τωρα περα απο την πλακα μακαρι να ειναι ολλανδια -γερμανια ο τελικος θα ειναι πολυ ωραιο ματσακι
Δεν θάταν γιατί δεν θα μπορούσα να διαλέξω.
Τι ματσαρα ειναι αυτη Θεε μου?!:roll:
Παμε να δουμε τα πεναλντυ…Προβλεπω Τουρκια…Να δουμε τον παππου Rustu!
ομαδα να την θελει τοοσο πολυ η μπαλα δεν εχω ξαναδει!!
θυμιζω πως μπηκε η τουρκια στο euro, με την κουνελια του νορβηγου τερματοφυλακα, το γκολ στο τελος με την ελβετια, την ανατροπη με τους τσεχους και τωρα αυτο που δεεε γινεται 8O (δοκαρι ολιτς, ακομα και το γκολ στο 122 με κοντρα μπηκε νομιζω). ρε μπας και το σηκωσουν, ειναι σατανικα τυχεροι
Τι λουζερς οι κροατες,χασανε την προκριση μεσα απο τα χερια τους,ειδικα στα μπεναλτυ τα εκαναν μανταρα…#-o Δεν αξιζαν να αποκλειστουνε,μαγκες οι τουρκοι ομως απεδειξαν για αλλη μια φορα οτι ειναι πολυ σκληροι για να πεθανουν. Ο ρουστου μεσα σε λιγα λεπτα απο κορυφαιος που ηταν εγινε μοιραιος κ μετα παλι κορυφαιος.
ΥΓ Μη γινει κανενα κουλο κ το παρουνε…:?
Χαχα, τώρα ξέρετε τι περιμένει τους Τούρκους. Αν και θέλαμε Κροατία, γιατί κάποια πράγματα δε γίνονται δεύτερη φορά. Όπως κ να χει επική ανατροπή, αλλά τώρα το έργο της Γερμανίας είναι απελπιστικά εύκολο (με διακατέχει μια αισοδοξία μήπως? )
Σιγά τη Γερμανία… αν αντέξουν οι τούρκοι, παίζει να περάσουν στα πέναλντι πάλι :lol:
Αν και θέλω Ολλανδία να το σηκώσει, αφού παίζει μπαλάρα φέτος, πιστεύω ότι θα το πάρει ο νικητής Ολλανδία-Ρωσία (για να δούμε, γιατί κάτι μου μυρίζει για έκπληξη). Αλλά μακάρι να το πάρουν οι τούρκοι, πλάκα θα έχει
μεχρι στιγμης οι 2 καλυτεροι των ομιλων απο τους 4 βγηκαν εξω. μενει τωρα να περασουν ρωσσοι και ιταλοι να ολοκληρωθει το παζλ. τι να πω. μερικες φορες καλυτερα να μην παιζεις καλη μπαλα δηλαδη και να πονταρεις στο κς… σου . γερμανια και τουρκια δεν αξιζαν νημιτελικα σε σχεση με τις αντιπαλους τους βασει των παρουσιων στους ομιλους και ομως ειναι στα ημιτελικα. πλεον αν περασουν ρωσοι και ιταλοι δεν θα μου φανει καθολου περιεργο.
Μαγκες οι Τούρκοι, καιρο είχα να δώ ομάδα με τέτοια δίψα για την νίκη
Τεχνικά είναι απο τις χειρότερες ομάδες του γιουρο αλλα θέλουνε να σηκώσουνε την κούπα πιο πολύ απο όλους και γι’αυτο τους βγαζω το καπέλο!
Τη θαυμάζω πραγματικά την Τουρκία.
Έφαγαν γκολ στο 119 κι αντι να τους κόψει τα πόδια, κατάφεραν να κάνουν 2-3 επιθέσεις ακόμα και τελικά να ισοφαρίσουν.
Αλήθεια η δική μας εθνική πότε ανέτρεψε σκορ για τελευταία φορά?
To 2004 με την Ισπανία.
Ανατροπη εννοουμε ισοφαριση?
Σκεφτείτε το 2004 με το που έβαλε το Γκολ ο Δέλλας, να έβαζαν γκολ οι Τσέχοι :lol:
Εγώ θυμάμαι ανατροπή της Ελλάδας το '05 στο Καζακστάν
Συγγνώμη, αλλά, αν η Ελλάδα φέτος “προσπάθησε”, που αυτό έλεγαν όλοι, τότε οι Τούρκοι τι έκαναν?:-k
Καλά, οι Κροάτες στα πέναλτια ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.
Σωστός…
νταξ οχι και απελπιστικα ευκολο, γιατι ετσι οπως τους θελει η μπαλα τους τουρκους ποτε δεν ξερεις…
παντως και εγω κροατια ηθελα, για να ξεπλυθει η ντροπη
To ματς δεν το είδα ολόκληρο οπότε δεν λέω ποιος άξιζε να περάσει και ποιος όχι.
Μπράβο στην Τουρκία που δεν το παράτησε αλλά όταν βάζεις γκολ στο 119’ και ισοφαρίζεσαι στο επόμενο λεπτό είσαι άξιος της μοίρας σου…
Και ναι η Τουρκία έχει πολλή τύχη όπως εμείς πριν 4 χρόνια.
Για το σημερινό η Ρωσία θα δυσκολέψει πιστεύω πολύ την Ολλανδία.
Νοιώθω μια ακατανίκητη τάση να πάω να παίξω στοίχημα ότι θα το σηκώσει η Τουρκία…8O Απίθανο?:-k
Μεσα σε ολα αυτα εχεις και τους δημοσιογραφους να λενε μαλακιες.
Εθνικιστικες κορωνες γραφουνε -λεει- οι Τουρκοι.
Τιποτα διαφορετικο απο αυτα που γραφανε οι δικοι μας.
Το ραδιοτηλεοπτικο ειναι μονο για συγκεκριμενες εκπομπες ? :-k
Αν δεν βγει οβερ σημερα να καει καθε στοιχηματικη εταιρεια.