Πάντως για να τα λέμε και όλα, η Ιταλία παίζει χωρίς φορ και η Αγγλία χωρίς τερματοφυλακα…
70% κατοχή η ιταλία!!! , τραγικοί άγγλοι, αντί να παίξουν λίγο μπάλα κάθισαν σαν τα βόδια πίσω για 65 λεπτά…imbeciles
Πρωτο ματς που δεχονται ισοφαριση οι Αγγλοι. Στο να ελεγχουν τα ματς καλοι μας φαινοντουσαν. Μπορουν να αντεξουν την πιεση τωρα;
Πάντως γκολ εκτός από στημένα ακόμα δεν έχουν φάει ε
Ωχ, ερχεται Gareth
Πω πω κηδεία!!
Πρέπει να απαγορεύσουν στους Άγγλους να πηγαίνουν στα πέναλτι. Αν δεν το πάρουν παράταση ας μετρήσει αυτόματα ήττα. Δεν έχει νόημα, απλά δεν το 'χουν.
Δικαιο αποτελεσμα και στο ματς και στη διοργανωση, το αξιζανε οι Ιταλοι.
the bird (=το μπούλο)
το πιστώνεται ο southgate, βάζει δύο “κρύους” παίκτες να χτυπήσουν τα 2 πέναλτι …με τι ψυχολογία να σου βαρέσουν πεναλτι όταν είναι με 3 λεπτά παιχνίδι ;
Ώχου μωρέ, πέναλτι είναι, κάποιες φορές μπαίνουν, κάποιες δε μπαίνουν. Όλα τ’ άλλα είναι κουβέντα καφενείου
Και ο LVG έβαλε Krul κρύο για τα πέναλτι στο Μουντιάλ κάποτε και δικαιώθηκε. Στο χωριό μου λέμε hindsight is 20/20 σ’ αυτές τις περιπτώσεις
Προφανώς και χαίρομαι με την έκβαση του ματς.
Αλλά πρέπει να πω κάτι.
Τι ακριβώς σκεφτόταν ο Σάουθγκειτ όταν έβαζε Rashford και Sancho στο 120’ για να εκτελέσουν πέναλτι.
Και οι δύο ήταν παντελώς εκτός αγώνα, δεν ακούμπησαν μπάλα και ξαφνικά είχαν αυτή την ευθύνη στα πόδια τους. Αυτούς τους δύο πραγματικά τους λυπήθηκα.
Δίκαια οι Ιταλοί, οι Άγγλοι ήταν κακοί σε όλο το ματς μετά το 2’ και το γκολ, άτολμοι, οι Ιταλοί χωρίς να κάνουν κάτι φοβερό ήταν απλά καλύτεροι.
Ειχαν και την ατυχία με τον τραυματισμό του Κιέζα, εκεί που είχε αλλάξει τελείως το ματς και πίεζαν τους Άγγλους.
Υ.γ Τρία ματς στα πέναλτι πήραν οι Ιταλοί σε αυτό το euro…
Μας τρόλαραν οι Άγγλοι για την άμυνα και το λεωφορείο που έπαιξε η Ελλάδα για να πάρει το euro παίζοντας με Ισπανία, Γαλλία, Τσεχία και Πορτογαλία 2 φορές που ήταν γηπεδούχοι.
Έβαλαν γκολ από τα αποδυτήρια και οι Ιταλοί τους έπιασαν αιχμάλωτους μέσα στο σπιτάκι τους…
Εμείς μπροστά τους και σε αυτό που έκαναν σήμερα παίξαμε μπαλάρα…
Το μόνο παιχνίδι στο όποιο ήμασταν εμφανώς χειρότεροι νομίζω στα νοκάουτ ήταν με τους Τσέχους. Οι Άγγλοι με το υλικό που έχουν πήγαν για κλεφτοπόλεμο, μέχρι σήμερα τουλάχιστον τους βγήκε αλλά και που πήγε πέναλτι το παιχνίδι τυχεροί ήταν
Περιμένουμε τα αυριανά πρωτοσέλιδα με Southgate επικηρυγμένο (εκ νέου) μαζί με τα sidekicks Ράσφορντ και Σάντσο
Βλέπω ο Ντοναρούμα πήρε MVP, καθόλου κακή επιλογή αλλά προσωπικά θα το έδινα στον Shaw.
E?!? Ο καλυτερος τους παικτης ηταν. Αυτο που βγαζει του Κιεζα στο δευτερο ημιχρονο και οι εξοδοι του ηταν καταπληκτικα.
Οι Αγγλοι μεχρι το 55’ ειχαν μια τελικη προσπαθεια, και τελειωσαν το ματς με 5 ή 6 νομιζω, εκ των οποιων ηταν ολες πολυ μακρια απο το τερμα.
Αυτο ακριβως, για να μην πουμε για το τι εγινε με Δανια.
Το εβλεπα με τον πατερα μου και τον γαμπρο μου και ειπαμε και οι τρεις οτι αυτοι οι δυο θα τα χασουν ε. Σιγουρα καφενειακη κουβεντα, αλλα για μενα χαζη λογικη να βαλεις και καλα “σπεσιαλιστες”, ασε παικτες που εχουν επενδυσει στο ματς ηδη.
Δυο συνεχομενα.
Αυστρια στην παραταση και Βελγιο με 2-1
Απλα οχι ομως? Κι ο Chiesa με τεραστια γκολ στα νοκ αουτ και παιζοντας μονος του την Αγγλια για 60 λεπτα πιο σωστη επιλογη θα ηταν.
Απαραδεκτη νοοτροπια οι Αγγλοι. Γκολ με το καλημερα κ οι Ιταλοι τα χουν χαμενα. Ουτε κοντρολ δεν μπορουν να κανουν. Οι Αγγλοι φαινονται για λιγο λες κ ειναι ενα κεφαλι πιο ψηλοι κ δυο ταχυτητες πιο γρηγοροι. Αντι να χτυπησουν εκει το παιχνιδι κ να πανε για δευτερο αφησαν την μπαλα στην Ιταλια. Αναποφευκτα κ σιγα σιγα οι Ιταλοι ηρεμησαν, βρηκαν τα πατηματα τους κ γυρισαν το παιχνιδακι με τους Αγγλους να μην κανουν ουσιαστικη ευκαιρια για 118 λεπτα.
Πεναλτι ξεπεναλτι μου φαινεται πολυ ρισκο να βαζεις εναν 19χρονο να βαρεσει το 5ο σε τελικο.