Άλλο ματς είδα εγώ?:-s :-k
Χάσαμε ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ.
Κατά κράτος καλύτεροι ήταν οι Ρώσοι.
Και άλλο γκολ έπρεπε να φάμε.
Ο Χαριστέας φοβήθηκε σε 2 περιπτώσεις να βάλει γκολ.
Διαφωνώ.
Απλά οι Ρώσοι έχουν παίκτες με καλύτερη τεχνική.
Ο Χαριστέας ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να αποσυρθεί.
Oι Ρώσοι ήταν ελαφρά καλύτεροι αλλά σήμερα οι Έλληνες όντως έδωσαν και την ψυχή τους. Α, και καταρίφθηκε αυτή η καραμέλα ότι η Ελλάδα δεν έχει δυνατότητες να παίξει επιθετικά. Ο Χαριστέας νομίζω πως τα έχει με τον Ρεχάγκελ, δεν εξηγείται αλλιώς. Σήμερα όμως μας χαντάκωσε ο Νικοπολίδης.
Σήμερα αποδείχτηκε πόσο ΣΚΑΤΑ είναι η ομάδα της Ρωσίας και της Σουηδίας. Μόνο η Ισπανία άντεξε το σπάσιμο των Σουηδών που νόμιζαν ότι έχουν και ομάδα για τον τρίχα τον Ιμπραΐμοβιτς που δεν είναι καν Σουηδός (αν είν’ έτσι την επόμενη φορά κάνουμε μεταγραφή τη μισή Εθνική Βραζιλίας και μας το στέλνετε με κούριερ), ευτυχώς οι Ισπανοί ανασυντάχτηκαν και τους διέλυσαν τις ψευδαισθήσεις. Οι δε Ρώσοι, δεν ξέρω τι έκαναν στον αγώνα με την Ισπανία, αλλά σήμερα ήταν ελεεινοί, γνώριμη ρωσική ομάδα με κάποια τεχνική, αλλά αν δε γινόταν η μαλακία με τον Αντώνη θα έβαζαν τη σημαία του κόρνερ στον κ… τους περιμένοντας να σκοράρουν. Εμείς παίξαμε καλύτερα από τον πρώτο αγώνα αλλά τελικά άμα δε σε θέλει η μπάλα (σε τελικές φάσεις αναφέρομαι) και ο π…της ο διαιτητής και ο λάισμαν που άλλα τα έβλεπαν και σε άλλα σφυρούσαν κλέφτικα, είσαι χαμένος από χέρι.
Μπράβο τους όμως, το πάλεψαν αλλά ποιος μπορεί να κερδίσει την γκίνια του;
Θέλω πολύ να αναλύσω τις επιλογές παικτών ρε γαμώτο. Αλλά πάλι σκέφτομαι ότι δεν έχει νόημα τελικά. Ας μείνω λοιπόν με την απορία γιατί ο τρίτος (και κορυφαίος Έλληνας) σκόρερ του πρωταθλήματος έμεινε για άλλα 90’ στον πάγκο. Και με πολλές άλλες απορίες βέβαια…
γενικα δεν παιξαμε χαλια, αλλά το κοντρολ μπαλας της εθνικης ειναι πραγματικα τραγικο… ειναι φασεις που κανουν αντεπιθεση και τη χανουν επειδη την ανοιγουν υπερβολικα…ανταλλαζουν δυο πασες και τη χανουν μονη τους…να μην πω για το τελειωμα φασης…κουτσα στραβα τραβαει κανα σουτ ο καραγκουνης και βρισκουμε στοχο…κατι ψιλοκρεμαστες σεντρουλες μεσα στη περιοχη που τα εχουνε ξαναδει?
aanyway… σαφως καλυτερα απο το προηγουμενο match αλλα νταξει… είμαστε εκτος συναγωνισμου με κατι αλλες ομαδες…ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!
Ενταξει δεν εγινε κ τιποτα που αποκλειστηκαμε,τωρα ομως πρεπει να αλλαξουν πολλα πραγματα μεχρι το παγκοσμιο κυπελο.
+1
απορώ γιατί τον βάζει συνεχώς στη ενδεκάδα…τιμής ένεκεν για τα γκολ που έβαλε το 2004?:roll:
Νομιζω ξέρω γιατί χάσαμε…
σήμερα μου έστειλε ένας εξυπνάκιας γνωστός με e-mail φωτό του Επιτιμου -μακριά απο μας- και από κάτω “καλή επιτυχια στην Εθνική μας”:papas: :papas: #-o
Τι έχει πάθει ο Νικοπολίδης?:-k :roll:
απογοητευση…
Δε ξέρω πως να εκφραστώ για τον “Άγγελο της Ελλάδος”. Δε γίνεται να τον βάζει μέσα… Τέλος πάντων σήμερα δεν είχαμε και την τύχη μαζί μας, κάναμε ότι μπορούσαμε… Αύριο θα φανερωθούν όλοι οι γραφικοί σωτήρες.
Φανταστικές δηλώσεις Μπασινά περί media…
1 γκολ να καταφερουμε να βαλουμε σε αυτο το euro και θα ειμαι ευχαρηστιμενος, γιατι την ισπανια σιγα μην την κερδισουμε
+1
Τι λες ρε??? Εισαι σιγουρος για αυτο που λες για τον ανθρωπο που δεν μπορει να κανει ουτε κοντρολ???
+1
Εβγαλε το πραγματικο του προσωπο. Απειρως καλυτερος απο τον Μαχο. Ναιιιιιι, σιιιιιγουρα…
Αντε ντε, θα καταφερουμε να φυγουμε με 3 ηττες και 0 γκολ στο ενεργητικο μας.
Χαριστέας: «Αφήνουμε πολλές ελπίδες για το μέλλον» : Αυτο το καταλαβες απο τις εμφανισεις μας στο Ευρωπαϊκο αγορι μου Αγγελε ή επειδη δεν θα ξαναπαιξεις στην εθνικη (που τετοιο θαυμα).
Αμανατίδης: «Δεν έμπαινε η μπάλα» : E ναι, γιατι τους ειχαμε μονοτερμα και ειχαμε και καμμια 10αρια κλασσικες ευκαιριες…
Καλα, τις δηλωσεις Μπασινα περι τυπου της αφηνω ασχολιαστες…
Αυτο που με πειραζει πολυ ειναι οτι οι παιχτες δειχνουν να ειναι στον κοσμο τους. Μιλανε λες και παιξανε φανταστικα αλλα απο βουντου δεν τους πηραμε 5-0 τους Ρωσους, οτι ολοι οσοι τους κατηγορουν που παιζουν αθλια ειναι συκοφαντες και δεν ξερουν τι τους γινεται κτλ. κτλ. Δεν παιξαμε ασχημα αλλα για να πουμε οτι παιξαμε καλα θα πρεπει να ηταν αγωνας επιπεδου Πανβαλκανιακων Αγωνων και οχι σε τουρνουα των κορυφαιων 16 ομαδων της Ευρωπης.
Ο Ρεχαγκελ για μια ακομα φορα εγινε δεσμιος των κολληματων του. Καιγομαστε για το γκολ και μου βγαζει τον Αμανατιδη που ειναι επιθετικος και βαζει τον Γιαννακοπουλο που ειναι μεσος και φετος ζητημα να εχει παιξει 20 ματς.
Καλα, για τον Νικοκουνελιδη οτι και να πω θα ειναι λιγο.
Η διαιτησια εχθρικη και το γκολ Κ-Α-Ν-Ο-Ν-Ι-Κ-Ο-Τ-Α-Τ-Ο.
Ο Βερνικος τραγικος οπως παντα.
ΝΤΟΥΣΑΝ, ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ!
Εδιτ: Ειμαστε η μοναδικη ομαδα που ακομα δεν εχει σκοραρει στο euro.
αχχχχ, παλιες καλες εποχες…
Τελος ο νικοπολιδης κ ο αντζας απο την εθνικη…καθως ανακοινωσαν την αποχωρηση τους. Καιρος ητανε,ο ζαγορακης κατι ηξερε κ την εκανε στην ωρα του. Αντε σιγα σιγα να φευγουν οι παλιοσειρες…
Quiz:
Στον Α’ όμιλο Τουρκία και Τσεχία έχουν απο 3 βαθμούς και 2-3 γκολ (υπέρ-κατά). Εϊναι δηλαδή ακριβώς ισόβαθμες.
Τι γίνεται αν έρθουν ισοπαλία σήμερα?
Η απάντηση βρίσκεται κάπου στο site του Euro 2008.
PENALTIES!!
πάνε στα πέναλτι… τι κερδίζω??8)
αυτόγραφο του Χαριστέα??
Λοιπόν, η μόνη εξήγηση για το Χαριστέα νάναι βασικός είναι πως τάχει με το Ρεχάγκελ…:-s
Τέσπα, πήραμε ό,τι αξίζαμε.
Και ο πολύ καλός στον δεύτερο γύρο Χούτος έμεινε εκτός αποστολής για να μπεί μέσα ο χασογκόλης…
Χθες ακόμα και ο Οκκάς θα έβαζε το πρώτο από τα δύο γκολ που έχασε ο Αχριστέας:p