Ο μοναδικος που διασωθηκε…Σε τραγικη φυσικη κατασταση ολη η ομαδα,απορω τι σκ@τ@ προετοιμασια ειχανε κανει,εγω αν ημουν ρεχαγκελ θα δηλωνα παραιτηση,δεν θα πηγαινα στο μουντιαλ 2010. Εδω βλεπαμε παικτες που επεφταν κατω κ δεν μπορουσαν να σηκωθουν,πχ.μπασινας.
Δεν είδα κανένα από τα 2 ματς.Μόνο τα γκολ.
Για την Εθνική δεν θα πω τώρα κάτι , αλλά δεν αξίζαμε τίποτα παραπάνω.
Δίκαιος αποκλεισμός.
Θα πω περισσότερα για την Σουηδία.
Καταρχάς επιβεβαιώθηκα για την πρόκριση της Ρωσίας (Χίντινγκ είναι αυτός…).
Επιβεβαιώνομαι για το πόσο τυχαία ομάδα είναι η Σουηδία.
Δεν μπορεί να κάνει τίποτα παραπάνω από μια παρουσία σε μια διοργάνωση.
Με ισοπαλία προκρίνονταν και κατάφεραν να χάσουν πανεύκολα από τους Ρώσους.
Απαράδεκτοι…
Μου αρέσει που πέρασε η Ρωσία…
Γενικά στους 8 έχουμε Πορτογαλία, Ολλανδία, Ισπανία, Τουρκία, Ρωσία, δηλαδή τις πιο επιθετικές ομάδες του τουρνουά. Αν συνυπολογίσουμε και το ότι Ιταλία, Κροατία, Γερμανία απέχουν πολύ από το να χαρακτηριστούν αμυντικές ομάδες, μιλάμε για τον θρίαμβο του επιθετικού ποδοσφαίρου σε αυτό το τουρνουά.
Αυτά για κάποιους αφελείς που πιστεύουν ακόμα ότι παίζοντας ΜΟΝΟ άμυνα, παίρνεις αποτελέσματα.
Μπορώ να πω ότι χαίρομαι που το επιθετικό ποδόσφαιρο επανήλθε στο προσκήνιο με το Euro, την Manchester και την Zenit.
Δεν ξέρω γιατί αλλά συγκινήθηκα με τις δηλώσεις του Νικοπολίδη. Ok μπορεί να κανε βλακεία αλλά μας έχει σώσει πολλές φορές και πρόσφερε πολλά στην Εθνική. Δεν του αξίζει να φύγει με φιλάθλους που να τον βρίζουν για ένα λάθος…Στο κάτω κάτω το παραδέχτηκε (καλά οκ, αυτό έλειπε αλλά και πάλι)
Τελος εποχης για αυτη την εθνικη.Πρεπει να σοβαρευτουνε οι παντες και να γινουν σημαντικες αλλαγες στο εμψυχο υλικο για το μουντιαλ 2010.Δεν γινεται να παμε παλι με τους ιδιους,καποιοι παικτες πρεπει να αποχωρησουν απο μονοι τους κ οχι να περιμενουν ποτε θα τους διωξουν. Ο ζαγορακης δεν ηταν τοσο αφελης,κατι ηξερε κ εφυγε την καταλληλη στιγμη.
Αλλα οταν ακους δηλωσεις απο τους παικτες οπως πχ ο γιαννακοπουλος να σου λεει οτι θα φυγω απο την εθνικη οποτε το αποφασισω εγω , ε απο εκει περα εχει χαθει η μπαλα πραγματικα…[-X :thumbdown:
Αν ειναι κυριε ρεχαγκελ να πατε με τον ιδιο κορμο για το μουντιαλ,καλυτερα παρατηστε τα απο τωρα…:-s
Από την εντεκάδα του 2004 παραμένουν άτομα. (Νικοπολίδης - Σεϊταρίδης - Δέλλας - Μπασινάς - Κατσουράνης - Καραγκούνης - Χαριστέας) Δεν μπορείς με τα ΚΑ.ΠΗ. να παίξεις μπάλα. Πρέπει να γίνουν ΜΕΓΑΛΕΣ αλλαγές για να υπάρξει βελτίωση…:-s
Τελικά μόνο Καραγκούνης και ο Χαριστέας πονάνε πραγματικά την ομάδα. Και ο δευτερος, όσο άμπαλος και να ειναι, όσο και να μην μπορεί να ντριμπλάρει ούτε κολώνα της ΔΕΗ, το παιδί κάνει ό,τι μπορεί.
Μπράβο και στον Σπυρόπουλο, μαλλον αυτός θα ειναι ο αριστερος μας αμυντικός για πολλά χρόνια
Απορία: Ο Φύσσας είχε καλύτερη σέντρα και δε το πρόσεξα? Ο Βενετίδης? Δεν έχετε αναρωτηθεί ποτέ, γιατί ο Σεϊταρίδης δε βγάζει ποτέ σέντρες?
Εγώ χθες είδα το Βύντρα να είναι πολύ σταθερός στην άμυνα και να βοηθάει στην ανάπτυξη της ομάδας (έβγαλε και μία σέντρα από όπου βγάλαμε και τελική προσπάθεια). Χαλαρώστε λίγο ρε παιδιά. Πλαϊνά μπακ, με καλή σέντρα και Έλληνες δε βρίσκονται κάθε μέρα. Εκτός αν έχουμε κι άλλους Γεωργάτους και δε τους βλέπω…