Κρίμα να καθορίζεται το ματς από γκολ που προέρχεται από καθαρό επιθετικό φάουλ.
Η Πορτογαλία ήταν καλύτερη αλλά ανούσια.
yeeeeeeeeeeeeeeeessss!!!
Ευτυχως κέρδισε η Γερμανία:) Μπραβο. Μου τη δίνουν τα πορτογαλακια, μου τη δίνει ο Κριστιανο Ροναλντο…ουστ!
Είδα που μειώσαν σε 2-3 και προς στιγμην ανησυχησα…αλλα τέλος καλό όλα καλά.
Για όσους ψήφισαν Ολλανδία ας προσέξουν από το σημερινό παράδειγμα.
Δεν περνάνε πάντοτε οι ομάδες που παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο.
Το 3ο γκολ ήταν φάουλ αλλά φταίει και ο ανεκδιήγητος Ρικάρντο.
Αργά ξύπνησαν οι Πορτογάλοι…
Υ.Γ.
Ο Κριστιάνο που ήταν πάλι σήμερα?:-k
Ναι ναι, ας έμπαινε τους Σβάινστάιγκα και θα σε έλεγα :lol:
Τα είπε ο Κόζυς ρε. Χο. Που πας ρε ταβερνιάρη με τον Ρικάρντο τέρμα;;;;
Το Euro στον Μπάλακ. Τέλος.
Τώρα πάντως έχει πολλές ελπίδες για τελικό ο νικητής Τουρκίας-Κροατίας.
Τι ειναι αυτος ρε? Ειναι δυνατον να στεκεται σε διεθνες επιπεδο αυτος ο αμπαλος? Ο MVP της Ελλαδας στο τελικο του 2004?
Κριμα ρε γμτ για την Πορτογαλια…πλεον δεν ξερω ποιον να υποστηριζω…
Ο Μπάλακ μου θύμισε λίγο παλίες καλές εποχές…μακάρι να ξαναπίασει την παλία του απόδοση:)
Κρίμα για Πορτογαλία.
Η Γερμανία είναι γενικώς αντιπαθητική ομάδα. Ο μόνος λόγος που δεν την αντιπαθώ και τοσο ειναι ο Σβαινσταινγκερ, που τον παω πολύ σαν παικτη
Κι εγώ τον πάω.
Μου θυμίζει τη λατρεία μου, τον Έφενμπεργκ!
Oι αντιπαθητίκες ομάδες (Γερμανία) έχουν το τρόπο να κερδίζουν αυτές που βασίζονται στο θέαμα (πορτογαλιά). Νομίζω ότι το ίδιο θα συμβεί και με το Ιταλία - Ίσπανια, δύσκολα θα προκριθούν οι Ίσπανοί (αν και τη πάω την Ιταλία). Η Ολλάνδια νομίζω είναι κάπου στη μέση μεταξύ θεάματος και αποτελεσματικότητας.
Αυτό λεω και γω. Σήμερα είναι ένα μάτς που θα έχει επίπτωση σε πολλα πιθανά ζευγάρια
Οσο για το Ιταλία - Ισπανία πολύ δύσκολο το βλέπω για τους Ισπανούς όσες κατηγορίες καλύτεροι και αν είναι. Θα πρεπει να πιάσουν απο το λαιμο όπως οι Ολλάνδοί.
H Πορτογαλία τον ήπιε επειδή βασίζεται σε 2 παίκτες (Ρονάλντο - Ντέκο). Αν δεν του κ***ώσει του Ρονάλντου να παίξει, ο Ντέκο μόνος του δεν μπορεί να στηρίξει όλη την ομάδα.
Αντίθετα, οι Ολλανδοί έχουν σύνολο καλό, δεν εξαρτώνται από μονάδες.
Αφήστε που έχουν τερματοφύλακα
περιμένω πως και πως να σας πετύχουμε τελικό για να αρπάξετε όσα έφαγαν ιταλοί και γάλλοι… γιαυτό να ελπίζεις σε ρώσους και ιταλοισπανούς…
ελα ρε και μενα αυτο ελεγα σε ενα φιλο μου ,φερνει στο θεο τον εφενμεργκ πολυ!!!
καλα τα ολλανδακια ας περιμενουν λιγο γιατι ειναι μονιμοι πελατες απο το '74!!
θα διαφωνησω πως η γερμανια παιζει αντιποδοσφαιρο,δηλαδη οι ιταλοι τι παιζουν τοτε?
ολες οι ομαδες που προηγουνται 2-0 μενουν πισω και οι πορτογαλοι στο ματς με την τσεχια τα ιδια εκαναν
αντε σταματηστε την καραμελα με τη γερμανια κομπλεξιαρηδες
Καμιά ομάδα από αυτές που προκρίθηκαν στους 8, δεν παίζει αντιποδόσφαιρο.
Αυτό είναι το ωραίο της φετινής διοργάνωσης.
κριμα για Πορτογαλια δεν γουσταρα καθολου τους κ…γερμαναραδες.Αλλα τι να πει κανεις για αυτον τον Ροναλντο που στα μεγαλα παιχνιδια κανει την κοτα…ακομα τρεχει ο Ντεκο και βοηθεια δεν εχει…Πλεον μονο Κροατια.Kαλη μπαλιτσα,μουτρα ολοι τους και αυτος ο billic ο προπονητης τους τι φυσιογνωμια ειναι αυτη?Τι αλητοφατσα?και γαμω τις φυσιογνωμιες-τον βλεπεις και λες αυτος δεν θα εχει αφησει κωλομπαρο για κωλομπαρο και θα πινει ολη μερα…ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ δηλαδη.ΚΡΟΑΤΙΑ ρεεεεεε αντε να διωξει Τουρκους οι οποιοι βεβαια εδειξαν τεραστια αρ…ια σε δυο ματσ και μετα η σειρα των Γερμαναραδων
Όντως…