το μοναδικό εντυπωσιακότερο σκηνικό από τη βροχή στη Μαλακάσσα
Το ότι πρέπει να ισχύει για όλους το ίδιο είναι αυτονόητο, όπως αυτονόητο είναι και ότι στην πράξη τελικά δεν ισχύει για όλους το ίδιο
Τελικά ο διαιτητής αποφασίζει, και μάλιστα ενίοτε κάποιος διαιτητής σε μια αίθουσα σε άλλη πόλη, και δεν αποφασίζουν πάντα το ίδιο.
Λογικό, Γερμανικό DNA ο James, Δανός ο Lars, ντέρμπι έπαιζαν χθες, κέρδισε ο James με την βοήθεια του VAR
Μου φαινεται αστειο το να συζηταμε σημερα για το offside. Ειναι μια παραβαση γυρω απο την οποια στο παρελθον εχουμε δει ΤΑ τερατα και που πλεον σημερα σε συντριπτικο ποσοστο οι αποφασεις γυρω απο συτην ειναι σωστες γιατι μας εχει σωσει το var. Τωρα, αν καποιος ειναι ενα μυτακι μπροστα η’ αν το οριο πρεπει να ειναι διαφορετικο, ειναι περισσοτερο απλα για να μιλαμε και δεν εχουν πολυ νοημα, το θεμα offside ειναι ουσιαστικα λυμενο. Το οριο ειναι αυτο που ειναι, τι να κανουμε τωρα. Και η γραμμη ειναι το οριο του τερματος κι αν η μπαλλα δεν την περασει για 1 χιλιοστο, δεν υπαρχει γκολ, οσο κριμα και να ειναι.
Και αν το όριο αλλάξει , πάλι κάποιος θα το ξεπεράσει για ένα χιλιοστό και θα λέμε τα ίδια. Μια χαρά είναι έτσι , ψυχρό αλλά όσο γίνεται πιο αντικειμενικό.
Οφείλουμε πάντως να αναγνωρίσουμε ότι αυτό το Euro μπορεί να μην έχει παρουσιάσει υψηλού επιπέδου θέαμα, όμως οι αγώνες έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο αυτοί των ομίλων με τις βαθμολογίες, όσο και τα πρώτα νοκ άουτ.
Αυτό βέβαια συμβαίνει γιατί τα φαβορί δεν έπιασαν έως τώρα κάποια φοβερή απόδοση, οπότε οι θεωρητικά “δεύτερης ταχύτητας” ομάδες που ήταν κατάλληλα προετοιμασμένες εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία!
Όπου και αν μπει το όριο, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ, η γκρίνια θα είναι η ίδια.
Ας ζήσουμε με αυτό.
Πολύ καλά ξεκίνησε η Αγγλιάρα
Έως εξαιρετικά θα 'λεγε κανείς
Fun fact:
Η Αγγλια εχει τις λιγοτερες επαφες μεσα στην περιοχη της αντιπαλης ομαδας σε αυτο το Euro. Λιγοτερες επιθετικες πρωτοβουλιες και απο τις αλλες 23 ομαδες δηλαδη. Αντε να βαλει 2 γκολ τωρα.
Πολυ ομορφο το γκολ της Σλοβακιας.
Αίσχος ομάδα με μηδέν ποδόσφαιρο…αντε να φάει και άλλα…όπως και η Ιταλία να πάει σπίτι της
Αυτό δε μπορώ να καταλάβω. Οκ, οι Ιταλοί δεν έχουν παίχτες. Οι Άγγλοι έχουν. Τι στο μπούτσο δεν πάει καλά; Κούραση; Γιατί όσο και να φταίει ο προπονητής, κάποια στιγμή θα βγει το ατομικό ταλέντο, απλά εδώ δεν βγαίνει με την καμία.
Πιστεύεις ότι είναι νομοτελειακό;
Εγώ μάλλον όχι.
Για να πας μακριά σε μεγάλη διοργάνωση δεν σου φτάνει το ταλέντο, πρέπει να έχεις και μια συγκρότηση. Ε η Αγγλία όχι μόνο δεν την έχει αλλά παίζει και να είναι η πιο ασύνδετη ομάδα που έχω δει σ’ αυτό το Γιούρο.
Ήδη μονο σεντρες και ότι γίνει…
Νομοτελειακό όχι. Αλλά να δούμε κάποια ψήγματα ατομικού ταλέντου, πολύ πιθανό. Εδώ δεν έχουμε δει ούτε ένα ξέρω γω. Κάποιος να πάρει τα πάνω του, έστω εγωιστικά να ξεσηκώσει και τους άλλους, κάτι, μια ντρίμπλα, κάτι. Όχι να πάνε τελικό ή στον άλλο γύρο, αλλά να δείξει κάποιος κάτι παραπάνω από αυτό το έκτρωμα.
Φαντάζομαι παίζουν κι άλλα πράγματα ρόλο εδώ. Π.χ. η ψυχολογία. Νομίζω ότι παίζουν με μηδέν ψυχολογία οι Άγγλοι. Και εδώ είναι ξεκάθαρα θέμα προπονητή, πιστεύω δεν τους εμπνέει καθόλου.
Τελικα ειχε δικιο κάποιος πριν. Οι μικρές ομάδες δεν ευνοούνται ποτέ.
Offside ήταν. Εκτός αν εννοείς άλλη φάση.
Οφσάιντ ηταν. Γενικολογω…
Ε καλά, φαινόταν και στην κανονική ροή.
Πόσο μα ποσο Mike Bassett το ματς…
Όλη η Αγγλία ο Μπέλιγχαμ