Eurobasket 2011

O parker γιατί δεν παίζει; Να φανταστώ πως οι Γάλλοι επέλεξαν εμάς;

edit: ψόφος στον Τούρκογλου στο nba live 2005 που παίρνω orlando με έχει κρεμάσει 100 φορές :stuck_out_tongue:

Τι NBA Live 2005 ρε… προπαρηγγειλε το NBA 2K12 να μην εχεις ζωη για τους επομενους μηνες:lol:

Και εγω για τον Παρκερ αδυνατω να βρω γιατι δεν παιζει

Kαι οι 2 ομάδες θέλουν να χάσουν και να παίξουν μαζί μας 8)

… εεε και να του κάνουμε κανά χουνέρι, του όποιου τυχερού, να τραβάει τα βυζιά του:p :slight_smile: :!:

Ο υπολογιστής είναι λίγο παλιός :stuck_out_tongue:

Προφανώς και δεν θέλουν την νίκη οι Γάλλοι. Δεν ξέρω ίσως να φοβούνται τους Σλοβένους και να προτιμούν εμάς.

Χωρίς να έχω παίξει ποτέ σχεδόν στοίχημα, γράφτηκα στο bet365 για να βλέπω τα παιχνίδια σε streaming. Δεν έχει πολύ καλή εικόνα, αλλά περιγράφουν Αμερικάνοι σε φάση NBA και είναι σκέτη απόλαυση.

Τον είχα για τελείως άμπαλο παλιά, αλλά ο μικρός Γκασόλ έχει γίνει φοβερός σέντερ με πολύ καλό σουτ από μέση απόσταση.

ενταξει,ειναι για πολλα γελια οι γαλλοι.επελεξαν ελλαδα,τοσο ξεδιαντροπα ομως…δεν πειραζει οι μαγκες με τα μπλε θα τα φορμαρουν τα αραπακια αλλη μια φορα

Oι Γάλλοι ποντάρουν στην απειρία μας και στην δική τους καλή φετινή ομάδα.
Λογικό είναι, αν και προσωπικά το θεωρώ μαλακία να “διαλέγεις αντίπαλο”, σε μικραίνει ώς ομάδα και να μην θυμηθούμε και τις φορές που εμείς την έχουμε πατήσει έτσι στο παρελθόν…

νένιελ!! γιούχου!!! εδώ έχει ποστ για delete, όχι στο μεταπολεμική ελλάδα

Ούτε Νοα ούτε Πάρκερ σήμερα μέσα. Ρε τους Γάλλους

Νομίζω πως οι Γάλλοι βλέπουν και παραπέρα στον ημητελικό,όπου σαφώς και προτιμουν Ρωσία ή Σερβία από Λιθουανία.

Το ξεφτυλίσανε οι Γάλλοι… Μετέτρεψαν έναν αγώνα που είχε όλες τις δυνατότητες να είναι θεαματικός, στο πιο βαρετο παιχνίδι. Όχι ότι εμάς μας χαλάει… και μεις μ’αυτους θέλουμε να παίξουμε. Θα’χει πλάκα να τους νικήσουμε.

το εβλεπα και βαριομουν
μαλλον μας προτιμουν οι Γαλλοι και δεν παιξαν σοβαρα

Για πείτε όσοι έχετε δει τη σοβαρή Γαλλία. Υπάρχει ελπίδα; Διάβασα ότι δεν έχουν καλό μακρινό σουτ και θα ήταν καλό να βασιστούμε στη ζώνη. Φαντάζομαι κλειδί θα είναι ο έλεγχος των ριμπάουντ που δείχνουμε να έχουμε αδυναμία.

χαιρέτησαν οι Γερμανοί… Δεν μπόρεσαν ούτε την νίκη να πάρουν, πόσο μάλλον διαφορά 11 πόντων. Δεν ήταν σε καλή βραδιά ο Nowitzki. Εκεί που πέρασαν μπροστά με έναν μπήκε ο Σάρας και τελείωσε το παιχνίδι.

Τον Πάρκερ θέλω να πιστεύω πως μπορούμε να τον περιορίσουμε,αυτός που με προβληματίζει από Γαλλία είναι ο Νοα στην άμυνα τους μιας και εμείς παίζουμε καλά μόνο όταν ακουμπάμε την μπάλα στους ψηλούς. Αν επιμείνει με Μπουρούση δεν έχουμε τύχη, θα χρειαστεί σίγουρα ο Μαυροειδής μέσα ενώ επιτέλους ο Ζούρος θα πρέπει να εμπιστευτεί αρκετή ώρα τον Κουφό και όχι να τον βγάζει έξω στο πρώτο λάθος.

Κατά τα άλλα οι Γάλλοι δεν διαφέρουν από την ομάδα που ξέραμε ως σήμερα, πολλά αθλητικά προσόντα τρέχουν και πηδάν σαν τρελοί αλλά αν τους πιέσεις και του υποχρεώσεις να σουτάρουν από την περιφέρεια τα βρίσουν σκούρα, όχι πως τους λείπουν 2-3 καλοί σουτέρ αλλά μόνο με τα σουτ δεν νικάν. Δεν είμαστε καταδικασμένοι μεν αλλά οι Γάλλοι σίγουρα είναι το μεγάλο φαβορί.

Με ένα report στο ποστ, θα ενημερωθούν οι mods για το ποια ποστ πρέπει να εξετάσουν. Αν θες οι mods να κοιτάξουν κάτι, κάνε το report για να ενημερωθούν για την ύπαρξη του :wink:

[B][I]«Αναλαμβάνω την ευθύνη. Δεν ήμουν στην κατάσταση που έπρεπε για να αποδώσω όπως θα ήθελα σε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά»[/I][/B]

ναι…καλά καταλάβατε,…ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΡΕ.!!

ειναι παιχταρα οτι και να λενε μερικοι.

Για ποιον λέμε?