Euro2008

αγαπάμε και στηρίζουμε Κροατία

ευγε rudy! :slight_smile:
manson συνφωνω για γερμανια, μην γινει και μεγαλυτερη εκπληξη κιολας…

απ’το 98 (πριν αρχίσει το μουντιάλ) ο έρωτας τότε.Σούκερ,Ασάνοβιτς,Μπόμπαν κλπ…ομαδάρα!

Rudolf sorry που θα σε στενοχωρήσω αλλά η Κροατία που είδα σήμερα ντροπιάζει την γενιά των Σούκερ, Μπόμπαν, Προσινέτσκι, Ασάνοβιτς κτλ. Την είχα δει και στο 2-3 με την Αγγλία πριν κάτι μήνες και είχα ψηθεί πως ίσως και να κάνει κάτι πολύ καλό στο Euro αλλά αυτό το πράγμα που είδα σήμερα είναι για τα πανηγύρια. Πέρα για πέρα άδικη η ήττα για την Αυστρία για να μην πω ότι έτσι όπως ήταν το ματς στο δεύτερο ημίχρονο ακόμα και η ισοπαλία θα ήταν άδικη για την Αυστρία. Οι Κροάτες κλείστηκαν πίσω λες και έπαιζαν με την Βραζιλία και μάλιστα δεν το έκαναν και καλά. Έπαιζαν μία ανοργάνωτη άμυνα χωρίς κανένα σχέδιο, απλά έδιωχναν όπως-όπως την μπάλα ενώ την έσωσε και σε δυο-τρεις φάσεις ο Πλετίκοσα. Πραγματικά πήραν την νίκη εντελώς κωλόφαρδα, αν ο αντίπαλος ήταν λίιιγο πιο ποιοτηκός, αν ήταν για παράδειγμα η Ελβετία ή η Τουρκία έτσι όπως τις είδα χθες, η Κροατία θα είχε ηττηθεί εύκολα.

Μάϊστα.

Πέρασε η δυάδα μας για σήμερα.

4 ματς και το μόνο που έχουμε δει είναι η Πορτογαλία και ορισμένες εξάρσεις της Γερμανίας. Κατά τ’ άλλα μέτριες ομάδες, μέτρια έως κακή μπάλα.

Ο Γεωργιου ελεγε παιξτε Χ,παξτε ολο Χ,μην κοιτατε ποιες ομαδες παιζουν,απλα παιξτε Χ…:-s :?
Κανενα Χ μεχρι τωρα…#-o :lol:

και συ κάθεσαι κι ακούς τον Γεωργιου :stuck_out_tongue: ???
Μου άρεσε η Πορτογαλία αλλά φοβάμαι ότι η έκπληξη θα ρθει από την Τσεχία

Θα εκφέρω άποψη όταν δω όλες τις ομάδες να παίζουν

H θεωρία του Γεωργίου έχει μια σχετική βάση, απλά το θέμα είναι ότι για να την εφαρμόσει κάποιος και να έχει ένα σχετικό κέρδος πρέπει να έχει μέγαλο αρχικό κεφάλαιο.

Όποιος θέλει περεταίρω εξήγηση ας μου πει.

εγώ.
εξήγησε μου.:slight_smile:

αν και νομιζω πως καταλαβα…για εξηγα… αμα δεν σου κανει κοπο φυσικα…!

Μακάρι να το πάρει η έλλάδα αλλά χλωμό το κόβω!Ενας λόγος που θέλω να το πάρει η Ελλαδα ειναι για να πάρω πισω τα χρήματα της τηλεόρασης που μάλλον θα πάρει ο θείος μου απο media markt!

Έστω για απλοποίηση ότι κάθε “Χ” δίνει απόδοση 3.

Ξεκινάς παίζοντας 10 ευρώ στον πρώτο αγώνα. Αν κερδίσεις πας στα 30 και είτε σταματάς (κέρδος 20 ευρώ) είτε ξεκινάς παίζοντας πάλι 10 ευρώ. Αν χάσεις παίζεις 20 ευρώ (γενικά κάθε φορά διπλασιάζεις) στον επόμενο αγώνα. Αν κερδίσεις πας στα 60 ευρώ (κέρδος 60-(20+10)=30 ευρώ). Κ.ο.κ.

Ουσιαστικά εφόσον κάθε φορά διπλασιάζεις το ποσό που ποντάρεις, όταν έρθει το πρώτο Χ θα σαι 100% κερδισμένος κατά κάποιο ποσό. Στη συνέχεια ξεκινάς και πάλι ποντάροντας 10 ευρώ.

Το ζήτημα είναι ότι για να έχει κάποιο κέρδος της προκοπής (50 ευρώ και πάνω ας πούμε) πρέπει να ξεκινήσεις παίζοντας 20-25 ευρώ. Αν το “Χ” δεν έρθει πχ στα πρώτα 4 ματς (όπως τώρα) τότε έχεις ήδη διαθέσει ένα μεγάλο κεφάλαιο (25+50+100+200=375 ευρώ). Αν δεν έρθει ούτε στα αυριανά παιχνίδια τότε η χασούρα πάει στα 1575 ευρώ.

Μπερδευτηκα :stuck_out_tongue:
(ειμαι γνωστο ηλιθιο χαζοχαρουμενο παντως)

OI ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΝΣΟΝ:

Ρουμανία-Γαλλία 2-2
Ιταλία-Ολλανδία 1-1

ελπιζω να πέσεις εξω φιλε μανσον…θελω θεαμα σημερα με ολλανδια :smiley:

χαχααχαχα… θεαμα και ιταλια ειναι δρομοι παραλληλοι… :stuck_out_tongue:

Παίχτε μπάλα ρεεεεεε!!

Δεν έχουμε δει τίποτα μέχρι τώρα σε πέντε αγώνες…

Δεν άντεξα να δω το 2ο ημίχρονο.
Απλά το ακούω.
Απαράδεκτο ματς , κρίμα και είχα προσδοκίες.
Αλλά όταν η Γαλλία παίζει από την αρχή με 3 επιθετικογενείς παίκτες , εκ των οποίων ο ένας είναι κατά τύχη στην ενδεκάδα και γιατί όχι στην αποστολή (Ανελκά) , μοιραία θα υποστείς το θέαμα.
Πολύ τακτική ρε γαμώτο…:frowning:

Τώρα για τα χθεσινά , περιμένατε να δείτε μπάλα?
Αυστρία - Κροατία ήταν αναμενόμενο να είναι βαρετό το ματς , οι Κροάτες με απογοήτευσαν. Με πέναλντυ και μετά τελείωσε το ματς. Ίσωςς αν δεν έμπαινε τόόόόσο νωρίς να βλέπαμε μπάλα.

Οι Γερμανοί το πήραν χαλαρά. Το περίμενα ότι θα επικρατούσαν άνετα. Η Πολωνία συμπληρώνει απλά τους 16.
Και ας υπάρχει μια μικρή βελτίωση.

Μέχρι στιγμής , όπως ήταν και αναμενόμενο , μόνο οι Πορτογάλοι έχουν παίξει καλό ποδόσφαιρο.
Από τους Γάλλους την περίμενα αυτή την τακτική (ααα ρε Ντομενέκ).
Οι Γερμανοί δεν καίγονται να παίξουν μπάλα.

Μακάρι το βράδυ να γίνει καλό ματς.
Είμαι αισιόδοξος.

zzzzzzzzzzzz…zzzzzzzzzzzzzzzzz…zzzzzzzzzzzzzzzzzz…zzzzzzzzzzzzzz