Σοβαρά τωρα δεν είναι φάουλ αυτό?
Ετσι μου φανηκε κ μενα
Παλι καλα να λες που δεν εδωσε πεναλτι.
Αν ηταν αναποδα οι φανελες οι Ουγγροι δε θα ηταν μπροστα με 1-0 παντως
Αυτοί στο Βαρ τρώγανε λουκάνικα μάλλον… . Εν τω μεταξύ, τι ματσάρα το Σκωτία - Ελβετία!
Γενικα εχει καλα ματς. Και το Κροατια Αλβανια ηταν πολυ καλο. Ειδικα οι μεσαιοι και μικρομεσαιοι δινουν καλα ντερμπι
Τρελή απογοήτευση η Σερβία. Έχεις στα χαρτιά μια ομάδα μεσαίας δυναμικότητας που θα μπορούσε να έχει 15 τρελούς μπαλαδόρους-καμικάζι, ικανούς να βάλουν δύσκολα σε όλους, αλλά αντ’αυτού βλέπεις κάτι πρώην παίκτες, κάτι κουρασμένα παλικάρια, κάτι σκιάχτρα που μοιάζουν λες και δεν έχουν κάνει δύο προπονήσεις μαζί. Κρίμα.
1)Δεν δoυλευει τo Βλαχoβιτς-Μιτρoβιτς
2)Οι 2 καλυτερoι τoυς παιχτες (Μιτρoβιτς, Σαβιτς) πηγαν στo peak τoυς Αραβια και εχoυν πεσει παρα πoλυ.
3)Και τo πιo σημαντικo εχoυν θεμα νooτρoπιας. Μαλωνoυν συνεχεια μεταξυ τoυς, περιεργo κλημα κλπ. Βγαινει o Ταντιτς πχ μετα την Αγγλια και λεει ειμαι o καλυτερoς και απαιτω να παιξω βασικoς. Η επιτoμη τoυ Βαλκανικoυ μενταλιτυ…
Αυτο σκεφτομουν κ γω.
Η Δανια παιζει κ να το γυρισει
Τραγικοί οι Άγγλοι.
Τι πιο σύνηθες θα μου πείτε…
Οι Αγγλοι με το ζορι αλλαζουν 5 πασες μεταξυ τους.
Οι Δανοι εχασαν 3 εξαιρετικες ευκαιριες/αντεπιθεσεις μεσα σε 3 λεπτα απο το 80’ εως το 83’ και θα επρεπε μαλλον να εχουν σκοραρει αν ο δεξιος εξτρεμ τους δεν σπαταλουσε 5 δευτερολεπτα χωρις λογο, τελικα κανοντας μια τρυπα στο νερο κι ενω μπορουσε να βγει τετ α τετ.
2 άτομα περίμεναν στην μεγάλη περιοχή, το μάτωσε το πετσάκι…
Ας πει κάποιος στον Χαριστέα να σκάσει λίγο.
Εχω να πω οτι συμπαθώ ιδιαίτερα αυτήν την Ισπανία…
Εντωμεταξύ, ο Williams παίζει να είναι κι ο παιχτης σε αυτό το euro που προσπαθεί συχνότερα να κάνει κάτι απρόβλεπτο, κάτι με φαντασία.
Ποτέ δεν συμπαθούσα την Ισπανία αλλά το κατενάτσιο της Ιταλίας δεν παλεύεται με τίποτα.
Πόσο βαρετή η Ιταλία σήμερα…
Ρε παιδί μου, ΟΚ, είμαι βλαμμένος φανατικός υποστηρικτής Ιταλίας εξαπανέκαθεν, βλέπω διεθνή διοργάνωση στη Γερμανία και σκέφτομαι αυτή εδώ την ανατριχίλα, μετά το 1ο 45λεπτο με Αλβανία λέω κάτι γίνεται φέτος, αλλά σήμερα τραγική ομάδα, πολλά με λίγα. Ούτε στατική φάση, έτσι για τα προσχήματα.
Άντε να δούμε τη συνέχεια, αλλά μια ταχύτητα κάτω μάλλον από τα φαβορί. Ελπίζουμε στη συνέχεια και ας έχουμε τρομερά καλτ ομάδα εφέτο.
Γιαμάλ μου φαίνεται αδιανόητο πως ειναι 16χρονος, δεν μπαινω σε συγκρίσεις γιατί οκ, αλλά πω. Τρόμος.
Το μεγάλο πρόβλημα της Ιταλίας είναι για μένα το σοβαρό έλλειμμα ποιότητας στο επιθετικό τρίτο. Ακόμα και η γραμμή κρούσης που είχαν το 2021 και προσωπικά πάλι δεν με εντυπωσίαζε ιδιαίτερα, με κάτι Ιμόμπιλε, Ινσίνιε, Μπελότι και λοιπούς παίκτες β’ επιπέδου (παρά τους αξιοσέβαστους αριθμούς τους, δεν ισοπεδώνω), μπροστά σ’ αυτούς που έχουνε μαζέψει φέτος έμοιαζε με ιταλικές εποχές δόξας με Μπάτζιο, Τότι, Ντελ Πιέρο κ.λπ. Είναι δυνατόν μωρέ κοτζάμ Ιταλία να μην έχει καλύτερο παίκτη να βάλει στο 9 από τον Σκαμάκα;;;; ΟΚ θα μου πεις έχουν και τον Κιέζα π.χ. ο οποίος σίγουρα είναι άκρως ποιοτικός, ακόμα κι αυτός όμως νομίζω ότι δεν έχει επανέλθει στο επίπεδο όπου ήταν πριν τον τραυματισμό του. Δεν ξέρω, δεν την βλέπω για πολλά πολλά τη Σκουάντρα Ατζούρα…
Ξεκινάει και Κόπα Αμέρικα τα ξημερώματα:
Αργεντινή - Καναδάς στις 3 στον Αντέννα.
Εγω θα ελεγα ΓΕΝΙΚΑ κι οχι μονο στο τελευταιο τριτο του γηπεδου. Ως υποστηρικτης Ιταλιας απο τις αρχες των 1990ς, μπορω με βεβαιοτητα να πω πως αυτη η Ιταλια ειναι μακραν αυτη με τις λιγοτερες και μικροτερες προσωπικοτητες που εχω δει ποτε. Ακομα και οι παικτες που ανεφερες απο το 2021 (Ιμομπιλε και Ινσινιε), εχουν μια καποια προσωπικοτητα και μπορουν να βαλουν ενα μεγαλο γκολ σε εναν τετοιο αγωνα. Φετος μονο ο Κιεζα υπαρχει (παιχτουρα) και ειναι απελπιστικα μονος του, χαμενος καπου στα δεξια. Κατι Σκαμακα κτλ ειναι της σειρας. Ακομα κι αν περασει στους 16 η Ιταλια, οπως λες, δεν ειναι για πολλα με την καμια.
Το θλιβερο ειναι πως ουτε η Ισπανια ειναι καμια φοβερη ομαδα κατα την γνωμη μου, αν και μπορει να διαψευστω πανηγυρικα στην συνεχεια φανταζομαι. Καλα ο Λαμιν Γιαμαλ οπως λεει κι ο Αποστολης, δεν ειναι για κανενα σχολιο. Φανταστικη παιχτουρα και δεν εχει κλεισει τα 17, απιθανο. Ειναι σιγουρα σε Messi-trajectory οσον αφορα την ποιοτητα του παιχνιδιου του, αν και δεν μπορω να φανταστω αναλογη συνεχεια, αλλα ποτε δεν ξερεις. Ολοι οι παικτες τυπου Πεδρι, Γκαμπρι, Φερραν κτλ μοιαζουν με κλωνοι των Ινιεστα και Τσαβι αλλα με την ποιοτητα στο 70% αυτων. Δεν αποκλειω να πανε ψηλα οι Ισπανοι, κυριως γιατι δεν βλεπω και πολυ ανταγωνισμο στο τουρνουα.
Έχοντας δει μπόλικα ματσάκια, μπορώ να πω πως η Ισπανία είναι μέχρι στιγμής ψιλοέκπληξη. Από τις ελάχιστες ομάδες που έχουν μια κάποια ευρηματικότητα στην επίθεση. Είναι βέβαια πολύ νωρίς. Γιαμάλ προσκυνώ. Βάλε ένα γκολ παλικάρι μου να σπάσεις 28 ρεκόρ.
Γενικά, το θέαμα είναι ακόμα οριακά ανυπόφορο…