Euro2008

Mε συνταγή αλά Ρεχάγκελ η Ρουμανία πήρε το Χ. Επειδή λέτε πάντως για το θέαμα εμένα μέχρι στιγμής πιο πολύ μου άρεσε το Γερμανία-Πολωνία. Οι Γερμανοί μέχρι στιγμής έπαιξαν την πιο ωραία μπάλα για εμένα αλλά και η Πολωνία δεν είναι άσχημη. Πλέον και έτσι όπως έχω δει όλες τις ομάδες του εν λόγω ομίλου δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη να ακολουθήσει την Γερμανία στους “8”.

Tι ανιαρός αγώνας παναγία μου :frowning: :frowning: :frowning:
Σιδέρωνα και το βλέπα και έκανα και ζαππιγκ :lol:
Ελπίζω και εύχομαι το βράδυ να δούμε καλύτερο ποδόσφαιρο
Άντε ρε Ολλανδοί δυνατά δυνατά :lol:

manson δημοσιογράφος δεν είσαι???
Την σημερινή γαλλία την βλέπεις να περνάει στους 8???

Ντομενέκ είσαι για ντομάτες!!Βάζεις Gomis, βγάζεις Anelka…Επιθετικό σε επιθετικό…Βάζεις Nasri και βγάζεις Benzema!!βγάζεις επιθετικό και βάζεις επιτελικό μέσο…κ θες goal!!αυτές είναι οι διορθωτικές σου κινήσεις…#-o οι Γάλλοι με 2-3 παίχτες κάνανε επίθεση ακόμα και στο τελευταιο δεκάλεπτο…ελεος!!

so far, so good :smiley: (Περα απο το πρωτο γκολακι που ηταν τοοοοσο offside)

α ρε ρουντ! καρφωσε τους το 3ο να τους στειλεις για τσάι…

Eτσι έτσι…αν δεν το πάρουμε εμείς (δεν έχω καμία ελπίδα…) θέλω ολλάνδια…

pizza και θεάματα παιδια μου, pizza kai θεάματα :smiley: :smiley: :smiley:

πωπωπω τι pizza ηταν αυτή…

Κόκκαλη πάρε τον Engelaar ΤΩΡΑ!

Μεγάλη εμφάνιση της Ολλανδίας, η Ιταλία άξιζε ένα γκολ στην επανάληψη.

πολυ καλο παιχτακι αυτος ρε chrisp! και παιζει στη τβέντε!!!

Τρομερό παιχνίδι. Υψηλού επιπέδου αγώνας. Φανταστική η Ολλάνδία ειδικά στις αντεπιθέσεις ωστόσο νομίζω ότι το 3-0 αδικεί λίγο την Ιταλία που βρήκε μπροστά της έναν τρομερό Φαν Ντερ Σαρ. Συν τοις άλλοις το πρώτο γκολ είναι οφ σάιντ ενώ λίγο αργότερα η ομάδα του Ντοναντόνι χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Φαν Μπρόνχορστ να σώζει πάνω στην γραμμή την ομάδα του από το 1-1 και στην αντεπίθεση να γίνεται το 2-0. Γενικά η Ιταλία έχει επίσης πάρα πολύ καλή ομάδα, νομίζω ότι το 3-0 την αδικεί. Με βάση τα δύο ματς που είδαμε σήμερα πάντως Ολλανδία και Ιταλία είναι ποιοτικά ανώτερες από Γαλλία και Ρουμανία και τις βλέπω να περνάνε.

Γι αυτό το λέω.
Έτσι ψηλός και επιβλητικός με σωστές μεταβιβάσεις, μου θύμισε Τουρέ.

Αν παίξει το ίδιο και στα άλλα ματς βέβαια θα εκτοξευτεί η τιμή του.

Συμφωνώ σε όλα!!
Θέλω η Γαλλία να μείνει εκτός.
Ελεεινή ομάδα.

Έτσι μωρή Ολλανδία :smiley: :smiley: :smiley: Λιώσε τα ιταλάκια. Αν περιμένουν από κασσάνο κ ντελ πιέρο να τους ξελασπώσουν, σώθηκαν. Πάλι καλά που δεν περίμεναν κ απ’ τον Πίπο :lol: :lol:

Ο Ρομπεν ξέρει κανεις γιατί δεν παίζει? Είναι τραυματίας?

Όσο για τη Γαλλία δυστυχώς μας απογοήτευσε ξανα :frowning:

ναι ναι , παλι τραυματιας ειναι

ένχελααρ τεράστια έκπληξη για μένα… πολύ παιχτούρα φαίνεται… αλλά είναι 29 νομίζω… αυτή η ομαδάρα με ρόμπεν και φαν πέρσι τι μπορεί να κάνει δλδ?

29 είναι όντως.
Ακόμα καλύτερα, πόσο ακριβός μπορεί να είναι?

Ξυπνάτε κειθε στον Περαία!!

Eτσι νομισαμε ολοι στην αρχη αλλα τελικα δεν ηταν…Μεγαλη μαγκια του εποπτη παντως! :yes: =D>
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ! :vibrate:

H Γαλλία χθες τραγική,η Ολλανδία ουσιαστική σκότωσε το φάντασμα των Ιταλών…