Tζαμπολ αυριο… να συνεχισουμε αυτο το τοπικ που ειναι ξεχασμενο απο το 2005 μπας και φερει γουρι?:lol:
Μέσα!
-
Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με τα Σκόπια. Επίδειξη δύναμης θα έχουμε
-
Υπάρχει άνθρωπος που ειλικρινά βλέπει άλλη ομάδα πέρα απο την Ισπανία για το χρυσό? :-k
-
Ελπίζω πάντως το χρυσό να το πάρει ο Parker και η Γαλλία Σε ένα τόσο μεγάλο παίκτη αξίζει και μια διάκριση με την ομάδα της χώρας του.
είχα πάει στο ακροπολις με τη Σλοβενία κ πόνεσαν τα μάτια μου.
δεν μας βλέπω τετράδα
“Γουσταρω” γραφικοτητες Ελληναραδων αυριο λογω του αγωνα… βεβαια και οι Σκοπιανοι δεν θα χασουν ευκαιρια να ξεδιπλωσουν και το δικο τους ταλεντο στην γραφικοτητα… αλλα το θεμα ειναι εμεις να κραταμε χαρακτηρα κυριως…
Anyway ας μην “πολιτικολογω” στο τοπικ της σπυριαρας…
Δεν κανω καμμια προβλεψη για το eurobasket… να δω πρωτα την 1η αγωνιστικη και μετα… Θα ειναι περιεργο τουρνουα παντως
Τι ώρα παίζουμε αύριο και ποιος το δείχνει; :oops:
5 30 Νετ, αν δεν απατώμαι.
Αν μπούμε τετράδα θα είναι μεγάλη επιτυχία:!:
Παντως ειναι λιγο ανισορροπο το ροστερ που κατεβαζει ο Λιθουανος.
4 ψηλοι και 3 4αρια που θα κατεβαινουν στο 3.
Ισως επρεπε να προτιμησει τον Τσαλδαρη αντι του Γλυνιαδακη.
Παντως, σε καθε περιπτωση επρεπε σιγουρα να προτιμησει το Μητσο απο τον Καλαμποκη.
(Καλυτερα, ετσι μπας και τον φερουμε πισω τωρα που θα πεσει το κασε του.)
Παντως, υπαρχουν ελλειψεις σε ολες τις μεγαλες ομαδες και ισως ειναι απροβλεπτο το φετινο Ευρωμπασκετ.
Συμφωνώ για Τσαλδάρη, έπρεπε να είναι στη 12άδα.
Σοβαρα ή με δουλευεις επειδη λεω εγω για τον Τσαλδαρη;;
Προσωπικα, δε μιλαω για τον Τσαλδαρη, τον οποιο παρεπιπτοντως γουσταρω (παιχτικα ε) αφανταστα.
Αλλα για εναν χ γκαρντ που χρειαζεται σε αυτη την ομαδα.
Σοβαρά το είπα.
Επειδή, λόγω έλλειψης τριαριών, θα έχουμε πολλά κοντά σχήματα, ο Τσαλδάρης θα ήταν πιο χρήσιμος από τον Καλαμπόκη.
Αντε καλη αρχη !
Καλη τυχη στην ομαδα μας:)
(που θα τη χρειαστουμε…)
καλη αρχη!
Mε ποιον παιζουμε? Γιατι ειναι σκεπασμενο το ονομα του αντιπαλου?:lol:
Δεν θα ηθελα να ειμαι σημερα στο τηλεφωνικο κεντρο της ΕΡΤ… poor guys…
χαχαχ στην αρχή το είχαν κανονικά αν δεν κάνω λάθος…τώρα δεν το βλέπω και εγώ…:lol::lol::lol:
Now playing: Before The Dawn - Guardian
via FoxyTunes
Γελοιοτητες
:lol::lol::lol:
σκεπασανε το MKD οποτε λυθηκε το “προβλημα”.Δε το βλεπουν οι…Ελληνες…
:lol:
edit : παντως, το ΜΚD ειναι αναγνωρισμενη συντομογραφια τοσο απο την Διεθνη Ολυμπιακη ΕΠιτροπη όσο και απο τον διεθνη οργανισμο των κωδικων ISO :
Γελοιοτητα το οτι σκεπαστηκε αλλα επιμενω οτι αυτο εγινε μαλλον για να ησυχασει το κεφαλι τους στην ΕΡΤ, γιατι θα εσπασαν τα τηλεφωνα (και τα @@ των τηλεφωνητων)…
Καλυτερα να συνεχιζαμε το θεμα στο αντιστοιχο τοπικ ομως, γιατι παρασυρομαστε (πρωτος και καλυτερος εγω:-s) και δεν μιλαμε για μπασκετ
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=5475&page=20
+32. Καλοι ηταν μωρε