Ένα φιλαράκι έχει παίξει νικητές διοργάνωσης Κροάτες και ρουμάνους και είναι όντως οι δύο πιο ευχάριστες εκπλήξεις του τουρνουά…βέβαια αυτός τις ονειρεύεται τελικό μεταξύ τους…:roll:
Ελα μωρη Ολλανδιααααααα
Προβλεπω τελικο με πορτογαλια και ολλανδια παντως. Ή τουλαχιστον ειναι ενα ματς που θα ηθελα να δω πολυ:D
2-0 η Ολλανδία. Αγαπάμε γιατί είναι όμορφη χώρα και έχει ψηλούς άντρες.
Την βλέπω άνετα για τελικό πάντως…
Πω τρομερη η Ολλανδια.4αρα στα κοκκορακια.
Το γκολ του Σναιντερ ειναι φοβερο ε.
Σήμερα είδαμε 2 ματσάρες.Ειδικά το βραδυνό ματς.
Οι Ιταλοί θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει με τις ευκαιρίες που χάσανε αλλά το ίδιο και οι Ρουμάνοι που πέσανε στον μεγάλο Μπουφόν.
Για τους Ολλανδούς ξέραμε ότι παίζανε σπουδαία μπάλα αλλά δείχνουν σοβαροί επιτέλους και διέσυραν με εκπληκτικές γκολάρες το φιάσκο που λέγεται Γαλλία.
Για το καλό της διοργάνωσης εγώ αν ήμουν στέλεχος της ΟΥΕΦΑ δεν θα άφηνα την Γαλλία να περάσει:p .
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να τα περιμένεις όλα από τον Ριμπερί.
Ο καημένος μόνος του είναι μπροστά.
Πάντως σεβαμό στον Ανρί.
Όλο το ματς τον κορόιδευα λέγοντας ότι είναι ένα τίποτα στην Εθνική του και με αποστώμοσε με ένα πανέξυπνο γκολ.
Ο Νασρί γιατί είναι στην αποστολή αντί του Τρεζεγκέ?:-k
Επειδή δεν είναι Σκορπιός στο ζώδιο?
Να περάσει όποια ομάδα από τις Ιταλία , Ρουμανία θέλει αλλά όχι η Γαλλία.
Πρέπει να ντρέπονται με τόσους έμπειρους παίκτες…
Ο Coupet ίσως και να είναι ο χειρότερος τερματοφύλακας στο Euro… Δεν πρόλαβε ούτε να δει τα γκολ που έφαγε. Τα ριπλέι περιμένει ακόμα…
Ουτε ο μπαρτεζ δεν θα ετρωγε τοσα. Οι Ολλανδοι δειχνουν πολυ δυνατοι.
οι γαλλοι ηταν και ψιλογκαντεμηες χτες. παντως τους προτιμω από τους βρωμοιταλους… αυτο που φοβαμαι ειναι να μην κατσει κα χασει η ολλανδια και περασουν οι ρουμανοι!! :lol:
TΡΑ-ΓΙ-ΚΟΣ!
Ε, ναι παιδιά, η Ολλανδία παίζει καλά στα πρώτα 30’, αλλά για τα επόμενα 30’ υπάρχει μόνο η Γαλλία στο γήπεδο, η οποία είναι απρόσεκτη στην τελικη προσπάθεια.
Πάντως δείγμα του ότι οι Ολλανδοί θα πάνε μακριά, είναι το ότι ενώ η Γαλλία κεντάει στο γήπεδο, κάνουν μια υποδειγματική αντεπίθεση και το 2-0, ενώ με το που μειώνει ο Ανρί, σε επίδειξης δύναμης σκοράρουν λίγο μετά. Στοιχεία ομάδας με αυτοπεποίθηση. Και φυσικά παικταράδες μέσα.
Θέλω να δω αν οι Ισπανοί σήμερα θα συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο όπως και με τη Ρωσία ή θα θυμηθούν “καλές” εποχές.
Όσο για την Εθνική, πραγματικά θέλω να πιστεύω ότι θα δείξουμε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο, ιδίως αν γίνουν οι αλλαγές που φημολογούνται σε προόσωπα και σχήμα.
ΕΛΑ ΡΕ ΒΙΓΙΑ!!
Το γκολ του μου έδωσε 90 ευρώ κέρδος!!
Και το χάρηκα ακόμα περισσότερο γιατί οι Σουηδοί στο Β’ έπαιξαν αντιποδόσφαιρο αντίστοιχο με το δίκο μας.
Mέχρι να το καρφώσει ο Βίγια το παιχνίδι μου θύμιζε απίστευτα το προ τετραετίας Ελλάδα-Ισπανία 1-1. Μας γάμησε πάντως αυτό το γκολ. Τώρα παίζει να κάνουμε δύο νίκες και να μείνουμε απ’έξω. Βασικά πιστεύω ότι σήμερα θα χάσουμε πανηγυρικά αλλά λέμε…
Έξω οι Άντζας-Γκέκας-Καραγκούνης, μέσα οι Λύμπε-Αμανατίδης-Πατσατζόγλου οι αλλαγές του Όττο σε σχέση με το πρώτο ματς. Ουσιαστικά δηλαδή ο Κατσουράνης παίρνει την θέση του Άντζα δίπλα στον Κυργιάκο με τον Δέλλα να παραμένει λίμπερο, την θέση του Κατσουράνη στο κέντρο την παίρνει ο Πατσατζόγλου δίπλα στον Μπασινά, ο Αμανατίδης καλείται να κάνει την δουλειά του Καραγκούνη και ο Λυμπερόπουλος αυτή του Γκέκα.
Kαλό ματσάκι και αυτό.
Οι Σουηδοί πλήρωσαν την οπισθοχώρηση στο 2ο.
E-spa-ña E-spa-ña! Xάρηκα, αυτοί ηθελα να κερδίσουν γιατί είναι επιθετική ομάδα. (όπως και χτες ήθελα να κερδισει η Ολλανδία!! βάζουν κάτι γκολ οι άτιμοι… )
Για τη δική μας εθνική θεωρώ πως έχουμε αποκλειστεί ήδη. Καλή μας επιστροφή:p
Πιστεύω ότι ο Κατσουράνης θα ανέβει πιο ψηλά και θα παίζει κόφτης μπροστά από τα στόπερ. Θα δείξει πάντως. Αν έβγαζε και Χαριστέα για να βάλει Σάλπι, ακόμα καλύτερα.
Για κάποιο περίεργο λόγο πιστεύω ότι θα πάμε καλά σήμερα, ελπίζω να μην μας απογοητεύσουν πάλι!
ΑΝΤΕ, ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
Μονο εγώ είμαι απαισιόδοξη?:roll:
τεσπα…κι εγω ελπίζω να μην παιξουν όπως με τη Σουηδία…αντε να δουμε…
:lol: :lol: Ρε τι γινεται…:? Καλα παμε ρε παιδια…#-o
…
Toν ηπιαμε κονονικοτατα…και ειπαμε κ ευχαριστω[-X Νταξει τι να πει κανεις,να αρχισει τα μπινελικια…?:-s
To παιχνίδι που κάναμε σήμερα θα έπρεπε να το είχαμε κάνει με την Σουηδία. Αν το κάναμε σε αυτό το ματς θα είχαμε ξεκινήσει σίγουρα με τρεις βαθμούς και τώρα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Όσο για σήμερα αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία αλλά ο Νικοπολίδης… άντε μην πω καμιά κουβέντα και φάω μπαν.
Μπράβο!
Σήμερα έπαιξαν όπως έπρεπε. Κι ας έχασαν…
Κρίμα…