Eurobasket

You’ve got another one :slight_smile: Με χαλάσανε χθές απίστευτα οι Σλοβένοι και αφού δυστυχώς έχουμε ξανά Σερβία ψηλά, τουλάχιστον ας φάνε όσους περισσότερους πόντους γίνεται (να ονειρεύομαι 40άρα ή παραείναι δύσκολο :-s ). Τουλάχιστον η Ισπανία για 4ή σερί διοργάνωση είναι στις 2 πρώτες ομάδες, έχει τρομερούς παίκτες και του αξίζει του Gasol να πανηγυρίσει το χρυσό σε αγώνα που παίζει και εκείνος :stuck_out_tongue:

ειναι ιδεα μου ή οχι οτι τα τελευταια χρονια ελλαδα και ισπανια ειναι παντα μεσα στην τετραδα οποιασδηποτε διοργανωσης συμμετεχουν?

Εξαιρουμένων των περσινών ολυμπιακών.

α ναι.ε γιαυτο ρωτησα γιατι δε θυμομουν.πολυ καλο για την ελλαδα αυτο.δειχνει οτι ειναι και αυτη πλεον υπερδυναμη στο μπασκετ μαζι με αμερικη,ισπανια

Oι Ισπανοι ειναι φετος καλυτεροι.
Το 2007 πιστευω ειμασταν καλυτερη ομαδα απο αυτους αλλα μη μου πειτε οτι δεν επηρεασε και εκει η διαιτησια,ελεος…
Και στη τελικη το οτι ειναι καλυτερη ομαδα δεν σημαινει ντε και καλα οτι δεν ειχαμε πιθανοτητες για νικη χθες το απογευμα.Ολα ειναι πιθανα,ειδικα σε αυτο το υψηλο επιπεδο μπασκετ… :wink:
Οι Ισπανοι ελπιζω να ξαναχασουν,γιατι ο μονος που συμπαθω και εχει πολυ καλη συμπεριφορα και εκτος γηπεδων ειναι ο Γκασολ και κανα 2 αλλοι.Μονο και μονο που παιζει αυτο το αρχιδακι ο Ναβαρο αρκει για να ελπιζω σε αλλη μια ηττα τους σε αλλον ενα τελικο ευρωπαικου… :twisted:

ελπιζω να χασουν,ουτως ωστε την επομενη φορα να ελπιζουν να μη συναντηθουμε στα ημιτελικα καθως οσες φορες γινεται αυτο,χανουν στον τελικο!

Οι Ισπανοι για μενα ειναι η πιο μπασκετικη ομαδα στον κοσμο… Ηδη βλεπω το γυαλισμενο ματι του πυραμιδα να πεφτει πανω μου, αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου:p

Εγώ σήμερα υποστηρίζω Σερβία αν και χλωμό να το πάρει είναι outsider αλλά είναι φιλικό έθνος προς τα εμάς και πρέπει να το στηρίξουμε.

Πάντως δεν μας βλέπω καλά απόψε με τους Σλοβένους έχουν πιο πλήρη ομάδα και δεν βλέπω να τους νικάμε εύκολα…

κι ομως :smiley: μπραβο στον Σοφοκλη.Ολη τη δουλεια αυτος την εκανε σημερα.

μπραβο ρε παιδες! αξιοι τριτοι! μπραβο στο σοφο και στο φωτση. παιξανε φοβερα. ο σπανουλης σημερα εκτος τοπου και χρονου. καλο θα ειναι να ξεκουραστει και λιγο.

PROUD ONCE AGAIN!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΟΜΑΔΑΡΑ!!!

Θρίαμβος αυτή η τρίτη θέση:):!:

ΜΠΡΑΒΟ στην ομάδα… Μπράβο στο Σόφο που ήταν μια ομάδα μόνος του σήμερα και μπράβο στον καλύτερό μας παίκτη σε όλο το τουρνουά, τον Σπανούλη, που τα έδωσε ΟΛΑ.

Παμε ρε Μίλος γερά τώρα :smiley:

Αν με τον Σοφοκλή σε τέτοια μέρα και χωρίς να 'χει βγει έξω με 5, και με τον καλύτερο παίκτη της αντίπαλης ομάδας πολύ down, χάναμε, θα ήμασταν για φάπες. Ναι μεν μεγάλο πράγμα εκεί που φτάσαμε, αλλά γιατί ρε παίδες κάθε μα κάθε αγώνας να κρίνεται στα τελευταία δευτερόλεπτα :-s

Ότι και να πει κανείς για αυτή την ομάδα είναι λίγο!

Τεράστιο κατόρθωμα! Πολλά πολλά ΜΠΡΑΒΟ!

Ε οχι και ολοι οι αγωνες. Απο την Ισπανια χασαμε με 20 ποντους :stuck_out_tongue:

Έχει πάρει φωτιά η Ισπανία… περίπατος.

Ατάκα του παν-περιγραφέα Χατζηγεωργίου. “Η Ισπανία αντιμετωπίζει μια ομάδα που ξέρει να παίζει φοβερή άμυνα. Άλλη ομάδα θα είχε σκορίπσει στη θέση της Σερβίας τώρα” Και το σκορ εκείνη τη στιγμή ήταν 47-24. :roll:

Μπράβο, χίλια μπράβο στην εθνική αν και δεν είδα το ματς.
Αλλά από τους πανηγυρισμούς στο τέλος φάνηκε πόσο πολύ το θέλαν.

Τη στιγμή που σε προηγούμενους μικρούς τελικούς κάνανε αγγαρεία…

Βλεπει ο φαδερ στο σαλονι το μπασκετ και κατι ακουσα οτι μεταλλια θα πανε να παρουν
μονο ο Σοφο και ο Καζλαουσκας. :expressionless:

Επιτελους και μια 3η θεση. :slight_smile:

θέμα προπονητή.