις τον άλλο τον ανεκδιήγητο, τον ξενέρωτο, να κερδίζει 2-1 εντός έδρας, να θέλει ένα τέταρτο ακόμα και να βγάζει Grealish για να βάλει Trippier. Ούτε ο Μουρίνιο στα καλά του τέτοιες αηδίες. Ναι, θες να σκοτώσεις το ματς, αλλά ρε μλκ σύνελθε! Πραγματικά εύγε, δεν θυμάμαι ποτέ να έχω τσιτώσει με εθνικές, είμαι ζεν γενικά, με έκαναν έξαλλο απόψε.

3 Likes

Ούτε εγώ υποστηρίζω την Ιταλία αλλά ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι στον τελικό θα υποστηρίξω τους Ιταλούς.

Βασικά απέναντι στους Άγγλους θα υποστήριζα ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ χώρα.

Αγγλία ΟΥΣΤ.

1 Like

απέναντι στους Άγγλους θα υποστήριζα και εξωγήινους οι οποίοι με νίκη θα μας έπαιρναν τη Γη

3 Likes

Πω μ@λακ@ μου έκαψε πολλά βίντεο η Αγγλία μιλάμε, για τέτοιο απύθμενο μίσος. Η ομάδα που θα πρέπει να μου θυμίσετε πότε έχει φάει αβάντα από τη διαιτησία τα τελευταία 50 χρόνια ξέρω ‘γω, ώστε ξαφνικά να αποτελεί τη διαχρονική ντροπή των Εθνικών επειδή πήρε ΕΝΑ ανύπαρκτο σφύριγμα. Η ερώτηση είναι η εξής: Βρίσκεται άδικα στον τελικό, βάσει της συνολικής εικόνας του ματς απέναντι στην -κατά τ’ άλλα- συμπαθέστατη Δανία;

Anyway, ξορκίστηκαν οι δαίμονες του '86, του '96, του '02 (άμπαλε Seaman) και του '18. Ο Southgate, εν τω μεταξύ, πρέπει να βρήκε επιτέλους κάποια ψυχική ηρεμία 25 χρόνια μετά.

Ο τελικός έχει φαβορί και αυτό είναι η Ιταλία (εδώ να πω ότι αυτός ο άτιμος ο Chiesa έχει φοβερή ποδοσφαιρική αντίληψη / πώς “ζωγραφίζει” έτσι ο παικταράς και πώς κινείται έτσι στους χώρους;), αλλά πιστεύω πολύ στους Αγγλάρες φέτος (και τους υποστηρίζω προφανώς).

Ζω για αυριανά, καγκούρικα, βρετανικά πρωτοσέλιδα, για νέο, οργασμικό κείμενο @Lupin και για κούπα στα ουράνια από τα “λιοντάρια”. Κάντο όπως στον Β’ Π.Π., μωρή Αγγλία :crazy_face:!

1 Like

13 Likes