Να τον δούμε και στον Ολυμπιακό:-k:!:
Εφικτό το χάλκινο:):!:
αντε να δουμε με σλοβενια τωρα ας ελπισουμε ο λακοβιτς να ναι αυριο τοσο αστοχος οσο σημερα:p
Θα γίνει ομαδαρα η σερβία.
Τεοντοσιτς παικτουρα και τεπιτς πολυ καλος.
Eχουμε χασει αρκετες φορες απο τους Ισπανους.
Εξοφθαλμα ηταν τα πραγματα το 2007.
Χασαμε τον ημιτελικο και την κουπα απο τα κορακια.
Σημερα, ειτε το θελουμε ειτε οχι, θα χαναμε ετσι κι αλλιως, οπως πηγε το παιχνιδι.
Εγω παλι στεναχωρηθηκα για τους Σλοβενους.
Μια ομαδα που πριν το τουρνουα εχασε τον Udrih, μεσα σ’ αυτο τους Smodis, Dragic (αν και για μενα ο πρωτος ειναι ο πλεον υπερεκτιμημενος, δεν παυει να ειναι σημαντικος) και παρ’ ολα αυτα εκανε καταπληκτικο τουρνουα και για μενα επρεπε να ειναι στον τελικο.
Ο Teodosic τους σκοτωσε. Κανει μεγαλο τουρνουα και πιστευω οτι θα κανει και μεγαλη χρονια με το γαυρο.
ΥΓ.: Πως γινεται και ολοι ξεκωλιαζονται με μας;;; Οι Ισπανοι την επαιζαν στις δυο πρωτες φασεις ξεσκιζονται με μας. Προπερσι στο μικρο τελικο οι Λιθουανοι μας κολλησαν 20 τριποντα. Κοιταχτε να δειτε που ο τραγικος σημερα Lakovic θα μας ξεσκισει. :x
ΥΓ.2: Kανα split-out εμεινε;;; :lol:
Eγω χαρηκα πραγματικα την εθνικη του πρωτου δεκαλεπτου. =D>
Κοντραρησε την Ισπανια στα ισα και μεχρι τοτε χωρις πολλα προβληματα απο το μερος της διαιτησιας.Ε,μια,δυο,πεντε,δεκα φορες,δεν θελει και πολυ να σου γαμηθει η ψυχολογια απο εκει και περα με τις αποφασεις τους.Μετα ερχεται και η κουραση,βλεπεις και τη διαφορα και σου κοβονται τα ποδια.Ο Περπερογλου και παλι τραγικος btw…
Κατι που ισως αρκετοι δεν γνωριζουν, η εθνικη εχει στη συλλογη της χαλκινο μεταλλιο. Τριτη θεση στο ευρωπαικο του 1949 που διοργανωθηκε στο Καιρο της Αιγυπτου.
Πελατεια κανονικα… Οσο και να τους παραδεχομαι σαν ομαδαρα τους Ισπανους, μου εχουνε κατσει στο λαιμο. Δε θελω να ακουστω ο κλασσικος γκρινιαρης που ολα του φταινε, αλλα αυτη η γαμημενη η διαιτησια ρε πουστη μου δε με αφηνει να κανω και αλλιως. Τα ιδια με περυσι… εβλεπα τον αγωνα και με πιανανε εμενα τα διολια μου. Ποσο μαλλον τα παιδια της εθνικης…
Παντως γενικα νομιζω οτι δε τους ειχαμε. Ειναι καλυτερη ομαδα, ο Γκασολ ειναι οντως ασταματητος. Το θεμα ειναι οτι θα μπορουσαμε να τους εχουμε κοντραρει πολυ περισσοτερο. Λες και μας εχουνε δημιουργησει κομπλεξ ειναι, μετα απο τοσες ηττες.
Για να δουμε τι θα γινει με τον μικρο τελικο…
Καλά, διαβάζω για διαιτησία και πραγματικά γελάω.
Οι Ισπανοί είναι 5 κλάσεις πάνω από μας, όπως και να το κάνουμε.
Διάβασαν και τον Σπανούλη (που είπαμε, είναι μόνος του η φετινή Εθνική( και η σεμνή τελετή έλαβε γρήγορα τέλος.
Όσον αφορά στον άλλο ημιτελικό, κάποιος γράφει εδώ και πάνω απο ένα χρόνο για το νέο μεγάλο αστέρι του ευρωπαϊκού μπάσκετ.
Εν κατακλείδι, χάσαμε από μία καλύτερη ομάδα σε όλα τα επίπεδα και δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε να τους κοντράρουμε ακόμα και αν είμαστε πλήρεις. Είναι επιτυχία και μόνο ότι είμαστε εδώ, με τόσες ελλείψεις και με αρκετούς παικτες μακριά από τον καλό τους εαυτό. Δε θα ήθελα άλλη μία ήττα σήμερα, αλλά φοβάμαι ότι θα χάσουμε εύκολα. Παραδοσιακά όταν χάσουμε τον ημιτελικό, παρατάμε τον μικρό τελικό, λες και δεν αξίζει το χάλκινο.
Και κάτι για το Μίλος Τεόντοσιτς. Στον Ολυμπιακό ήθελαν να τον δανείσουν στην αρχή του καλοκαιριού. Μήπως να εξετάσουν το ενδεχόμενο να κρατήσουν το Μίλος και να δανείσουν όλους τους υπόλοιπους; Άντε μη χέσω…
Ναι ρε παιδια αυτο ειιπα. Γενικα δεν τους ειχαμε. Μας εχουν νικησει τοσες φορες… Ειναι απλα καλυτερη ομαδα. Ακομα και χωρις τον Γκασολ, μας ειχανε σβησει. Αλλα οτι γινανε λαθη απο τη διαιτησια, γινανε.
εγω δε νομιζω οτι ειναι τοσο πολυ καλυτεροι.πλεον εχει γινει πιο πολυ θεμα ψυχολογιας.μας εχουν παρει τον αερα.σε τετοια ματς παντως η οποιαδηποτε βοηθεια απο την διαιτησια μετραει.οι ισπανοι παιζανε αρκετα δυνατα στην αμυνα τους και δεν δινοταν φαουλ ενω σε μας δινανε την επαφη φαουλ.αμυνα δε παιζεις ομως αν με την παραμικρη επαφη δινετα φαουλ.ε μετα σε μας φανηκε και η απουσια του διαμαντοπουλου,παπαλουκα,τσαρτσαρη και βασιλοπουλου που χαλαρα θα δινανε πιο πολες λυσεις σε σκοραρισμα και αμυνα.ο γκασολ παιχταρα αλλα αυτος που μου καθεται στο λαιμο ειναι το μ…πανο ο ναβαρο!!!
To γνωριζω, απλως μιλαω για τους μικρους τελικους που εχω βιωσει εγω (93 και μετα), οπου ολοι χαθηκαν σε κλιμα απογοητευσης και με τα χερια κατω. Για τον σημερινο παντως ειμαι αρκετα αισιοδοξος καθοτι οι Σλοβενοι ειναι “νεκροι” σωματικα μα κυριως ψυχικα απο το χθεσινο, ενω εμας μας βλεπω πιο cool παρα την ηττα. Πολυ καλη ευκαιρια για μεταλλιο σε ενα απολυτως επιτυχημενο ευρωμπασκετ για την Εθνικη
Συμφωνω απολυτως, θεμα διαιτησιας δεν τιθεται, οι Ισπανοι ειναι οι καλυτεροι ομαδα του κοσμου. Σαν ομαδα καλυτεροι και απο ΗΠΑ, απλα οι ατομικες δυνατοτητες των παικτων των ΗΠΑ τους κανουν να υπερεχουν.
Btw, θα υποστηριζει κανεις Ισπανια το βραδυ πλην εμενα?:lol:
Εγώ όχι, τράβα βρες κάναν άλλονε…
Υπάρχει οπαδός του Ολυμπιακού που δε θα υποστηρίξει την ομάδα του Μίλος στο τελικό; τς τς τς
karvou οι περισσοτεροι με μιλος ειμαστε… αλλα νομιζω και οι περισσοτεροι ελληνες με τους σερβους ειναι αποψε… πως να το κανουμε οποιος μας νικαει συνεχεια εε του εχουμε μια αντιπαθεια… οπως και με τους γιουγκοσλαβους παλια…
Ελάχιστοι θα δουν τον τελικό ούτως ή άλλως
μπα μη το λες. δεν εχουνε ολοι νοβα…
Kι εγω αν και ολυμπιακος με Σερβους ειμαι παντως. Και σαν ομαδα τους παω, και δε μας εχοθνε παρει τοσες νικες. Παραδεχομαι οτι αξιζουν τη νικη οι Ισπανοι. Αν και η αποδοση τους εχει πεσει, εχουν καλυτερη ομαδα. Αλλα ειμαι σκατοψυχος και θελω να χασουν. Αυτα
Δηλώνω γαύρος, άρρωστος μπασκετικός (άρα και πικραμένος), φαν του Μίλος (αν και ξέρω ότι για κάποια που έγιναν πέρσι, ευθύνεται κι αυτός) και φιλοσέρβος, έτσι κι αλλιώς.
Λέτε να υποστηρίξω Ισπανία;
Why not ??!!
Kαι εγω με Μιλος απο την μια … και επειδη οι Ισπανοι , την εχουν δει υπερομαδα …
Απ την αλλη , πριν καν αρχισει το τουρνουα , ειχα πονταρει στο στοιχημα τα παντα ολα σε δαυτους … οποτε δεν ξερω τι να διαλεξω :-k