Euro 2024

Γελάω με το γεγονός ότι η ερτ δεν αφήνει εμάς του εξωτερικού να δούμε το ματς…πόσο για τον πούτσο είστε?

Ούτε με ερτφλιξ?

Μπες στο ιρλανδικό rte! Το βλέπουμε ελεύθερα.

Με το δέκατο ριπλέη το κατάλαβε ο Ντέμης.

Μπα, το ίδιο. Νορβηγία…

Όχι. Το μπάσκετ το έχουν ανοιχτό.

Για ξαναδοκίμασε, είχα κι εγώ θέμα αλλά τώρα παίζει

Μόνο Ερτ World παίζει

Δεν έχει κάνει ούτε φάση η καημένη η Σκωτία;

Και γκoλ χωρις φαση εβαλε :joy:

2 Likes

Πίκφορντ > Ηλεκτρικό ρεύμα

Τον Χαριστέα μάλλον τον μάζεψαν από καμιά παραλία.
Ούτε τα βασικά, να μην ξερει τι έγινε στο προηγούμενο ματς, στην ομάδα της ΕΡΤ για το Euro κατά τ’άλλα.

3 Likes

Βλέποντας το Uglia Σερβια δεν ήξερα τι να πρωτοβρίσω. Αυτούς ή τον Αχριστέα…
Μέγας μύστης του σπορ.

1 Like

“Δεν τον έχω δει καθόλου φέτος τον Μπέλινγκχαμ αλλά φαίνεται ότι είναι ο σταρ στην ομάδα του παρά την ηλικία του”…

Τι ήρθε γενικά να κάνει θα μας πει; ή απλά θα μας πρήζει με τα βαθυστόχαστα σχόλια του; :smile:

2 Likes

Καλή φάση η Ρουμανία

Δαγκώνουν οι Ρουμάνοι

Το Βέλγιο δεν είναι ομάδα. Είναι ποινικό αδίκημα.

1 Like

Πολυ μετριο προς το παρον το EURO2024 απο τα λιγα που εχω δει… χαζεψα πολλα ματσακια μεσα στο διημερο για λιγο, αλλα αυτο το super safe μοντερνο στυλ δεν το αντεχω, κι ετσι εκλεισα για παραδειγμα το Ισπανια - Κροατια στα 20 λεπτα. Οι δυο αγωνες που ηταν εξαιρεση σε αυτο ηταν το Ιταλια - Αλβανια που ειχε ωραιο θεαμα και ομορφες ενεργειες εκατερωθεν, και το Αγγλια - Σερβια, που μαλλον επρεπε να εχει ληξει 2-2 (και σιγουρα ισοπαλια).

Σημερα λογω δουλειας δεν ειδα τιποτα, αλλα δεν εκπλησσομαι απο το Βελγιο, την πιο υπερεκτιμημενη ομαδα της τελευταιας 10ετιας. Τα 2 πρωτα γκολ της Ρουμανιας ηταν πανεμορφα… ειδικα το πρωτο.

1 Like

Υπαρχει κι αλλο ένα Γιουρο που το Ιταλια Αλβανία είχε ενα απο τα χειρότερα δευτερα ημίχρονα στην ιστορία του αθλητισμού και το Αγγλια Σερβία απαγορεύτηκε ακομα και στις φυλακές.

8 Likes

Αυτο με κανει να πιστευω οτι δεν ειδες κανενα απο τα τρια ημιχρονα στα οποια αναφερεσαι :stuck_out_tongue:

Στο Αγγλια - Σερβια ειχε πλακα να βλεπεις την Σερβια να παιζει μονοτερμα τους Αγγλους για 50 λεπτα.