Έστω και οριακά, μάλλον προτιμώ σχολιασμό Τσιάρτα από Χαριστέα.
Το Αγγλία - Σερβία είναι το χειρότερο ματς μέχρι στιγμής του τουρνουά.
Eχει κoυρασει η Γαλλια oλo πισω πισω πισω
Γιατί με ειρωνευεσαι; εγω ειπα οτι υπαρχουν δυο γιουρα.
ταγάρι…
Με τεραστια διαφορα. Αν ειχε 15 λεπτα κανονικης μπαλας στο συνολο του, ειναι θαυμα. Ειδικα η Σερβια ηταν τοσο χαλια που αν ζητουσε καποιος να αποσυρουμε μια ομαδα απο το Γιουρο αυτη τη στιγμη, θα ναυλωνα τσαρτερ για να τους παραλαβει μια ωρα νωριτερα. Δεν ειδα σημερα το Βελγιο ομως, ισως εκει εχασα κατι.
Ενταξει, δεν ηταν σαν το Αγγλία Σερβία, αλλα εδω ηταν ΜΑΤΣΑΡΑ…
Μπορω να θυμηθω μια ομαδα που επαιζε ετσι οπως η Τσεχια σε ενα παλιοτερο Euro και τελικα νομιζω οτι το πηρε κιολας.
Δεν νομιζω τοσο χάλια…
Εγω τους βαζω στο ιδιο τσαρτερ με τους Σερβους
Πω πω τα δυο “κανονικα” γκολ της Τουρκιας ηταν απιστευτης ομορφιας και τα δυο.
Σιγουρα υποψηφια για καλυτερο γκολ του τουρνουα προς το παρον.
Ο Χράνατς ο καλύτερος παίκτης της Πορτογαλίας μακράν.
Τσεχια εντελως χαλι, αλλα οι πορτογαλοι εχουν μαθει 20 χρονια μετα πώς να αντιμετωπιζουν αυτο το στιλ. Εχει θεσεις το τσαρτερ, ολοι οι κακοι χωρανε.
Στο μεταξυ, υπαρχει και ακανονιστο γκολ που πετυχε η Τουρκια; Ολα μεσα στα διχτυα τα ειδα εγω. Αλλα ναι, το ενα σιγουρα δεν ηταν απιστευτης ομορφιας. Απλως ο κιπερ νομιζε οτι επαιζε για το τροπαιο στην τελευταια φαση, το ενα γκολ διαφορας μπορει να το πληρωσουν. Αν και δεν βλεπω πώς αυτη η Γεωργια δεν θα κερδισει αυτη την Τσεχια.
Δεν εννοουσα πως δεν ειναι κανονικο με το γραμμα του νομου, αλλα πως ειναι απο αυτα τα γκολ που μπαινουν μονο και μονο επειδη μενουν λιγα δευτερολεπτα και η αντιπαλη ομαδα ειναι απεγνωσμενη για την ισοπαλια.
Βεβαια το ηξερες αυτο
Καλή ήταν η Πορτογαλία (σίγουρα καλύτερη από την άτολμη Αγγλία και την Γαλλία που έπαιζε όλο πίσω πάσες) αλλά μου φάνηκε λίγο ανούσια και μονοδιάστατη. Πιστεύω θα είναι πιο ελκυστική με Τουρκία και Γεωργία που έχουν αμυντικά κενά.
Γενικά απ’ ότι έχω δει μέχρι τώρα απ’ τα λεγόμενα φαβορί η Ισπανία, η Ιταλία και η Γερμανία ήταν αυτές που μου άρεσαν αλλά είναι νωρίς ακόμα. Μου άρεσε και η Ολλανδία ενώ αγαπημένο μου ματς ήταν σίγουρα το σημερινό 3-1 με 2 γκολάρες και ωραίο ρυθμό.
Πιο έμπειρη η Τσεχία. Θα βρει τρόπο να κερδίσει σβηστά. Δεν θα παίξει τόσο αμυντικά πάλι.
Κατάλαβα προφανώς για ποιο γκολ έλεγες αλλά δεν ήξερα τι εννοούσες, πχ ότι δεν το άξιζε ξερωγω.
Έγραψα τη λέξη “αυτή” εσκεμμένα. Θεωρείς ότι με την εικόνα των δύο ομάδων, έχει προβάδισμα η Τσεχία; Δεν λέω ότι δεν μπορεί να συμβεί, αλλά με όσα είδα στα δύο ματς, είναι στα εντελώς αντίθετα άκρα. Σε 3-4 μέρες θα μάθουμε.
Η ιστορία διδάσκει ότι η δεύτερη αγωνιστική στις διοργανώσεις αυτές, συνήθως ξεφτιλίζει την πρώτη.
Μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο.
(χουμφ…χουμφ…σας βλέπω από ψηλά…χουμφ χουμφ)
Μόνο και μόνο για τις παπουτσάρες του 21 (οποιος κι αν είναι αυτός), πάμε Αλβανία!!
Kαι κάτι σοβαρότερο. Αυτό που έπαιξε η Τσεχία χθες, δεν ήταν ποδόσφαιρο. Αυτό που παίζει η Αλβανία (ή η Ελλάδα του 04) ΕΙΝΑΙ. Και ας μην είναι όλοι οι αντίπαλοι ίδιοι. Και ας μην ξέρω πώς θα εξελιχθεί το ματς.
Συμφωνω. Γενικα οποιος λεει οτι το 2004 παιξαμε κατενατσιο μαλλον δεν ειδε τα ματς.
Εννοειται στηριζουμε Αλβανια σημερα. Μια καλη αντεπιθεση χρειαζεται να κανει το 0-2.
Εννοειται οτι η Ελλαδα επαιξε πανεξυπνο ποδοσφαιρο το 04, δεν εχω καμια αμφιβολια. Οταν εγραψα χθες για “την Τσεχια που κατι μου θυμισε”, εννοουσα την Πορτογαλια σε πρεμιερα να χανει 1-0. Τελικα, με διεψευσε η εξελιξη του αγωνα. Ωραιο σεντρε (sic) μπακ.
Το σημερινο ματς δεν καταφερα να το δω. Η Αλβανια παντως ειναι πολυ καλη ομαδα για τα δεδομενα της, κρινοντας απο τη συνολικη εικονα τον τελευταιο εναμισι χρονο + το ματς της πρεμιερας.
Μια χαρά ομάδα είναι η Αλβανία και σήμερα πήρε στο τέλος το μίνιμουμ που δικαιούτο απ’ αυτό το ματς.
Η δε Κροατία είναι μεγάλη ομάδα, από πλευράς χαρακτήρα εννοώ, αλλά νομίζω ότι σιγά σιγά σβήνει το καντήλι της… Αυτής της γενιάς τέλος πάντων. Δεν αμφιβάλλω ότι θα ξαναφτιάξει ομαδάρα στο μέλλον, αλλά για μένα θα χρειαστεί να κάνει ένα διαλειμματάκι.