Λόγω διαβάσματος δεν είδα κανένα ματς σήμερα , μόνο τα γκολ…Έχασα την απογευματινή ματσάρα:(
Ενιγουέι δικαιώνομαι για την Ελβετία.
Δεν ξέρω πως έπαιξε και ποιος άξιζε την νίκη αλλά έστω και σαν διοργανωτές δεν μπορούσαν να αντέξουν τις απαιτήσεις που θέσαν σαν στόχο.
Θα γίνει χαμός τώρα με Τσεχία - Τουρκία…
Ποιος ειναι ?
Τσιάρτας
Για τον Ντέμη δεν είπε τίποτα?:lol: :lol:
:lol:
Ε ρε κατι ματαιοδοξοι ανθρωποι που υπαρχουν…
έλα ρε Κροατιάρα!
παιζουν αρκετα καλά. γυρισανε λιγο πισω αλλα το πως γυρισανε την μπαλα και κανουν αντεπιθεσεις προς το τελος θα θελα να το δω σε πολλες ομαδες!!!
Aυτά να βλέπουμε εμείς.
Μάγκες οι κροάτες!!αυτοί πως αμύνθηκαν κ έβαλαν και 2 γκολ σε θεωρητικά ανώτερη ομάδα είναι απορίας άξιο…είναι??αχ ελλάς…
ρε 2-1 η Κροατία τη νασιοναλμανσαφτ και πρωτιά στον όμιλο!
Έχω την εντύπωση ότι οι αντιολυμπιακοί ψηφίζουν Αυστρια (Ίβανσιτς, Μάχο) κ οι ολυμπιακοί Πολωνούς (Ζεβλάκοφ)…χαχα!κ εδώ μάχη!
υ.γ.Δεν χάνονται οι δύο φάσεις που έχουν κάνει οι Αυστριακοί, 3η μολις τωρα!!!γκολ με αίτηση!
η αυστρία παιζει πολύ καλά. επρεπε να προηγειται. τον ζεδβλακωφ τον δεν πρεπει να τον βαζει αριστερα, οχι γιατι δεν ειναι καλος,αλλα γιατι θα κουραστει γρηγορα και στο κεντρο της αμυνας θα τα πηγαινε πολυ καλυτερα.
ακομα κια υτο το ματς που θεωρειται σούπα πριν το δεις, ειναι πολύ καλο. μακραν από τα καλυτερα euro που εχω δει μεχρι στιγμης τουλαχιστον απο 88 και μετα (μαρκο βαν μπαστεν σημαδεψες τη παιδικη μου ηλικια… ) που θυμαμαι.
Συμφωνώ…υπέροχο ματς!γι αυτό αξίζει να τα βλέπεις και όλα:p …το γκολ off-side πάντως αν και με τόσα που χάνουν οι αυστριακοί λογικό να εφαρμοστεί ο ποδοσφαιρικός νόμος πάνω τους!
2/2 έχουν οι Ιταλοί με τους επόπτες…κ χθες είχαμε παρασπονδια απο linesman…#-o
Καλό ματς, άτυχη Ιταλία. Μου γάμησε και τη δυάδα.
Δεν πειράζει.
Εντωμεταξύ θα σκάσω αν δε το πω.
Το γκολ που ακυρώνεται στην Ιταλία είναι φάση παρόμοια (και μάλιστα πιο εύκολη) με το Ηρακλής-Ολυμπιακός και το γκολ του Ηρακλή που ακυρώνεται στο 85’. Τώρα όλοι μιλάνε για ανθρώπινο λάθος, τότε όλοι μιλούσαν για παράγκα.
Νομίζω δεν έχουν σχέση οι δύο φάσεις…σε αυτό που αναφέρεσαι είναι εκτεθειμένος άλλος παίχτης του ηρακλή και ο Γιάντσης που βάζει το γκολ έρχεται απο πίσω…εδώ απλά ο Τόνι καλύπτεται…σημασία έχει ότι και τα δύο γκολ έπρεπε να μετρήσουν κ ότι δεν μετράνε φυσικά και δεν είναι κάτι που γίνεται σκοπίμως…λάθος εκτιμήσεις…τα έχουμε πει κ σε άλλο thread εδώ μετράει το καφριλίκι του έλληνα οπαδού στο ποιο είναι ανθρώπινο λάθος και ποιο γίνεται σκόπιμα…πάντως και εσύ θα έχεις κάνει αυτό που τώρα κατηγορείς για άλλη ομάδα…
Μπράβο στη Ρουμανία. Είχαν δίκιο όσοι την πίστευαν από πριν απ’ το τουρνουά.
Μόνο που σ’ αυτόν τον όμιλο θέλουμε Γαλλία, Ολλανδία