Euro 2024

Ignored

Η ζωή είναι μικρή για να σπαταλαω χρόνο για προβοκάτορες και ψεύτες.

Πω, ρε γαμώτο, πώς θα προχωρήσω τώρα;

Χα, χα, χα!

Τι γράφεις, ρε;

Είσαι κι εκπαιδευτικός, τρομάρα σου!

Edit: Μην τον κάνετε flag, μωρέ, τον άνθρωπο. Αφήστε τα κειμήλια στη θέση τους.

3 Likes

Ας πω κι εγω την παπαρια μου.

Μάρτυρας ο @jonkyr.

Εδω και δεκαετιες θεωρω τους Αγγλους οπαδους τους πιο βλακες οπαδους του Γαλαξία. Δε θα μπω στη γενικοτερη συζήτηση ζωοποιησης λαων. Ας κυκλοφορησουμε στην Αθηνα κανα εικοσάλεπτο και ξαναμιλαμε για ζώα.
Τους δε παίκτες, τους θεωρώ ως τους πιο υπερτιμημενους, αστειους και αν και τα βασικα τους ειναι απο τα καλυτερα στη γη, περα απο αυτό, ειναι ελάχιστοι οι καλοι. Υπηρχε εποχη που ταγαρι τριτης κατηγοριας κοστολογουταν 1,5 δις δραχμές και οταν σταματαγε τη μπαλα της έλεγε αγκού.
Γελαω σαν χαζος με τα χαμπερια τους, ειναι μπλουπεραδες ολκής που τους φουσκώνουν τα μυαλα σε δυο νίκες και στην γκελα, τους καίνε στα καζάνια.

Φτανω στο σημειο Southgate. Και επικαλουμαι τον τζονκυρ. Λεγαμε στο τελος της πρωτης φάσης οτι ο τύπος με τα καλα του και τα κακα του, τους εχει εδω και 6 χρονια μεσα σε ολες τις διοργανώσεις ψηλα. Και τον χλευαζουν οι ειδημονες Άγγλοι παλαιμαχοι ποδοσφαιριστες που μεχρι σημερα εχουν ενα ευρωπαικο λιγότερο απο την Ελλάδα.
Εγω, λοιπόν, αυτον τον τυπο τον συμπάθησα. Και μονο για την παρτη του, θα ηθελα να γίνει το ακατόρθωτο. Μεχρι εκει ομως.
Γιατι απέναντι εχουν την καλυτερη ομάδα του τουρνουά. Μακράν.
Κυριακη κοντη γιορτη.

4 Likes

Ωραία ποδοσφαιρική ιστορία θα είναι να το πάρει με τον Southgate η Αγγλία (είχε χάσει το τελευταίο πέναλτυ στο Euro '96 εναντίον της Γερμανίας και μετά το είχε βάλει ο Andy Moeller και είχε προκριθεί η Γερμανία στον τελικό), αλλά όσο η Αγγλία έχει το αρχίδι που είναι πάνω δεξιά στη φωτό, εγώ θέλω να τρώει πούλο.-

Συγγνώμη αν διαφωνείτε μερικοί με τον χαρακτηρισμό, αλλά δε δίνω δεκάρα, τον βρίσκω μάλιστα και πολύ ήπιο :stuck_out_tongue:

4 Likes

Τι έχει κάνει ο Πίκφορντ πέρα από το να τραυματίσει τον Βαν Ντάικ? Αλήθεια ρωτάω, δε θυμάμαι κάποιο περιστατικό

Οχι ότι φημίζονται οι Αγγλοι για τους τερματοφύλακες, αλλά ειναι τρομερή απάτη ο Δόγκανος που εχουν για τέρμα. Ειναι σχετικά κοντός για την θέση. Εχει πραγματικά κοντά χέρια και μικρές παλάμες. Δεν εχει εκτόπισμα και τρώει σταθερά και μόνιμα πολλά γκολ. Στατιστικά ειναι σίγουρα χειρότερος απο Χεντερσον και Ραμσντεηλ ξερω γω. Μπορεί και ο Ποπ και ενας αλλος μικρός να ειναι καλύτεροι του. Γελάμε χρόνια με αυτα που αρπάζει στην Εβερτον! Εχει βάλει ξεκάθαρα βίσμα για να παίζει τόσα χρόνια.

Δεν παρακολούθησα πολύ το euro ειδικά στην αρχή, άρα τα polls έλειψαν :stuck_out_tongue:

Για ρίχτε προβλέψεις για το σημερινό

Νικητής EURO 2024
  • Αγγλία
  • Ισπανία
  • Harry Edward Kane MBE

0 voters

Δεν περιγράφεται το ποσο γελασα. Κι ακομη δεν εχω διαβασει το αρθρο, εμεινα στον τιτλο.

2 Likes

Επιτυχία όμως δεν είναι μόνο οι τίτλοι.

Αλλά τι; Η πορτοκαλάδα μετά τον αγώνα; Δεν ξερω για τον Χαρη, αλλα στη δουλεια μου με πληρωνουν για τα ΚΡΙs. Εχω προσπαθησει να τους πεισω οτι δεν χρειαζεται να πετυχαινουμε στοχους, αλλα δεν τα εχω καταφερει. Ισως αν ηξερα τον Χαρουλη, να μου μαθαινε καποιο τρικ :rofl:

Εδώ και 6 χρόνια παίρνει πάνω από 10εκ το χρόνο, έχει λύσει το πρόβλημα του γενεαλογικού του δέντρου 10 γενιές μετά, είναι πρώτος σκόρερ σε μια μεγάλη ομάδα της Αγγλίας, είναι πρώτος σκόρερ στην εθνική ομάδα της Αγγλίας (μπροστά από κάτι Σίρερ και Ρούνεϊ), είναι δεύτερος εβερ σκόρερ στην Πρέμιερ Λιγκ και τέλος, είναι και αρχηγός της εθνικής του ομάδας.

Κάτι έχει καταφέρει ε?

1 Like

Τον θεωρω σεντερφορ-αρα, μεγαλη κλαση. Εχει πολλους προσωπικους τιτλους αναμφισβητητα και εχει παρει δεκαδες διοτι τους αξιζε. Αλλα εχουν μικροτερη σημασια απο τους ομαδικους. My2c.

Γι’αυτό λοιπόν είπε θα τα αντάλλαζε όλα για να πάρει τον τίτλο…

Δεν χρειάζεται να γινόμαστε είρωνες, κουβέντα κάνουμε. Απαντήθηκε πιο πάνω, έχει καταφέρει πολλά σε ατομικό επίπεδο. Σίγουρα του λείπει ένας τίτλος για να σφραγίσει το ότι είναι ένας από τους κορυφαίους της χώρας του.

Ρε σεις, η Ευρωπη γελαει εδω και δεκαετιες με την αφελεια της Αγγλιας και σας ενοχλει η ειρωνεια για τον Χαρη; :rofl: Μπα σε καλο σας, τι παθατε; Ολα καλα. Αν υπαρχει το τρικ για το ΚΡΙ παντως, στειλτε μου dm παρακαλω, γιατι το αφεντικο στη δουλεια δεν πειθεται απο τις ατομικες μου ικανοτητες. Θελει να πιασουμε στοχους :smiley:

Έχω ξαναπεί ότι εκτιμώ απεριόριστα τον Χαρίλαο, παρότι είναι παίκτης - σημαία του “οχτρού” (μου). Είναι σίγουρα παράσημο γι’ αυτόν το ότι ήδη θεωρείται από τους κορυφαίους σέντερ φορ των τελευταίων δεκαετιών παρόλο που δεν έχει κατακτήσει τίποτα μέχρι τώρα. Απ’ αυτή την άποψη είμαι με τους δύο Νικόλαους.

…απ’ την άλλη, για να δώσω ένα δίκιο και στον Γιάννη, όταν είδα τον τίτλο από πάνω κι εγώ, αυθόρμητα, γέλασα. :smiley:

2 Likes

Ρε παιδιά, μόνο εμένα μου θυμίζει αυτή παιχτούρα ο Williams τον Cristiano όταν ήταν μικρός;

έχει χάσει τη μπάλα ο διαιτητής

Κι εγώ έχω χάσει τον χρόνο μου.

3 Likes

Ούτε υποψία φάσης.

2 Likes