Euro 2024

Πρέπει να εσπασε καμποσα ρεκορ με αυτο το γκολ ο μικρός.

Ποιος είναι ο λόγος της παρατεταμένης γιούχας προς τον παίχτη της Ισπανίας?

Ο σπίκερ είπε πως ενδεχομένως είναι από Γερμανούς, καθώς ο Κουκουρέγια έκανε το χέρι που δεν δόθηκε στον προημιτελικό.

Στα αγωνιστικά, άρρωστα φάλτσα το σουτ. Γκολάρα! Και το δεύτερο μου άρεσε πολύ, έπρεπε ο αμυντικός να το αφήσει να πάει μέσα να το χαρούμε περισσότερο :stuck_out_tongue:

4 Likes

Για το χέρι που έκανε στον αγώνα με την Γερμανία, εκείνο το πέναλτι που δεν δόθηκε.

2 Likes

Και τι φταίει ο παίχτης; Μιλάμε για μεγάλη καθυστέρηση.

Δώστε ρε μια πάσα στον Ζιρου

Welcome to every football fan ever :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Από όσα ματς είδα πριν φύγω για διακοπές και όλα τα στιγμιότυπα έκτοτε, η Ισπανία είναι πανδικαια στον τελικό. Έπαιξαν επιθετικά και δημιουργικά σχεδόν σε κάθε ματς, έβαλαν πολλά γκολ, και εν τέλει απέκλεισαν Βέλγιο και Γερμανια. Η Γαλλία ήταν η χειρότερη Γαλλία που θυμάμαι όσο βλέπω μπάλα.

3ος τελικός σε 5 Euro για την Ισπανία. Και μάλλον είναι πλέον το φαβορί.

ΥΓ. Τι γκολάρα έβαλε το πιτσιρίκι…

4 Likes

Να σου φέγγει και να βάζεις γκολ (το πρώτο κανονικό σου στο τουρνουά!) στα πρώτα λεπτά. Και έτσι το σενάριο να διαμορφώνεται κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου και στη μέθοδο που έχεις αναγάγει σε αντιπαθή επιστήμη, “εντάξει παιδιά τέλος το ποδόσφαιρο, τώρα απλά πάμε τσούκου τσούκου μπολ μέχρι να σφυρίξει ο ρεφ”. Όλα, μα όλα, είναι θεωρητικά και πρακτικά υπέρ σου.

Και τότε…

ΝΤΕ ΠΟΥΤΑ ΜΑΔΡΕ!

Δεν υποστήριξα ποτέ μου Ισπανία, μάλλον μου έμεινε η μνησικακία από παλιά για τα καμώματά τους, αλλά μακάρι να το σηκώσουν την Κυριακή. Είναι η μόνη ομάδα, μάλλον, που το αξίζει σ’ αυτό το Γιούρο.

7 Likes

Δίκαια η Ισπανία τελικό…Και μακάρι να το σηκώσει κιόλας !!! Γαλλία υποστηρίζω αλλά αυτό το αίσχος που δημιούργησε ο Ντεσάμπ δεν παλεύεται με τίποτα…Θέλει τρομερή προσπάθεια με τέτοιους παίκτες να μη δείξεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ !!!
16 χρονών λέει…Οριακά πάει διακοπές στην Πάρο με παρέα χωρίς γονείς !!! Παικτούρα Γιαμάλ!!!

5 Likes

Το παλικάρι γίνεται 17 χρόνων το Σάββατο… Και θα περάσει τα γενέθλιά του παίζοντας βασικός με την Εθνική ομάδα της χώρας του σε τελικό Euro. Και αρκετά πιθανό να πανηγυρίσει και την κατάκτηση κιόλας.

2 Likes

Μια εξήγηση είναι ότι… πήρε την ευχή του Τεράστιου όταν ήταν βρέφος!!!

12 Likes

αν αυτό ήταν εκτός περιοχής δεν θα δινόταν φάουλ?

έντιτ. το έδωσε

1 Like

Φαινοταν απο την αρχη ρε. Σωστο πεναλτι

1 Like

τι τρελή φάση ήταν αυτή…

Με 5 επιθεσεις, 1 σουτ συνολικα (το γκολ) και 36% κατοχη σε 25 λεπτα μονο η Ελλαδα πηρε ευρωπαϊκο. Η Ολλανδια ποτε και μαλιστα κανει την Αγγλια να μοιαζει με Βραζιλια.

1 Like

Ήταν πέναλτι αυτό; είναι σιγουρο;…

Σε άλλες εποχές ούτε καν θα ασχολούμασταν με τέτοιες φάσεις.

1 Like

παίζει καλά η Αγγλία ρε. Εκτός αν παίζει τόσο χάλια η Ολλανδία οπότε ισχύει αυτό που γράφεις. Όταν κάνει αντεπίθεση η Ολλανδία μου φαίνεται ότι έχει πολλά κενά η άμυνα της Αγγλίας ή είναι μακρυά οι γραμμές της.

σε άλλες εποχές έμεναν οι παίχτες κουτσοί από τα τάκλιν. Με τις τάπες στο κουτεπιέ πήγε.

Συνδυασμο ολων οσων λες βλεπω εγω. Η Αγγλια παιζει καλα, αλλα αυτο συμβαινει επειδη η Ολλανδια εχει στηθει πισω (παραδοξως) και με λαθος τροπο. Κανει λαθη στην αμυνα της, απο κακες τοπιθετησεις κυριως. Ωστοσο, λογικο ειναι οταν η Αγγλια παιζει τοσο ψηλα και βρισκει χωρους, να αφηνει κενα πισω και η Ολλανδια αν μη τι αλλο ειναι εξαιρετικη μπροστα.

Δυο δοκαρια στο μεταξυ, μεσα σε 4-5 λεπτα. Μια χαρα ματς βλεπουμε.

1 Like

Όσο έδινε χώρους η Ολλανδία, έπαιζε η Αγγλία μπάλα. Με το που ανέβηκαν οι Ολλανδοί φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει σοβαρό σχέδιο ανάπτυξης από τους Άγγλους.