Γενικά όμως είναι στους 5 καλύτερους Ευρωπαίους αριστερούς αμυντικούς…
To ωραίο ειναι ότι πήρε το αιμα του πίσω στο επόμενο λεπτό.
Ίσως ο αγαπημένος μου ακραίος αμυντικός μαζί με Ζαμπρότα.
επαιξα στοιχημα οτι θα ρθει Χ σημερα…
Κι εγώ μάλλον εκεί καταλήγω!
Παρα πολυ ωραιο ματς χτες,πριν αρχισει δεν υποστηριζα κανεναν αλλα η Τουρκια με εντυπωσιασε αφου αν και αποδεκατισμενη επαιξε καλυτερα και αξιζε περισσοτερα.Πολυ σωστο στησιμο απο Τεριμ,εκμεταλλευτηκε την ταχυτητα και την ικανοτητα των Σαμπρι και Καζιμ στα ακρα πολυ σωστα,αλλα τον κρεμασε η αμυνα και ειδικα ο τερματοφυλακας του(εξοδος Νικοπολιδη στο 2ο γκολ).
Σημερα πιστευω θα δουμε ακομα μια ματσαρα.
Ακόμη μία ματσάρα χθες…
Όσο καλά και να παίξανε οι Τούρκοι (που τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια) επικράτησαν οι Γερμαναράδες…
Μακάρι να χάσουν στον τελικό από τον σημερινό νικητή…
Γαμώτο 2 ματς μένουν…Γιατί να τελειώσει?
καλα απιστευτη η ισπανια…τοσο τεχνικη ομαδα αμφιβαλλω αν εχει βγαλει ποτε η ευρωπη…
:yahoo: :yahoo: :yahoo:
[SIZE=“3”]EΤΣΙ ΡΕ ΙΣΠΑΝΙΑ!!! [/SIZE]
Ο τελικος που ηθελα!!!
Αμαν κι αυτος ο Βερνικος με τη Ρωσσία…Οι Ισπανοι κανανε ό,τι θελανε στο γηπεδο κι αυτος ολη την ωρα για τους για τους Ρωσσους ελεγε. Θα ειχε παιξει τη Russia στο στοιχημα φαινεται…
τι περίεργο γιούρο…
οι ολλανδοί είναι “ιπτάμενοι” στους ομίλους, ξαφνικά με τους ρώσσους παίζουν λες κ κρατούσαν ομήρους τις οικογένειες τους :? .
οι ρώσσοι χάλια στο πρώτο ματς, μέτριοι με την ελλάδα αλλά ανεβάζουν στροφές, πάρα πολύ καλοί με τους σουηδούς, άπιαστοι με τους ολλανδούς, με τους ισπανούς ανύπαρκτοι #-o
να φανταστώ πως οι ισπανοί μιας που έπιασαν καλύτερη απόδοση απ τους γερμανούς στον ημιτελικό, θα χάσουν στον τελικό? :lol:
Το πιο περιεργο παντως ήταν το 2004…
Αυτό που είπα έγινε! Ισπανία - Γερμανία!
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ ΝΤΟΪΤΣΛΑΝΤ!!!
μπα, στο 2004 νίκησε η ομάδα με την πιο σταθερή πορεία :p.
αυτά που λένε οι κακές γλώσσες εγώ τα ακούω βερεσέ, τους έχει βαρέσει η κακεντρέχια στην κεφάλα. ειδικά οι ξένοι έχουνε σκυλιάσει. αν μπορούσε τότε, ας μας νικούσε άλλη ομάδα. δε λέω πως είχαμε την υπερομάδα ή ότι παίζαμε την μπαλάρα. το πήραμε δίκαια όμως.
ε ναι…αφου κερδισαμε (τους περισσοτερους) αγωνες και χωρις σπρωξιμο, δικαια το πηραμε. Παιξανε αυτο που μπορουσανε και ειχαν και τη τυχη με το μερος τους. Περιεργο ηταν γιατι δε μας περιμενε κανεις. (εκτος απο εναν Αγγλο…8O )
Στο φετινο τελικο οποιος και να κερδισει θα ειμαι ευχαριστημενη:D
Θελω να βαλουν πολλααα γκολ να το ευχαριστηθουμε:)
8 γκολ στους 2 ημιτελικους.
Αυτό είναι ποδόσφαιρο ρε!
Εϊμαι με Ισπανία στον τελικό αλλά δε με πολυνοιάζει κιόλας…
Τρομερα δουλεμένη η Ισπανία, αν πάρει το κέντρο έχει προβάδισμα.
Εϊναι και αρκετά αναξιόπιστη η άμυνα της Γερμανίας.
Cesc.
H αποψή μου για χθες…
Νομίζω οι Ρώσοι ποτέ δεν πίστεψαν ότι θα περνούσαν στον τελικό , μου έδωσαν μια αίσθηση του “φτάσαμε στα ημιτελικά , κάναμε την υπέρβαση , νταξ και να μην περάσουμε στον τελικό δεν τρέχει τίποτε…”.
Μου θύμισε το Πορτογαλία - Γαλλία πριν 2 χρόνια στα ημιτελικά του Mundial 2006.
Οπότε οι Ισπανοί δεν είχαν κανένα πρόβλημα.
Μακάρι να το σηκώσουν…
Λέω να το παίξω τελικό σκορ 2-1,η 3-2 υπέρ Γερμανίας…:-k
Eκτός τελικού ο Βίγια.
:yahoo: :har:
αντε μωρε ντοιτσλαντ παμε για 3-2 παλι 8)