Euro2008

Δεν ξέρω πάντως αν σκεφτήκατε το ότι αν ο επόπτης δεν είχε δώσει άουτ, η Ρωσία θα έπαιζε με 10 στην παράταση και η Ολλανδία πιθανότατα θα είχε περάσει… 8O

H οποια κοκκινη θα ηταν περα για περα αδικη, καθως ο Kolodin ηρθε σε αμεση επαφη με τον…αερα σε εκεινη την φαση

Αν ειχε δωσει το φαουλ θα το εκτελουσε ομορφα ο Σναιντερ,θα επαιρνε ομορφα την κεφαλια ο Ρουντ,θα καρφωνε το 3ο γκολακι και θα πιαναμε το στοιχηματακι μας.
:razz:

Βλεπω την ωραιοτερη ποδοσφαιρικη διοργανωση!Το μονο που συζηταμε ειναι για τις
ματσαρες που βλεπουμε!Ποσο πιο τελειο μπορει να γινει αυτο το γιουρο ?
Χτες πιστευω οτι το ματς κριθηκε στην αλλαγη του Boulahrouz.Τα 2 πρωτα γκολ της
Ρωσια μπηκαν απο τα δεξια της αμυνας της Ολλανδιας εκει που επρεπε να ειναι ο
ανεκδιηγητος Heitinga.

Όντως, απαράδεκτος ο Heitinga! [-X

Ναι νταξει,τον Ooijer κυριως ειχε κανει κομπολοι ο Αρσαβιν,οχι τον Heitinga που λετε.
Αλλα στην ψυχολογικη κατασταση που ηταν ο Μπουλαρουζ οχι μονο δεν ηταν για 90λεπτο αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι να τον ξεκινησει καν.Ισως το ζητησε αυτος βεβαια.
Αλλα και παλι,πως να κοιμηθει/συγκεντρωθει/παιξει μπαλα/εχει ορεξη για οτιδηποτε αυτος ο ανθρωπος λιγες μολις μερες μετα απο αυτο που του συνεβη…?

+1

Ό,τι κι αν σου πει τον “διώχνεις” από την αποστολή για να μην επηρεάσει κ την υπόλοιπη ομάδα. Ελπίζω να μην ακούγομαι κυνικός, αλλά τα λάθη πληρώνονται. Ψιλό-μούφα το ματς σήμερα, ελπίζω πάντως να περάσουν οι λούζερς.

O Φαντελ εχει κανει ηδη μερικα πολυ σοβαρα λαθη,εις βαρος της Ισπανιας ειδικα.

Η Ιταλια παιζει εκνευριστικα.Αλλα στο τελος την βλεπω να περναει στην παραταση ή στα πεναλτυ,οπως συνηθιζει.

τι βαρετός αγώνας παναγία μου
ήμαρτον
καλύτερη η ισπανία

Στη μπάντα στη μπάντα περνάνε τα κομμάντα :drunk: :wacko: :naughty: :bounce:

Μπραβο ρε Κασιγιας.
Παντως απο τη μια ψιλοηθελα να χασει η Ισπανια γιατι ο κολλημενος ο Αραγονιες μου βαζει αυτο το Γκουιθα που δεν κανει τιποτα και βγαζει τον Τορρες που απο το πουθενα μπορει να σου βγαλει γκολ.
Αλλα απο την αλλη η Ιταλια καταφερε να κανει το θεωρητικα μεγαλυτερο ντερμπι των ημιτελικων ενα μετριο προς βαρετο ματς.
Αρα πουλο.

[SIZE=“5”]Iker Iker Iker Iker[/SIZE]

Σ’ενα κατα τ’αλλα κουραστικο match, αντε να ξεφευγουμε απο τη γκαντεμιααααα

Vamos Espana:smiley: :smiley:

Χα χα, λέμε για την Ελλάδα, και η Ιταλία σε 120 λεπτά έκανε μία ευκαιρία!
Αν περνούσαν και σήμερα οι φάρδες οι Ιταλοί…

Τέρμα οι εκπλήξεις πιστεύω. Γερμανία - Ισπανία ο τελικός και η κούπα στη Γερμανία. 8)

Το Ισπανία-Ρωσία είναι πολύ ανοιχτό ματς.
Το 4-1 του πρώτου αγώνα μπορεί να παραπλανήσει και οι Ρώσοι βρίσκονται γενικώς σε φουλ φόρμα.

Η Γερμανία κόντρα σε μια εντελώς αποδεκατισμένη Τουρκία (έχασε και τον Νιχάτ, δεν παίζει και ο Αρντά) λογικά θα περάσει άνετα. Τουρκία και λογική είδαμε όμως ότι δεν συμβιβάζονται με τίποτα.

Ακυρη απορια:Ο Ζαμπροτα παλιοτερα δεν επαιζε σαν εξτρεμ?

Η μπάλλα είναι στρογγυλή και ποτέ δεν ξέρεις οπότε μαλλον οι εκπλήξεις συνεχίζονται
λογικά θα περάσουν οι γερμανοί οπότε είτε κόντρα στίς αρκούδες είτε κόντρα στους φούριας ρόχας θα τους δούμε

και είς άλλα με υγεία παιδιά

Εγω πάντως είμαι με τον ΠΑΟΚ.

Το χειρότερο παιχνίδι σήμερα μετά από σερί από ματσάρες.
Οι Ιταλοί έδειχναν απροσπέλαστοι στην άμυνα και οι Ισπανοί δεν μπορούσαν να κάνουν το κάτι παραπάνω.
Δεν με ενδιέφερε στην αρχή τόσο ο νικητής αλλά στο τέλος μάρεσε που πέρασαν οι Ισπανοί.:stuck_out_tongue:
Κάτι καινούργιο επιτέλους!
Οι Ρώσοι θα είναι πολύ διαφορετικοί σε σύγκριση με το προηγούμενο τους ματς.

Εξτρέμ όχι, μπακ χαφ ήταν πάντα, απλά τώρα που τον πήραν τα χρόνια παίζει μόνο πίσω. Σέρνεται τελευταία

Ciao Italia…:smiley: