Euro 2024

Οι Αγγλοι εχουν μετριο κεντρο και κακη αμυνα. Kane, Foden και Bellingham (ολοι επιθετικοι) ειναι οι τρεις πραγματικα παγκοσμιας κλασης παικτες αυτης της ομαδας, με τον Rice επισης αρκετα καλο. Ολοι οι αλλοι διαττοντες αστερες στην καλυτερη. Απλα τα μηντια για μια ακομα φορα πανε να μας πεισουν οτι “it’s coming home” και αλλες αηδιες.

Κριμα που εβαλαν γκολ στο 96’, δεν αντεξε ενα λεπτο ακομα η Σλοβακια. Οχι τιποτα αλλο, αλλα αυτος ο Stones ειναι το μεγαλυτερο αρχιδι στο Euro, και ναι, ξερω οτι παιζει κι ο Pepe στην Πορτογαλια.

Ποια ειναι η μικρη ομαδα σημερα? Δεν ειναι και ξεκαθαρο :stuck_out_tongue:

Τι διάολο, τα χούγια της Ρεάλ τα κουβαλάνε και στις εθνικές;

1μιση λεπτο ρε μαλακες Σλοβάκοι γαμώ το κέρατο με τα ψέματα.

3 Likes

https://x.com/buckfastbadlad/status/1807451778561998924

Κρίμα για τη Σλοβακία, μάλλον θα πάει σπίτι της

Κοιτα που θα τους γυρισει και ο διακοπτης.

Ε τι κρίμα, 60 λεπτά άντεξε να αμύνεται σ’ αυτούς τους ρυθμούς, μετά ταμπούρι, μετά τέλος.

Πάμε ρε Αγγλία, 2 γκολ από 2 γιόμες και τι γιόμες, μία από πλάγιο, μία από κεφαλιά, επιτέλους λίγο παραδοσιακό φουτ μπωλ :exclamation:

6 Likes

Έκανε τεράστια προσπάθεια, γι’ αυτό κρίμα

Τεσπά, Αγγλία αν δεν ανέβει ακόμα περισσότερο Ελβετία δεν περνάει

Οχι μονο απο κεφαλια, αλλα απο κεφαλια μετα απο στραβοκλωτσια (!)

Αγγλία είναι πάντως, έχει ακόμα 20-25 λεπτά, όλα γίνονται.

Από αδιάφορους έως ψύχραιμους σας βλέπω για το ωραιότερο μέχρι τώρα γκολ της διοργάνωσης.
Μπήκε στο 96’ από γιόμα, οπότε δεν μετράει :rofl:

Επεσε αμεση αποθέωση στην παιχτουρα απο 4-5 χρηστες ρε.

Τα χουμε χορτάσει από Ελ Καμπί αυτά, για αντιγραφή καλό ήτανε του Μπέλινχαμ.

4 Likes

Ήτανε δίκαιο, έγινε πράξη.

Πάμε λιοντάρια μου.

Και τώρα μπασκετακι.

Γκολάρα εννοείται, αλλά έχουν μπει κι άλλα πολύ ωραία, ειδικά στον πρώτο γύρο της φάσης των ομίλων. Δεν ξέρω αν είναι το ωραιότερο, μάλλον όχι για μένα. Επίσης το έβαλε γελοία ομάδα, άρα το μειώνει αυτό :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Κρίμα για την Σλοβακία. Η άθλια αυτή ομάδα της Αγγλίας προχωράει χωρίς να έχει καταφέρει ακόμα στο τουρνουά να κάνει έναν πετυχημένο συνδυασμό

1 Like

Γελάω με μαλλάκι Δογκανου του μεγαλύτερου απατεώνα εβερ… Τσαρλατάνος κοντός με κοντά χέρια που έπεισε κάποιους αμπαλους ότι είναι αθλητής ! Πιθανά ζηλεύω την επιτυχία (οικονομική, γιατί ατιτλος θα μείνει μια ζωή και αυτός) ενός αταλαντου…

2 Likes

Δεν αξίζει αυτή η Αγγλία να περάσει την Ελβετία.
Είναι πραγματικό κατόρθωμα μια ομάδα με τόσο ταλαντούχες μονάδες (τουλάχιστον από το κέντρο και μπροστά) να παρουσιάζει τόσο αποκαρδιωτικό θέαμα, με μηδεν συνδυασμούς και ούτε μια καλή ομαδική ενέργεια σε 4 ματς στη διοργάνωση.

1 Like

Ε, αν βελτιωθεί, ας περάσει βρε!

Το αστείο είναι πως, με τα δεδομένα του transfermarkt, η επιθετική τετράδα της Αγγλίας (Kane, Saka, Foden, Bellingham) είναι ΜΑΚΡΑΝ η πιο ακριβή σε σύγκριση με οποιαδηποτε αλλη ομαδα. Και δυσκολεύονται να κάνουν τελική!

Σε άλλα νέα, μόνο εμένα μου φαίνεται πως ο Williams βγάζει μάτια σε αυτό το τουρνουά;

1 Like

Και να το κερασάκι!

Πολυ ωραιος ο Dennis Schroder του ποδοσφαιρου