Euro2008

Τι τουρνουά είναι αυτό!!

Μετά την 1η αγωνιστική των ομίλων που είδαμε κάποια άσχημα παιχνίδια, βλέπω την καλύτερη μπάλα από κάθε άλλο που έχω παρακολουθήσει.

Ε ρε τι παει να γινει στο ματς…οντως,πλεον καθε ματς ειναι ματσαρα,απλα…

Υπάρχει χρόνος ακόμα, όμως δε βλέπω να αλλάζει κάτι. Χαίρομαι που σήμερα ξεφουσκώνει το μεγάλο hype με την Ολλανδία. Ο Φαν Μπάστεν έχει κάνει κακή διαχείρηση του υλικού (τρεις αλλαγές στο 60, ενώ υπάρχει προοπτική παράτασης +έβαλε τον Μπουλαρούζ και χαράμισε μια αλλαγή που αναπόφευκτα θα έκανε, κρατάει κ Ρομπέν στον πάγκο). Εναλάσσοντας τους εξτρέμ δεν αλλάζεις κ σύστημα, έλεος από το Μουντιάλ έτσι παίζει, που πας όταν έχεις απέναντι Χίντινγκ. Η εικόνα της Ολλανδίας στους ομίλους ήταν τελείως πλασματική κ χαίρομαι που φεύγει, έστω και αν είμαι γενικά φαν των Οράνιε κ της ομαδάρας του 98 (α ρε Όφερβαρς παιχτούρα!)

Οι ρωσοι δεν ειναι καμια ομαδα παιξε γελασε,φανηκε απο την αρχη του ματς οτι μπηκαν καλυτερα απο τους ολλανδους.Μενει να δουμε αν θα καταφερουν να κρατησουν ως το τελος…

Rudd Rudd Rudd…εχει ακομα δουλεια το ματς…ΜΑΤΣΑΡΑ!!!

Αντε ρε Ρωσια μας κοψοχολιασες! 3-1 ρεεε. Περνα η ομαδα που επαιξε καλυτερα, στο συνολο σχεδον του αγωνα…

Σκληρο καρυδι η ρωσικη αρκουδα…:lol: 3-1 και εχουν χασει τα αχαστα,θα ηταν αδικια να μην καταφερουν να προκριθουν οι ρωσοι.:vibrate: :bow2:

Σήμερα είδα μια ομάδα που μετά τις 3άρες και 4άρες που έριξε στον όμιλό της να νικιέται κατά κράτος σε όλους τους τομείς από μια ομαδάρα ενός προπονητή που ανέκαθεν τον θεωρούσα τον καλύτερο τα τελευταία χρόνια.
Μπράβο Ρωσία!!!
Μπράβο ομαδάρα!!
3ος 1ος που αποκλείστηκε στην σειρά…(Πορτογαλία , Κροατία είχαν φύγει ήδη8) ).
Σειρά έχει η Ισπανία…:smiley:

Να δω ποια θα πάρει τον Αρσάβιν…

Ω, ρε, τι ματσάρα ήταν αυτή!
Αρσάβιν έλα στον Θρύλο!

Εχει δωσει υποσχεση στον Ντεμη…εχουμε τον πρωτο λογο…:lol: :lol: :stuck_out_tongue:

Ποπο,την πατησε κατω,ειδκα στη παραταση,μα καμια τυχη η ορανιε…κριμα για τη μπαλαρα της πρωτης φασης…απο δω κ μετα θελω ρωσσια ν το σηκωσει,μπαλαρα παιζει…παρα κατι γερμανιες,ιταλιες κ μλκιες,προτιμω αυτους…

Αρσαβιν έλα στον Άρη :lol: :lol: Καλά βολεύομαι κ με τον Παβλιουτσένκο (όπως λέγεται τέλος πάντων)

Τι έγινε ρε παιδια???
ληγμένα πήραν οι Ολλανδοί???
Πολύ καλύτερη η Ρωσία και κερδίσε δικαιότατα και χίλια μπράβο της
Ας μην βιαζόμαστε όμως ας περιμένουμε και τον αυριανό ημιτελικό και βλέπουμε ποια΄ομάδα θα υποστηρίξουμε τελικά
Μωρέ λέτε να το πάρουν οι Azzour???

Λοιπόν…

Περί Ρώσων, ας μην ξεχνάμε είνια σε πολύ καλύτερη φυσική κατάσταση από όλες τις υπόλοιπες Εθνικές, μιας και το πρωτάθλημά τους αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη μέση. Μειονέκτημά τους ο μικρός μέσος όρος ηλικίας γιατί η απειρία του κάνει απρόσεκτους στο παιχνίδι. Θα μπορούσαν να είχαν καθαρίσει με 4άρα από τα 90’.

Οι Ολλανδοί πέρα από το ότι δεν έχουν άμυνα, έδειξαν ότι δεν μπορούν να διαχειριστούν παιχνίδι που βρίσκονται πίσω στο σκορ. Η αντίδρασή τους επιχειρήθηκε να γίνει με σουτ εκτός περιοχής και τελικά ευδοκίμησε σε μια στημένη φάση, αφού πρώτα είχαν σωθεί από του χάρου τα δόντια. Ε, στην παράταση απλά δεν άντεξαν.

Τραγική σήμερα η ολλανδική άμυνα…
Αν δεν παίζεις σοβαρά απέναντι στους τεράστιους επιθετικούς της Ρωσίας, τότε απλά δεν έχεις στον ήλιο μοίρα. Μάλιστα, μου έκανε εντύπωση που το ματς πήγε στην παράταση. Αν και μέχρι πριν τη σέντρα πίστευα ότι η Ολλανδία θα πάρει το euro, πλέον πιστεύω στη Ρωσία, που άλλωστε παίζει την πιο όμορφη μπάλα.

παρτε στα υποψιν πως η αμυνα της ολλανδιας σημερα, και γενικοτερα, ειναι της πλακας, στα προηγουμενα τους τραβηξε η επιθεση τους… και μια που λεω για επιθεση,τνο ρομπεν τον ξεχασε? :lol:
παντως σαν οπαδος της γερμανιας θελω τους ρωσους στον τελικο, γιατι στα στημενα δε μου φαινονται και πολυ σταθεροι και δεν νομιζω να τους ξαναβγει τετοιο παιχνιδι, τους υποτιμησαν και οι ολλανδοι…
παντως ο αρσαβιν και ο παβλιουτσενκο ειναι σε τρελη φορμα!!

Ναι ρε πολυς κοσμος κρινει απο ενα-δυο παιχνιδια μονο. Προσωπικα δεν πιστευω πως η Ρωσια θα περασει τελικο, ανεξαρτήτως αντιπάλου στα ημιτελικά, έστω και αν για σήμερα ήμουν σίγουρος πως θα περασουν. Εγώ σαν οπαδός της… Αγγλίας, θέλω Γερμανία.

τι θελει να πει ο ποιητης?? :-k :?

Εγιναν τα παντα σημερα για να χασω το στοιχημα.
39 σουτ στην κανονικη διαρκεια και απο τις 2 ομαδες,τα 15 νομιζω στην εστια.
2 γκολ.

ΕΛΕΟΣ.
Χασογκοληδες.

Ματσαρα παντως.Προσκυναμε κυριως Αρσαβιν και Χιντινγκ.

Εγώ κέρδισα. :stuck_out_tongue: :razz: