Τον π**στη τον Κασίγιας, σε ΟΛΑ τα πέναλτια έπεσε σωστά!!!8O Κι εγώ νομίζω πως δεν θα δούμε περεταίρω εκπλήξεις…
[SIZE=“6”] Ισπανία Vs Γερμανία[/SIZE]
Τον π**στη τον Κασίγιας, σε ΟΛΑ τα πέναλτια έπεσε σωστά!!!8O Κι εγώ νομίζω πως δεν θα δούμε περεταίρω εκπλήξεις…
[SIZE=“6”] Ισπανία Vs Γερμανία[/SIZE]
Αν δεν είχαν πολλές απώλειες οι τούρκοι, θα έλεγα Τουρκία - Ρωσία. Αλλά μάλλον θα είναι…
[SIZE=“4”][SIZE=“7”]Γερμανία - Ρωσία[/SIZE][/SIZE]
…και ελπίζω να το σηκώσει η Ρωσία, χαίρεσαι να βλέπεις μπάλα
[SIZE=“5”]ΜΑΚΑΡΙ[/SIZE]
Να τους ξεσκίσουν τους Γερμαναράδες…
ne alla oi Italoi pezoun podosfero8)
ναι με ξύλο και γιομες… :lol:
καλα να παθει η ιταλια,εμ,μια ζωη με το κ@λοτσουκου τσουκου ball,ε ας τον πιει μια να μαθουν να παιζουν κ λιγο μπαλα(μπαααα)…γουσταρω ισπανια να βγαλει κ το losers παρατσουκλι απο πανω της επιτελους,αλλα πιο πολυ γουσταρω Ρωσια…ετσι,Η Αρκουδα,θα τους φαει ολους…
Vamos, España:D Ετσι.
Οχι να το παρει η Ρωσία ρε παιδια!!! Απεκλεισε τη φιλη μου την Ολλανδια, της το κραταω μανιατικο!
Να το πάρει η Ισπανία ή η Γερμανία.
Οποια και να το παρει εκτος της κωλο-Γερμανιας, θα με πληρωσει μια χαρα!
(Ας το παρει η Γερμανια και θα πρασινισω σαν τον Χουλκ)
Θέλω τελικό Ρωσία - Τουρκία και πρωταθλήτρια Ρωσία!!!
Παραλιγο να κανουν παλι το θαυμα τους οι γειτονες αλλα δεν τους εκατσε σημερα,μια τουρκια που αν παρουμε ως δεδομενο τις απουσιες που ειχε επαιξε αρκετα καλα και αξιζε να περασει,απο την αλλη οι γερμανοι δεν εδειξαν κατι το ιδιαιτερο,ειδικα στο δευτερο ημιχρονο ζητημα να εκαναν μια φαση ομως ηταν αποτελεσματικοι στις ευκαιριες τους.
Οπως και να εχει νομιζω οτι εαν οι τουρκοι δεν ειχαν τοσο σημαντικες απουσιες θα τα τρωγανε τα παντσερ.
Μάλιστα έχουμε τον ένα άντε αύριο θα δούμε ποιός θα είναι κι ο δεύτερος :-k
εδιτ Το επόμενο Euro θα το μεταδίδω εγώ από τους σχολιαστές της Νετ καλύτερα θα το κάνω
έλεος ρε Κατσαρέ με την Τουρκία σου
άντε να δούμε ποια Ισπανία θα είναι…
ΥΓ. Μόνο εμένα μου φαίνεται ανούσιο στατιστικό το “η Γερμανία σε τελικό του Euro, για πρώτη φορά μετά το '96!” ? Μόνο 2 Euro έχουν γίνει στο ενδιάμεσο… Σιγά το στατιστικό…
κρίμα… κρίμα… τουλάχιστον θα έχει εύκολο έργο η Ρωσία την Κυριακή με τα γερμανάκια 8)
Yeeeeeeeesssss!!!:yahoo: :yahoo:
Ετσι κι εκανε κι αλλη ανατροπη η Τουρκία θα τα’παιρνα! Ειδα το 2-2 και ανησυχησα!Ενταξει, επαιξε καλυτερα…η Γερμανια εκανε λιγες ευκαιριες, αλλα τις εκανε γκολ. Να’ναι καλά οι φιλοι μου οι Γερμαναραδες.
Επισης η μεταδοση μας εκανε τα νευρα τσουρεκια…Η μια διακοπη εικονας μετα την αλλη. Και να εχεις και τον αλλο να τονιζει ολη την ωρα οτι δεν ευθυνεται η ΝΕΤ.Ειπαμε εμεις το αντιθετο? Σ’ακουσαμε ρε φιλε!! ε, μα πια!Τι σου κάνει ενας κεραυνος…
Euro '08 μην τελειωσεις ποτε!!!
Δεν με ενδιαφερει ποιος θα το παρει!Μου αρκει που βλεπω ματσαρες καθε φορα!
Ενα μεγαλο μπραβο στους γειτονες που κοντρα στα παντα καταφεραν και εφυγαν
με το κεφαλι ψηλα.
Kαλύτεροι οι Τούρκοι, που πραγματικά το ήθελαν το ματς, αλλά ντάξει, μίλησε η εμπειρία των Γερμανών, που δεν θα το άφηναν με την καμία το ματς…
Για τον Κατσαρό ότι και να πω λίγο είναι.
Ναι ναι, το σκεφτόμουν κι εγώ.
Πάμε ρε ομαδάρααα!!! Κακή η Γερμανία στο Α’, στο Β’ κάπως καλύτερα. Πολύ καλοί συνολικά οι Τούρκοι, μπράβο. Αλλά Euro μόνο εμείς έχουμε, χο χο χο
Τρελό πλασέ του Λααμ στο τέλος ε. Είχα καιρό να πανηγυρίσω έτσι! (ήμουν και σε “Γερμανικό” σπίτι 8) )
Άλλη μια ματσάρα.
3-2 σε ημιτελικό και με αρκετές φάσεις ακόμα πρέπει να έχουμε πολλά χρόνια να δούμε σε μεγάλη διοργάνωση.
Καλύτεροι οι Τούρκοι, αλλά με τέτοιες ελλείψεις προδώθηκαν από την άμυνά τους…
O Lahm πάντως έδειξε και πάλι γιατί θεωρείται ΠΑΙΧΤΑΡΑ.
Επιθετικά, γιατί αμυντικά ακόμα ψάχνει τον Καζίμ που πασάρει στον Σεμίχ για το 2-2…