Euro2008

Κριμα κριμα κριμα.:frowning: Παντως δικαο τ αποτελεσμα. Η Ολλανδια σημερα επαιξε το πολυ κανα 20λεπτο συνολικα. Ενω η Ρωσια επικρατησε κατα το μεγαλυτερο μερος του 90λεπτου οπου και ισοφαρηθηκε τυχαια απο μια στημενη φαση. Στην παραταση οι Ολλανδοι, φαινονταν απο χιλιομετρα, πως περιμεναν τα πεναλντι την ωρα που οι Ρωσοι πιεζαν για γκολ. Με λιγα λογια, οι Ολλανδια εκανε το χειροτερο της ματς και αμυντικα και επιθετικα ενω οι Ρωσοι πιστεψαν στη νικη απ την πρωτη στιγμη και αυτο φανηκε στο γηπεδο.

Αυτοι οι προημητελικοι μ εχουν ξετιναξει!!!:evil: Μεχρι τωρα επαιξα στο στοιχημα Πορτογαλια, Κροατια και Ολλανδια και πηγα απατος στον κουβα!:frowning: Αυριο πιστευω πως θα νικησει η Ισπανια οποτε τρεξτε να παιξετε την Ιταλια:p

Η Ολλανδία μουφέξ. Πέρα από το Sneijder δεν έπαιζε ΚΑΝΕΙΣ στην επίθεση, όλη την άμυνα την κρατούσε ο -άψογος- De Jong, ο VDS έκανε ότι μπορούσε, ενώ ο Van Nistelrooy έμεινε χωρίς πάσες.
Κρίμα και πάλι κρίμα, η Ρωσία όμως το άξιζε.:frowning:

Χίντινγκ θεέ!!!:wink:

Ε εντάξει, ντροπή στον Φαν Μπάστεν για την εικόνα που παρουσίασε η Ολλανδική άμυνα. Τέτοιο σκορποχώρι σε προημιτελικό Euro δεν επιτρέπεται. Η Ρωσία είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά κακά τα ψέματα, αν σήμερα η Ολλανδία είχε μπει πιο σοβαρά, νομίζω θα το είχε πάρει το ματς. Αυτά συμβαίνουν όμως όταν πας να κάνεις προπονητές ανθρώπους που δεν είναι!
Οι Ολλανδοί εν τω μεταξύ πλησιάζουν σιγά σιγά τους Ισπανούς στο ποιος είναι πιο λούζερ ε. Αν και οι Ισπανοί την έχουν την ευκαιρία να επανορθώσουν… Αλλά αν αποκλειστούν αύριο από την πιο κακή Ιταλία ever, που θα παίζει χωρίς Καναβάρο, Γκατούζο και Πίρλο… ε, καλύτερα να μην ξαναπαίξουν σε μεγάλη διοργάνωση.

Πάντως πραγματικά, ο Αρσάβιν για μένα είναι ο πιο ουσιαστικός ποδοσφαιριστής στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Ούτε ποζεράς, όπως ο Ρονάλντο είναι, ούτε ψωνισμένος. Παίζει σοβαρά, χωρίς φανφάρες, και όταν παίρνει την μπάλα δε σταματιέται με τίποτα!

Σήκωσε το κύπελλο μωρή Ντόιτσλαντ να μας τρελάνεις πάλι :smiley:

H Ολλανδία μουφέξ, αλλά τα κενά στην άμυνα τα είχε και στους ομίλους.
Και η Ιταλία και η Γαλλία της έκαναν πολλές ευκαιρίες.

Το λάθος του Φαν Μπάστεν δεν είναι ούτε η άμυνα (αυτούς έχει, μέτριοι είναι) ούτε που δεν έβαλε τον Ρόμπεν. Εϊναι ότι κόντρα στους Ρώσους που βρίσκονται σε φουλ φυσική κατάσταση άφησε να γίνει ανοιχτό παιχνίδι.

Πάντως στα προημιτελικά μέχρι στιγμής αν έπαιζα στοίχημα δεν θα πιανα ούτε ένα ματς.

Άντε να δούμε τώρα τελικό Ρωσία - Τουρκία! Πάντως από τις 4 ομάδες των ημιτελικών (θεωρώ “δεδομένη” την πρόκριση των Ισπανών, μιας και η Ιταλία δεν αξίζει μία σαν ομάδα, απλά αίσχος!) η Ισπανία είναι θεωρητικά η καλύτερη, και η Τουρκία η φαινομενικά χειρότερη. Κρίμα θα είναι να το πάρει η Γερμανία πάντως, παίζουν απαίσιο ποδόσφαιρο φέτος.

Κάτι μου λέγε πριν ξεκινήσει το Euro, ότι θα το πάρει η Ρωσία… πέρισυ ευρωμπάσκετ, φέτος παγκόσμιο στο χόκεϊ επί πάγου, τώρα ποδόσφαιρο…;

ποτε δεν παιζουμε σημεια πλεον. μονο Over/under. το χτεσινο ματς ηταν χαρμα ιδεσθαι και ας αποκλειστηκε η αγαπημενη μου ολλανδια. τωρα ετσι οπως εγιναν τα πραγματα περνανε ομαδες που δεν θα ηθελα να δω με την καμια στην επομενη φαση, ειδικα ιταλια και γερμανια οι οποιες ποδοσφαιρικα δεν μου λενε τιποτα αν και σεβομαι την ιστορια τους. τελος παντων μακαρι να περασει η ισπανια σημερα.

Μήπως ξέρει κανείς σας γιατί φορούσαν μαύρα περιβραχιόνια οι τουλίπες χθες???

Λέτε να ξέραν ότι θα χάναν και προετοιμάστηκαν κατάλληλα:-k :-k

Το είπαν στην αρχή του ματς… είχε πεθάνει το νεογέννητο μωρό του Μπουλαρούζ.

:-s :-s 8O 8O Ευχαριστώ για την ενημέρωση και λυπάμαι πολύ για το αγγελούδι που πέταξε νωρίς στον ουρανό

αμ την eurovision που την πας???:lol: :lol: :lol:

τώρα που το λες το 2004 πήραμε μπάσκετ γιουροβίζιον και ποδόσφαρο

λέτε?:-k :-k :-k

Και ΟΥΕΦΑ η Ζενίτ και Ευρωλίγκα η ΤΣΣΚΑ.

Κρίμα ρε κροατία πιστευα πολύ σε σένα:( :frowning:

το 2004 πηραμε το euro και ειχαμε ολυμπιακους. το 2005 πηραμε eurobasket-eurovision (ημουν στρατο και ακομα θυμαμαι εναν “μαχιμο” να φωναζει μπραβο κοριτσαρα ελεναρα μου… :papas: .

Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει γιατί είναι βασικό και στην Ολλανδία και στη Μπαρτσελόνα το τούβλο που λέγεται Van Bronckhorst?#-o

γιατι δυστυχως δεν εχουν αλλο αριστερο μπακ της προκοπης…:frowning: οντως πονεσαμε σε αυτη τη θεση.

Την σεζόν που μας πέρασε δεν έπαιξε Μπαρτσελόνα, αλλά Φέγενορντ.

Όντως κρίμα…
Ήθελα να δώ τελικό τον σκουλαρικά κιθαρίστα Σλάβεν Μπίλιτς:p

ο μπιλιτς ειναι θεος καποια στιγμή έκανε νοημα για τσιγαρο στον βοηθο του:lol: :lol:

Sorry ξεχάστηκα… Τέσπα έπαιζε…