Eurobasket

Iωαννου-Σκουντης ειναι το αγαπημενο μου διδυμο.Ο Χατζηγεωργιου μου την δινει αφανταστα με την πολυλογια του και με την διαθεση να δειχνει τις γνωσεις του στην πρωτη ευκαιρια! :blow:

Και με τους αθλητικους Γαλλους. [SIZE=“4”]ΝΑ[/SIZE] μας τα εχει κανει στα τελευταια ευρωμπασκετ.

Ιωαννου θεος.Ο Χελακης του μπασκετ να πουμε!
Σπανουλης…τριιιιιιιιιιιποοοοοοοοοοοντοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.

Καρκινο βγαλαμε χτες.Ελπιζω σημερα να εχουμε φρεσκαδα.
Γκαντεμια ρε πουστη μου.Οι Ισπανοι πηραν το ματς περιπατο και ειχαν και
μια μερα παραπανω ξεκουραση…

Όχι μόνο είχαν μια μέρα παραπάνω ξεκούραση, αλλά έχουν βρει και το ρυθμό τους, ενώ στα πρώτα ματς ήταν εντελώς εκτός ρυθμού. Δύσκολο πολύ να τους χτυπήσουμε. Η ταχύτητα τους είναι το μεγάλο πρόβλημα. Όχι μόνο στο να τρέχουν τη μπάλα, αλλά και η ταχύτητα εκτέλεσης που έχουν. Γι αυτό και παραδοσιακά μας έχουν. Ακόμη και στο ευρωμπασκετ του 87 στο ματς ομίλων χάσαμε απ’ αυτούς σχεδόν 20 πόντους. Δυστυχώς στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν μπορούμε να τους παρακολουθήσουμε. Μακάρι σε λίγη ώρα η ομάδα να διαψευσει τους φόβους μας.

πρεπει ναναι η γυναικα του κιλ μπιλ

Τουλαχιστον φετος,απ’οσο εχω δει και με τα λιγα που ξερω,αν το ματς πηγαινει
γρηγορα μπορουμε να το ακολουθησουμε.Αυτη την εντυπωση μου δινουν τουλαχιστον.
Το κακο με τους Ισπανους επισης ειναι οτι εχουν και μπολικους σκορερ…

Προσπαθώ να βρω κάτι να με κάνει αισιόδοξο για το παιχνίδι και δεν μπορώ. Νιώθω ότι όλα είναι εναντίον μας. Δε μου βγαίνει και σαν προαίσθημα. Μακάρι σε τρεις ώρες όλοι να με βρίζετε…

Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε!Τουλάχιστον από πείσμα και μόνο!
Εδώ ολόκληρη δρημ τημ και καλά νικήσαμε!άντε να δούμε!

Now playing: Amorphis - My Kantele
via FoxyTunes

η αμυνα θα ναι το σημερινο κλειδι και οι σωστες επιλογες στην επιθεση…να χουμε καλο περιφερειακο σουτ και οχι μονο ο σπανουλης παλι οπως χτες…

Τον Χατζηγεωργίου τον συμπαθώ μιάς και έστω για το χαμηλό ελληνικό επίπεδο είναι πολύ ήρεμος και δείχνει να ενδιαφέρεται πολύ για το αντικείμενο με το οποίο ασχολείται. Παρόλα αυτά, έχω την εντύπωση πως γνώσεις πάνω στο άθλημα δεν έχει, απλά έχει μάθει να επαναλαμβάνει κάποια πράγματα που έχει ακούσει και του έχουν πεί :-s Μελάγιες και Μαγουλάς οι πιο συμπαθητικοί, κυρίως μέσα απο τα κείμενα τους :wink:

Μεγάλο ερωτηματικό και ο Ρούμπιο για σήμερα. Θα παίξει στο επίπεδο που περιμένουν οι υποστηρικτές του ή θα καταφέρει να επιβεβαιώσει όσους τον θεωρούν υπερεκτιμημένο?

Ο Σπανούλης χθες παιδιά έπαιξε 42 λεπτά. Είναι πολύ δύσκολο γι’ αυτό, γιατί δεν υπάρχουν τεο, ΔΔ. Οι Ισπανοί θα προσαρμοστούν πάνω του και θα χουμε προβλημα στην περιφέρεια + ότι δεν μπορεί σε λιγότερο από 24 ώρες να ξαναπαίξει τόσο και να ναι σουπερ. Ηδη χθες στην παραταση έκανε 2 αβίαστα λάθη, δείγμα εξάντλησης. Και χωρίς σπανούλη έστω και για 10 λεπτά στο παρκε, τα πραγματα θα είναι πολύ σκουρα.
ΥΓ. για κανένα λόγο δεν πρέπει να πάμε σε γρήγορο ρυθμό, θα μας ισοπεδώσουν. Κοντρολ μπασκετ, σετ παιχνίδι, να κόψουμε όσο γινεται τους εφνιδιασμους τους και οπου βγει…

Δεν έχω δει ως τώρα (ημίχρονο) κάτι που δεν περίμενα. Τα λάθη του Σπανούλη αναμενόμενα, όπως και η ορμή του Σόφο, η οποία αν δε γίνει φούρια είναι μεγάλο όπλο. Δεν τους έχουμε ρε παιδιά. Το παλεύουμε πάντως…

ειναι πολυ απλο…η ισπανια μπορει να χασει μονο με μια ομαδα που παιζει γρηγορο και εξυπνο μπασκετ…εμεις ειμαστε πολυ προβλεπομενοι,και επακολουθο να υπαρχει αυτο το σκορ…

αμα δε μαθουμε να παιζουμε μπασκετ οπως παιζουν αυτοι δε θα τους κερδισουμε ποτε

αυτος ο γκασολ παντως ειναι ασταματητος ο πουστης

οι ισπανοι πηγανε το παιχνιδι εκει που θελανε. σε γρηγορο ρυθμο και να τους ακολουθουμε. μεχρις εκει οκ. αλλα οταν οι βρωμοδιαιτητες δεν σφυριζουν τα φαουλ που κανουν οι δικοι μας θα εκνευριστουν και καποια στιγμη θα κουραστουν. αυτο που εγινε στην 2η ακι στην 3η περιοδο ειναι ανω ποταμων. 3 φαουλ ωστε να σφυριξουν 1 ρε γμτ. ελεος δηλαδη. ενταξει πουλησαμε και μεις την μπαλα πολλες φορες, αλλα αυτο με ταω φαουλ ηταν ανυκουστο. ανυπαρκτα επιθετικα ανυπαρκτα αμυντικα. τεσπα τι να λεμε. θελουμε και δουλεια, αλλα για μενα οι διατητες δεν μας αφησαν σε πολλα σημεια να μπουμε καν στο ματς παλι οταν θα μπρουσαμε.

Eμενα αυτο το παιχνιδι μου θιμιζει τον αγωνα με τους Ισπανους πριν 2 χρονια στην εδρα τους.Εχουν κατι κοινο…Την πολυ καλη διαιτησια! :roll:

Οι καλυτεροι πελατες… τουλαχιστον να παρουν στα σοβαρα τον μικρο τελικο και να παρουμε το χαλκινο μια φορα η εστω να το παλεψουμε γιατι παντα ειμαστε αδιαφοροι στο συγκεκριμενο παιχνιδι

Αντε να κερδισει και η Σλοβενια να παμε ταμειο στο στοιχημα:p

Δίκαια νικητές οι Ισπανοί, φάνηκε ότι ήταν και πιο φρέσκιοι και πιο ποιοτικοί παίκτες. Τέταρτο σερί μετάλλιο και νομίζω πια μπορεί να θεωρείται μεγάλη ομάδα.

Θαρρώ ο τελευταίος που μπορεί να κατηγορήσει κανείς είναι ο Σπανούλης. Αλίμονο και αν θα ήταν εδώ αυτή η ομάδα χωρίς το συγκεκριμένο παίκτη να θερίζει Και ο Καλάθης συμπαθέστατος. Με το καλό αύριο για το χάλκινο με όποιον και αν τύχουν και σίγουρα έχουν πολύ μέλλον.

Μια απο τα ιδια παλι.Κυριο αιτιο για μενα ηταν η κουραση που ειχαμε.
Ο Σπανουλης αν δεν κανω λαθος σκοραρε στο 3ο δεκαλεπτο για πρωτη φορα…
Ουτε σχεδιασμενο να το ειχαν οι Ισπανοι.Ως οι πιο ξεκουραστοι πανε στον τελικο.
Το ματς παιρνει πολυ κριτικη.Αλλα τι να το κανεις.Καθε φορα με τους Ισπανους
παντα κατι φταιει και δεν κερδιζουμε.
Αλλα αυτο το ρημαδι το σπλιτ-αουτ δεν αντεχεται αλλο !

Kai πιστευα πως φετος δεν θα ειναι τοσο καλοι οι Ισπανοι.Τους Ισπανους πρεπει να τους χτυπησεις στη ψυχολογια κυριως.Δεν νομιζω οτι καναμε τοσα πολα λαθη.Τις πιο πολλες φορες κερδιζανε την μπαλα απο καλη αμυντικη λειτουργια.Παιζαν δυνατη αμυνα.Ε λιγο η διαιτησια,λιγο οι πονηριες τους ολα βοηθησανε.Μακαρι να το παρουν φετος.Παντως γενικα ο Μπουρουσης και Σχορτσιανιτης ειναι κατι σαν τον Βυντρα και τον Σαριεγκι.:stuck_out_tongue:
Το εχουν το λαθος στο κρισιμο σημειο.

Κούραση, αλλά και φοβερή ομάδα οι Ισπανοί:!:

τι καναννε οι σερβοι. πραγματικα αξια στο τελικο παιζοντας πανεμορφο μπασκετ. για τους σλοβενους κλασικα και εικονογραφημενα… Losers…
ο τεοντοσιτς εκανε το παιχνιδι της ζωης του!! 32 ποντους εβαλε…!

κυριε γιαννακη σας εκθετει ανεπανορθωτα…