Euro 2020

Αστεία Αγγλία. Τελικός/ματς ζωής στο σπίτι τους, γκολ με το καλημέρα και 120 λεπτά μετά ούτε καν μια συνεργασία. Αντ’αυτού τριπλή ζώνη άμυνας, ο Kane σχεδόν εξάρι και προσευχές να μην χάσουν. Ε θα το πληρώσεις. Απαράδεκτη εικόνα. Χίλια μπράβο στους Ιταλούς, η καλύτερη και πιο σταθερή ομάδα του τουρνουά.

6 Likes

Για όποιον δεν το κατάλαβε, ο αντ1 θα δείξει και το μουντιάλ του 2022 επίσης ε

12 Likes

1 Like

Μονο 493 μερες απο τωρα. 'Η 497?
Δε θυμαμαι, πρεπει να εριξα γυρω στις 50 χριστοπαναγιες στον Ερπετοπουλο

5 Likes

ξυδάκι ρε αγγλάκια που σας έφταιξε ο πιτσιρικάς. Κρίμα για τον Σάκα κατα τα άλλα μπράβο στην Ιταλία το άξιζε

4 Likes

Όντως;;; Ισχύει αυτό ;;;; Inside info ;;;; :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

Αδιόρθωτοι και κάφροι, πήραν ψύχραιμα την κηδεία που τους έκαναν οι Ιταλοί

1 Like

Συγγνώμη, χτυπιουνται μεταξύ τους;

Στην αρχή νόμιζα ότι την έπεσαν σε Ιταλούς, αλλά τώρα που το ξαναβλεπω μάλλον μεταξύ τους πλακωνονται

Καποιοι λενε στα σχολια οτι ειναι μαλιστα πριν τον αγωνα, δεν ξερω αν ισχυει.

Παντως αυτοι που τρωνε το ξυλο εχουν μπει χωρις εισιτηριο στον χωρο του γηπεδου, και οι αλλοι που τους κοπανανε την ειδαν vigilante μαλλον και τους κλωτσανε. Νταξει… Αγγλοι οπαδοι, δεν εχουμε υψηλες προσδοκιες και απαιτησεις.

Η αντιδραση του Ντοναρουμα οταν πιανει το τελευταιο πεναλτι ειναι απο τα καλυτερα πραγματα που εχω δει σε Euro. Απλα coolness 11 στα 10 ο τυπος, περπαταει λες και εκτελεσε σωστα μια πασα στα 2 μετρα. Ηρωας για τους Ιταλους σιγουρα στα penalty.

2 Likes

Ρε ειχε σκαλωσει ενας φιλος στο σπιτι οτι δεν σφυριξε ο διαιτητης και θα σφυριξει επαναληψη απο την αντιδραση του Ντοναρουμα, εχασα 10 χρονια απο την ζωη μου μεχρι να δω να πανηγυριζουν στον παγκο, τι βλαμμενος.

Σκατα στους ρατσιστες αλλα οκ ειναι λιγο κριμα να λεμε “οι Αγγλοι” λες και ολοι ειναι τετοια σκουπιδια. Μπραβο και στον Σαουθγκειτ που εβαλε 19 χρονων παιδακι και 2 εντελως κρυους παικτες να βαρεσουν τα 3 τελευταια πεναλτυ, αλλη μια ιστορικη αποτυχια της Αγγλιας στα πεναλτυ, μια ιστορια που θα την διηγουνται με θλιψη 30 χρονια μετα, γραφτηκε σημερα :stuck_out_tongue:

Ειπα οι Αγγλοι οπαδοι, οχι οι Αγγλοι :stuck_out_tongue:

Δεν το λεω για εσενα, γραφτηκε πιο πανω μωρε.

Σκεφτομουν χθες οτι αυτη τη φορα αργησαμε να γελασουμε με την Αγγλια οπως παραδοσιακα γελαμε, και για λιγακι φοβηθηκα οτι το αστειο θα παρατραβηξει αυτην την φορα και δε θα ειναι αστειο πια, αλλα τελικα κρατησαν το καλυτερο για το τελος.

Αλλο να βαζεις εναν τεραστιο παικτη με εμπειρια οπως θα ηταν ξερω γω κανας Beckham ή κανας Pirlo για να ριξει ενα πεναλτι, αλλο να βαζεις τωρα δυο νεαρους σχετικα παικτες που δεν εχουν παιξει ουτε 3 λεπτα στο ματς, και στα καπακια εναν 19χρονο… τι ονειρο ειδε εκει περα , πραγματικα.

Πραγματικα ακατανοητο. Θα μου πεις το ειχε κανει και ο Φαν Χααλ με τον Κρουλ αλλα αφ’ενος αλλο το τερμα και αφ’ετερου τον Κρουλ ο αλλος ο καμενος τον προπονουσε και τον προετοιμαζε ειδικα για αυτο το ενδεχομενο, δεν ηταν στο ασχετο η επιλογη του.

Εγώ νομίζω πως ο Ντοναρούμα δεν είχε πολυκαταλάβει τι συμβαίνει στο τελευταίο πέναλτυ, μου φαίνεται πως δεν το είχε συνειδητοποιήσει καθόλου.

Λυπήθηκα τον Σάκα, αδιανόητη η πίεση που είχε να διαχειριστεί.

Τα λένε καλά και οι κύριοι πιο κάτω.

Ο “άνθρωπος γκολ” που ήταν άραγε όταν έσφιξαν τα γάλατα;

1 Like

Καλα καμια περιπτωση ε :stuck_out_tongue:

Ειπαμε δεν ειναι ισως πυρηνικοι φυσικοι οι ποδοσφαιριστες συνηθως, αλλα μεχρι το 5 ξερουν να μετρανε

Ο Southgate ανελαβε πληρως την επιλογη για τους εκτελεστες πεναλτι, και πολυ καλα εκανε για μενα. Δεν ειναι ευθυνη του Grealish και του Sterling να πουνε “α οχι εγω θελω να βαρεσω πεναλτι” , και εν τελει μπορει να μην ενιωθαν ουτε αυτοι ψυχολογικα ετοιμοι.

Όχι ρε, δεν το εννοώ έτσι. Μου έδειχνε stunned. Σοκαρισμένος. Όχι πως δεν κατάλαβε πως πήρε την κούπα.

1 Like

Α οκ. Εμενα μου φανηκε σα να εχει κοχονες 30 κιλα και απλα να ειναι σε φαση “οκ κουλ, γαμησα” :sweat_smile:

5 Likes

Ο προπονητής πρέπει να έχει πάντα τον τελευταίο λόγο σε τέτοιες επιλογές, αλλά αν θες να είσαι μπροστάρης και ηγετική φυσιογνωμία, τότε πατάς πόδι. Κάτι που μπορεί να έγινε και απλά ο Southgate να είχε αντιρρήσεις, ποτέ δεν θα το μάθουμε. Anyway, ότι έγινε, έγινε.

Σχετικό-άσχετο, μιας και το συζητούσα χθες με την παρέα που βλέπαμε το ματς, νομίζω πήρα τελεσίδικα την απόφαση να μην χαραμίσω ούτε λεπτό στο Μουντιάλ της ντροπής που έρχεται. Με στεναχωρεί πολύ γιατί είμαι τρελός ποδοσφαιρόφιλος, αλλά δεν μπορώ. Ξέρω πως δεν θα κάνει διαφορά, αλλά θα νιώσω εγώ καλύτερα. Ακόμα ελπίζω να αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή, μα αμφιβάλλω. Θα ήθελα πολύ κάποια ομάδα να έχει τα @@ και να αποχωρήσει και να αφήσουν τα μηνύματα και τις καμπάνιες, αλλά επίσης χλωμό.

1 Like