Σωστό.
Όπως και η πρώτη θέση του 2005 και η 2η του 2006 άλλωστε.
Ρε γιγαντες εγω δεν το χαρηκα.Δεν μου αρεσε η εμφανιση μας.Μπραβο που πηραμε τριτη θεση αλλα ηταν σαν να παιζει ο τυφλος με τον μονοφθαλμο.Η Ισπανια πραγματι ειναι καλυτερη απο ολες τις αλλες ομαδες.Αξια…
Από το 07 που του την έπεσαν οι πατερούληδες όμως,πάει το γλυκό,χάλασε.
του πηγαινει το μπασκετ του ελληνα.μπραβο στην ομαδα
Εγω ξερω το εξης ρητο: The winner takes it all…
Eλα ρε, δνε ισχυει… Δλδ στους Ολυμπιακους που η Ισπανια επαιξε τεραστιο μπασκετ με τις ΗΠΑ και την κοντραρε στα ισια, δεν θα επρεπε να την μνημονευει κανεις? Δεν γινεται κατι τετοιο.
Μια χαρά η Εθνική! Στο παγκόσμιο που θα έχουμε και Διαμαντίδη - Παπαλουκά και θα δέσουν και οι άλλοι θα είμαστε σούπερ!
Ισπανια ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ 1η, η καλυτερη ομαδα της δεκαετιας… τα περι διαιτησιας ειναι για λαικη καταναλωση. Λογω της μπαλας ομως, ειδα μονο το 2ο ημιχρονο δυστυχως
Πολλα μπραβο στην Ελλαδα που εσπασε την καταρα του μικρου τελικου. Αντε και κανα μεταλλιο σε Ολυμπιακους Αγωνες πλεον
Συγγνωμη ειμαι Ολυμπιακος και εχω συνηθησει την πρωτια
εχω κακομαθει τι να κανουμε…
Σαν πρωτιά ήταν αυτό:!:
Kαλα ελεος απαντηση ομως…
Καλα θα αλλαξω κατηγορια.
Μπορω να παρω Γεωγραφια?
Δυστυχώς μόνο το δεύτερο ημίχρονο του τελικού πρόλαβα. Φανερή η διαφορά της Ισπανίας και τώρα πια, δε μπορεί κανείς να πεί ότι δε μιλάμε για υπερδύναμη, μία απο τις 2 καλύτερες ομάδες του κόσμου. Αγαπημένη φάση το κάρφωμα λίγο πριν το τέλος του αγώνα για την Ισπανία Μπράβο και στην Ελλάδα για τη 3ή θέση.
Μεγάλη η διαφορά της Ισπανίας από τις υπόλοιπες ομάδες. Δεν είναι τυχαία η διαφορά των 20+ στα τρία τελευταία παιχνίδια, όσο και αν ήταν φανερή η αβάντα των γκρι στο ξύλο τους. Κανένα παιχνίδι δεν υποτίμησαν, σε κανένα ματς δεν πάτησαν φρένο και ακόμα και ο πάγκος τους ζούσε τα παιχνίδια ως το τέλος, όσο και αν αυτό βγάζει μία αντιπάθεια, όπως χθες που 6-7 λεπτά πριν τελειώσει το ματς κόντεψαν να μπουν μέσα για μία φάση των Σέρβων με τη διαφορά στους 20. Αλλά εκεί υπάρχουν και οι τεχνιές ποινές.
Σαν συμπέρασμα μπορώ να πω οτι σε αυτο το τουρνουα βγήκαμε κερδισμένοι.
Ο σοφο σαφως βελτιωμένος και μακάρι να συνεχισει ετσι μην βαριεται και ο θεος πεκοβιτς.
Ο καλάθης θα προκόψει,αν και κατι μου λεει οτι στην παναθα θα γυαλίζει πάγκους,παντως του ταιριάζει το νβα ανοιχτο γηπεδο ,τρεξιμο,κλπ.
Ο σπανούλης ειναι παικταράς αλλα δεν ειναι τζινομπιλι,η ισπανια τον διάβασε τον έκλεισε και καπου εκει δεν μπορεσε και ο ίδιος να κάνει τιποτα,δεν τον μειωνω,τον θεωρω παρα πολυ καλό παίκτη αλλα ηθελε καποιο στήριγμα ,ενα τριαρι ας πουμε με εφεση στο σκορ.
Περίμενα περισσοτερα απο τον μπουρούση και τον περπέρογλου αλλά η μεγάλη απογοήτευση ηταν ο κουφος.
Πραγματικα φαινετα να μην ξερει καθόλου αμυνα,ακομα και ο γιαφτοκας μπορει να τον ποστάρει:!:Παντως ειναι ψηλό παιδι,και εχει δυναμώσει αρκετα αλλα φαινεται οι θελει πολλη δουλειά ακόμα.
Συγχαρητηρια σε καιμακόγλου,καλαμποκη που δώσαν τον 1000 τοις εκατο ,αν και κακα τα ψεματα ειναι παικτες με περιορισμένες δυνατότητες.
…
Η ισπανία είναι ομαδάρα,ο ναβαρο πιστευω τα εχει φαει τα ψωμιά του,ο γκασολ ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ πραγματικά ειναι ο αξιος μβπ του τουρνουά,δεν με εντυπωσιασε ο ρουμπιο,πιστευω πιο πολυ σε τεοντοσιτς και ισως και σε καλαθη.
μεγάλη κουβέντα…
δεν υπάρχει Έλληνας παίκτης γενικότερα που να έχει έφεση στο σκοράρισμα και να είναι επιπέδου Εθνικής. Ο Σπανούλης είναι η εξαίρεση αλλά δεν τον λες και καλαθομηχανή.
Μου τη δίνει αυτό. Αν ξεπεταχθει κάποιος Έλληνας παίκτης με επιθετικό ταλέντο, κάτι γίνεται και μετατρέπεται σε πολυεργαλείο ή αμυντικάρα ξέρω΄γω. Υπάρχουν παραδείγματα. Αποτέλεσμα: δεν έχουμε παίκτες που να τραβάνε το σκορ.
Μιας και το έφερε η κουβέντα πιστεύω πως ο Obradovic φταίει πολύ σε αυτό όσον αφορά τους παίκτες τους οποίους πιάνει στα χέρια του στον Παναθηναϊκό. Μόνο τον Αλβέρτη είχε αφήσει καθαρά σουτέρ και αυτό γιατί ήταν πολύ αργά για να τον αλλάξει μάλλον! Σπουδαία παραδείγματα θα μου πείτε, αλλά Χατζηβρέττας (Ηρακλής), Μπαλογιάννης (ΠΑ.Ο.Κ) και Μασλαρινός (Μαρούσι) είναι μερικά από αυτά… Δεν παίρνει και σκόρερ τελευταία, παρά περισσότερο παίκτες που θα του βγάλουν το καλάθι μέσα από την ομαδική δουλειά…
Και ο Διαμαντιδης θα μπορουσε να ειναι καλαθομηχανη…
Ναι αλλά ο ζελικο φερνει κουπες,και οι ομαδες του παιζουν ωραιο μπασκετ.
Μπα, εγώ θα προτιμούσα να είχαμε και μια βεντέτα στην ομάδα πια. Έχω βαρεθεί λίγο το σύστημά του, τη νοοτροπία του πιο σωστά…
(Bodiroga μου λείπεις!)