Euro 2024

Ο ενας πονηρος εβαλε μονο προκρισεις, ο αλλος την ειδε Καλχας και εβαλε μεχρι και παραταση. Ρε πού παμε…

1 Like

Το οτι μετρησε ομως το γκολ τους ειναι αδιανοητο. Χαρηκα εγω βεβαια γτ ηθελα να το γυρισουν, αλλα δεν εχω ξαναδει να μην δινεται φαουλ στον τερματοφυλακα τετοια φαση

Ελβετια - Ιταλια 1-0
Γερμανια - Δανια 1-1 Προκριση Γερμανια παραταση η πεναλτι
Αγγλια - Σλοβακια 1-0
Ισπανια - Γεωργια 2-1
Γαλλια - Βελγιο 1-0
Πορτογαλια - Σλοβενια 2-0
Ρουμανια - Ολλανδια 0-2
Αυστρια - Τουρκια 1-1, 2-1 παραταση

Ελβετία - Ιταλία: 2-0
Γερμανία - Δανία: 2-1
Αγγλία - Σλοβακία: 1-1
Ισπανία - Γεωργία: 3-1
Γαλλία - Βέλγιο: 2-1
Πορτογαλία - Σλοβενία: 2-0
Ρουμανία - Ολλανδία: 1-1
Αυστρία - Τουρκία: 2-0

3 Likes

Μόλις είδα (σκέφτηκα) ότι τα σημερινά είναι και τα δύο γειτονικά ματς! Ελβετία Ιταλία σύνορα εκεί πάνω στις λίμνες. Και Γερμανία Δανία σύνορα και στεριά και θάλασσα!
Παίζει ρόλο; Οχι; Στ’ αρχίδια σας; ΝΑΙ!
Νταξ απλά ήθελα να το πω…

8 Likes

Μου κανει φοβερη εντυπωση ποσο φτωχο υλικο εχει η Ιταλια για την ιστορια της.

Στην αρχη νομιζα οτι μου χαλασε η τηλεόραση…
Μετα νομιζα οτι παιζουν παλαίμαχοι.

Μετα ειδα οτι παιζει η Ιταλία

5 Likes

Αν δεν είχαν και .Ντοναρουμα ηδη θα ήταν 3-0 στο χαλαρό

1 Like

Απελπισία.

1 Like

Υπνος η αμυνα

Φάνηκε η Ιταλία από το πρώτο ματς με την Αλβανία ότι δεν θα πάει μακρυά σε αυτό το Euro.

1 Like

Τη σεβάστηκε πολύ πάντως η Ελβετία

Μόνο δύο της έριξε

2 Likes

Αυτο το 2-0 ισως και να ηταν το πιο προβλεψιμο και αναμενομενο σκορ απο τα 8 ζευγαρια τελικα, αν και προφανως πολυ ευκολο να το λεει κανεις κατοπιν εορτης :stuck_out_tongue:

Αχρωμη, αδυναμη, βαρετη Ιταλια, σιγουρα η χειροτερη που εχω δει ποτε (και ναι, χειροτερη απο ενα σωρο ομαδες που απετυχαν να πανε στην τελικη φαση του Μουντιαλ). Θα μπορουσαμε να εχουμε δει ενα πολυ διαφορετικο ματς αν η Ιταλια σκοραρε πρωτη (και ειχε 2 πολυ καλες ευκαιριες να το κανει), γι αυτο και το ειχα “παιξει” 1-2, αλλα απο την στιγμη που σκοραρε πρωτη η Ελβετια, τελος το ματς.

Οπως δηλαδη συμβαινει τις περισσοτερες φορες οταν μια ομαδα ειναι καλυτερη απο την αλλη, και γραψτε εσεις για φανελες και μυθολογια :stuck_out_tongue:

Μη ριξει δυο ψιχαλες, να το διακοψουν οι ντιντηδες…

1 Like

Κάτι πρέπει να γίνει με το οφσάιντ. Τι πλεονέκτημα δίνει η μύτη του παπουτσιού δλδ;

1 Like

Δε χρειάζεται να γίνει κάτι, το μόνο που χρειάζεται είναι να ισχύει πάντοτε το ίδιο. Πάντοτε κοντά στο όριο, θα υπάρχει γκρίνια.

1 Like

Το οποίο δεν είναι αλήθεια, αφού σε άλλα ματς δεν το κοιτάει καν ο διαιτητής, και του λένε ότι είναι οκ η φάση. Ακόμα και σε περιπτώσεις που εξέχει περισσότερο από ένα εκατοστό ο παίκτης. Βέβαια όχι όταν ευνοείται η Γερμανία ή παρεμφερή μεγέθη. Να ένα πράγμα που μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι παίζει ρόλο η φανέλα :sunglasses:

Δεν ειναι αληθεια οτι πρεπει να ισχυει παντοτε ο ιδιος κανονας δηλαδη; Ενδιαφερον :stuck_out_tongue:

Καταλαβαίνω αυτό που λες. Είναι προτιμότερο να γίνεται ετσι παρά να αποφασίζει ο διαιτητής πχ πόσο επηρεάζεται η κάθε φάση καθώς έτσι ισχύει το ίδιο για όλους.

Απλά δεν μπορώ να μην το αναφέρω οταν ακυρώνεται γκολ για ένα μυτακι. :joy:

Γκρίνια θα υπάρχει πάντα αυτό είναι το μόνο σίγουρο :stuck_out_tongue: