Βλαμμένε Νόιβιλ, βάλτο να πουμε! Μόνος σου είσαι!
Μπράβο καταρχάς στην Τουρκία που δεν τα παράτησε χθες αλλά δεν σταματώ να κατηγορώ τον Τσεχ.
Το άλλο ματς δεν το είδα αλλά νομίζω η Ελβετία νίκησε για τον κόσμο της.
Για το σημερινό περίμενα ότι θα περνούσε η Γερμανία (γκολάρα ο Μπάλακ).
Έχω ένα φρικτό προαίσθημα ότι αύριο θα περάσει η Γαλλία.:?
Είναι και ο Μισέλ στην μέση…
Πάμω μωρή Γαλλία! Μη μας απογοητεύσεις ξανα! Τους έχουμε τους Ιταλούς!! Ο Ριμπερί μόνος του τους έχει
Αυτό ρε δεν πιανόταν με την καμία!..
Εγω βλεπω στον τελικο την Τουρκια και με λιγη τυχη, σαν τη δικια μας το 2004, να σηκωνει και την κουπα!!!:lol:
Μ’έκαψε ο άμπαλος. Έχασα το χάντικαπ.
Λέγαμε για τους ελληνάρες που γιούχαραν στους εθνικούς ύμνους Τουρκίας / Αλβανίας, και άκουγα τώρα τους Ιταλούς που στον ύμνο των Γάλλων ξεσκίστηκαν στα σφυρίγματα :lol:
Ούνα φάτσα, ούνα ράτσα
Η Ιταλια φαινεται να το’χει το ματς,πολυ καλυτερη μεχρι τωρα.
Αντε και κανα γκολακι η Ρουμανια στο φιλικο να παμε ταμειο :roll:
Ναι, να το βαλει η Ρουμανία.
Διπλή το χω παίξει βέβαια αλλά οπως και να το κάνεις είναι πιο σίγουρο.
1-0 oι ολλανδοι:roll: Παντως οι γαλλοι πολυ χωμα,απο τοτε που εφυγε ο ζινταν δεν βλεπονται. Αυτος ο λουκα τονι ειναι λιγο χαζογκολης… Το καθαρισε η ιταλια 2-0…
αυτη η βρωμοιταλια ειναι πολυ κωλοφαρδη. μια νικη δυο ηττες και περνανε. τι να πω. ελπιζω να τους στειλει για νανι η ισπανια. αχ ρε μουτου, επρεπε να το χες καρφωσει το πεναλτακι…[-X
Προσκυνάμε το live betting και τον Φαν Πέρσι!
Μια νικη μια ισοπαλια κ μια ηττα.Αν ειχαν 2 ηττες θα χε περασει η Ρουμανια τωρα.
Οι Γαλλοι αξιζαν να περασουν οσο αξιζαμε κ εμεις.Α,και ο Ντομενεκ ειναι πειραγμενος ε.
Αθλια η Ρουμανια.Ετσι οπως φορουσαν κ ασπρα ηταν σαν να επαιζε η Ελλαδα.
Τραγικο κεντρο,καμια καλη μεταβιβαση στους επιθετικους,κανενα ρισκο,λες και δεν θελαν γενικα τη νικη.Απο την αλλη τα “δευτερα” της Ολλανδιας παιξαν απλα μετρια προς καλα,χωρις να κουραστουν,και πηραν ανετα αλλη μια νικη.Μακαρι να το παρει αυτη η ομαδα ε.
ποσα εχεις μαζέψει so far?
Καλά πάει από την αρχή του τουρνουά, όχι κάτι τρελό.
Μην το ματιάσουμε.
Για τα χθεσινά.
Οι Ολλανδοί με σβηστές τις μηχανές νίκησαν άνετα τους Ρουμάνους που πιστεύω ακόμη δεν έχουν καταλάβει πως μπήκε το γκολ του Φαν Πέρσι. Ακόμη στο βίντεο θα το βλέπουν…
Οι Ιταλοί νίκησαν την χειρότερη Γαλλία όλων των εποχών. Ευτυχώς αποκλείστηκαν.
Για τα σημερινά λέω ότι η Εθνική θα νικήσει την Ισπανία για τα μάτια του κόσμου και η Ρωσία θα προκριθεί εις βάρος της Σουηδίας.
Τώρα δε θα τον διώξει ποτέ :lol: :lol: :lol:
Πνιγομαστε…:lol: :lol: Ο Αγγελος…!:lol:
Με κεφαλιά κανονιά… σκίζει τα δίχτυα του Ρέινα!!!
:lol:
Αχου σας πείραξε η ζέστη…
Πόσες φορές σας έχω πει να μην βγαίνετε έξω χωρίς καπέλο και νέρο???
Άντε χαλαρώστε σήμερα κι απ΄αύριο αρχίζουν τα δύσκολα:p