Euro 2024

Επελεξα να δω το Σκωτια-Ουγγαρια και καλυτερα να εβλεπα τα μυρμηγκια στις γλαστρες μου να κανουν βολτες. Δυο υπερβολικα κακες ομαδες, με ελαχιστο ταλεντο και τρομο για να κανουν παιχνιδι οταν με Χ μενουν εξω χερι χερι. Τελευταια 15 λεπτα με τις καθυστερησεις, ελπιζω οτι θα γινει κατι αφου αποκλειονται, αλλά θεωρω οτι το 0-0 πρεπει αν ειναι σιγουρακι οπως παιζουν. Και στο τελος θα πατησει καποιος το κουμπι της αυτοκαταστροφης και θα εξαφανιστουν απο τον ποδοσφαιρικο χαρτη.

7 Likes

Δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο. Το αλλαξα στο Γερμανια - Ελβετια εδω και αρκετη ωρα.

Δυο απιστευτα κακες ομαδες, που δεν αξιζουν με τιποτα να περασουν στους 16. Ελπιζω να αποκλειστουν και οι δυο. Η Ουγγαρια μου ειναι πιο συμπαθης ως χωρα απο την Σκωτια, αλλα εν τελει οσον αφορα τις ομαδες τους, ειναι χειροτερες ακομα και απο τις χειροτερες versions της Εθνικης Ελλαδος που εχουμε δει τα τελευταια 30 χρονια κατ΄εμε :stuck_out_tongue:

H Γερμανιδα με εντελως ισιο ξανθο μαλλι και τα γαλανα ματια που μολις εδειξε ο σκηνοθετης μετα απο φαουλ υπερ της Ελβετιας ειναι οτι καλυτερο εχω δει σημερα στα δυο γηπεδα

2 Likes

Καλά, όχι ότι το άλλο ματς είναι τίποτα σπουδαίο…

1 Like

Δεν εχω δει καθολου το αλλο, αλλα νταξ, δεν υπαρχει ενδιαφερον. Θελω να πω, παιζεται η πρωτη θεση, ειναι δυο καλες ομαδες που πρεπει να βρεθουν στη μερα τους και η πιο καλη θα κερδισει. Κλαιν.

Εδω μιλαμε οτι πανε σπιτι παρεουλα και η καλυτερη φαση ηρθε στο 90 με δοκαρι για την Ουγγαρια. Ειναι η καλυτερη απο τις δυο ομαδες στα χαρτια, αλλα θα προτιμουσα να φερουν το Σαν Μαρινο ή τη Μαλτα να συνεχισει στα νοκ αουτ παρα μια απο αυτες τις δυο.

Ειδικα η Σκωτια εφαγε το @@ στην πρεμιερα και τωρα ειναι στη φαση “κοιταξτε, δεν ειμαστε τοσο κακοι οσο φαινομασταν, εχουμε και δυο βαθμους”. Ρε, δεν εχει αλλο παιχνιδι, καντε μια προσπαθεια λεμε :rofl:

EDIT: 97 και βγαινουν σε θεση οφσαιντ. Παρ’ ολα αυτα, γυρισμα απο δεξια για τη Σκωτια, αντι για σεντερ φορ ομως βρισκεται ενας που φοραει το #4 και τη στελνει εκτος πλανητη απο τη μικρη περιοχη, πριν τον τερματοφυλακα. Δεν ξερω και δεν θελω να μαθω αν ειναι σεντερ μπακ.

EDIT 2: καπου ενιωσε η Σκωτια και εκανε δυο φασεις. Αλλα ειναι τοσο κακη που νομιζω οτι ουτε σε αδειο γηπεδο δεν θα μπορουσε να κερδισει ευκολα.

2 Likes

1-0 Ουγγαρια.

Ουγγαρία στο 10+

1 Like

Τρελη κηδεια

1 Like

Πλασε με τη φτερνα, αν το εκανε κανονικα θα εφτανε η μπαλα στο μπαλκονι μου. Συγχαρητηρια και στις δυο, ευχομαι καλο ταξιδι επιστροφης.

1 Like

Ρε τι έγινε…

Έχουν ελπίδες οι Ούγγροι με 3 βαθμούς να περασουν;

Ρε Πάνο Βόγλη,
τράβα σε κανά ράφτη ρε μάνα μου.

1 Like

Τυπικα ναι. Οι Ιταλια, Τουρκια και ολος ο 5ος ομιλος εχει ομαδες που μπορει να μεινουν στους 3 βαθμους. Μετα παιζει το GD και τα αλλα κριτηρια.

1 Like

Αν δεν κάνω λάθος η Πορτογαλία το 2016 πέρασε από τους ομίλους χωρίς νίκη, με τρεις ισοπαλίες!

Άρα ναι, όσο ζει ελπίζει η Ουγγαρία.

• Με τρεις ισοπαλιες στον ομιλο
  • Με ισοπαλια 0-0 μεχρι το 117΄και νικη στην παραταση με 1-0 απεναντι σε Κροατια στους 16
  • Στα πεναλτι με Πολωνια στα προημιτελικα μετα απο 1-1 σε κανονικη διαρκεια και παραταση
  • Νικη με 2-0 απεναντι σε Ουαλια στα ημιτελικα
  • Με ισοπαλια 0-0 μεχρι το 109’ και νικη στην παραταση με 1-0 απεναντι σε Γαλλια στον τελικο

Και με αισχρης ποιοτητας ποδοσφαιρο. Μια νικη σε 7 ματς στην κανονικη διαρκεια.
Μακραν η χειροτερη νικητρια Euro στην ιστορια της διοργανωσης :sunglasses:

3 Likes

Ανέσυρα από τη μνήμη μου τα Euro που έχω δει, δηλαδή από το ‘96 και μετά - πιο πίσω δεν παίζει να υπάρχει υποψήφιος γι’ αυτόν τον μη τιμητικό τίτλο, έχουμε τη Δανία του Λάουντρουπ, την Ολλανδία του Φαν Μπάστεν, του Γκούλιτ και του Ράικαρντ, τη Γαλλία του Πλατινί κ.ο.κ…

…και ναι, μάλλον έτσι είναι :stuck_out_tongue:

1 Like

Η Ολλανδία αν δεν βάλει μπροστά έναν κανονικό επιθετικό (Zirkzee ή Weghorst) γιατί ο μυρωδιάς ο Depay μας έχει ζαλίσει τ αρχιδια… Δεν πάει πουθενά…
Ντροπή μετά από Van Basten, Van Nisterlrooy, Bergkamp, Kluivert και Van Persie, μην σου πω Huntelaar και Hasselbaink ξέρω γω … να παίζει βασικός αυτός…

Ή Ρόι Μακάι!

3 Likes

If Rudiger ran like a normal human being, Ndoye would have been offside.

1 Like

Η Ιταλια περιμενε 2 αγωνες για να παιξει μπαλα επιτελους.
Χανει τις ευκαιριες μια μετα την αλλη, να δουμε αν θα το πληρωσει.

1 Like

απίστευτα πράγματα

1 Like

Ο Κάλχας

1 Like