ναι το ξέρω αυτό αλλα θέλει καρτα και εγω κάρτα ντεν έχει. :dunno:
Το λοιπόν:
- Ο Ολυμπιακός άλλη μια φορά τραγικός (αμυντικά κυρίως) εκτός έδρας, παίζει πλέον και να ξαναγυρίσει Πειραιά η σειρά.
- Η ΤΣΣΚΑ θα κοντράρει το επόμενο και λογικά θα κερδίσει.
- Η Παρτιζάν απλά με δικαιώνει, αλλά θα γίνει μάχη στο επόμενο ματς.
- Η Μπάρτσα με συνοπτικές διαδικασίες ξαναπήρε πλεονέκτημα και πιστεύω ότι θα κερδίσει ξανά στη Μαδρίτη και θα τελειώνει. Αν όχι, τότε ντέρμπι μεέχρι τελικής πτώσεως το τελευταίο παιχνίδι.
Δε μου αρέσει να κάνω τον μετά Χριστόν προφήτη αλλά όπως δεν περίμενα να χάσει εντός έδρας η Μπαρτσελόνα, έτσι περίμενα να κερδίσει σήμερα. Σήμερα το έκανε με πολύ μεγάλη άνεση, σε κάποια φάση είχε προηγηθεί πάνω από 20 πόντους. Δύσκολα θα μπορούσε να κάνει τόσο άσχημο παιχνίδι όπως της Πέμπτης και της Τρίτης(που κέρδισε με τα χίλια ζόρια)
Ο Ολυμπιακός με εξέπληξε δυσάρεστα. Περίμενα να καθαρίσει από σήμερα. Δεν έχω δει όλους τους αγώνες του φέτος αλλά δε νομίζω να έχει υπάρξει χειρότερος Κλέιζα από όσο κατάφερα να δω…
Όντως σε άσχημη μέρα και ο Κλέιζα, αλλά και σχεδόν όλοι εκτός του Τζος:):!:
To Ρεαλ-Μπαρτσελόνα θυμίζει το αντίστοιχο, Μπαρσελόνα-Ταου απο πέρυσι. Δυσκολα η Ρεαλ να κάνει 2 στις 2 νίκες πάντως.
Τώρα ο Ολυμπιακός ήταν τραγικός. Αλλα αυτά συμβαίνουν όταν στηρίζεσαι σε λίγους παίκτες. Σε κακή μέρα ο Κλέιζα και με το ζόρι έφτανε στο καλάθι όλη η όμαδα. Πάλι καλά που αναστηθηκε κάποια στιγμή ο Βουισιτς και έδωσε μερικές λύσεις κοντά στο καλάθι στο δεύτερο μέρος. Ο Τσιλντρες πάλι στο 35λεπτο μέσα. Θα τον λιώσει μέχρι το φαιναλ -φορ.
Το πρόβλημα του Ολυμπιακού δυστυχώς είναι το σουτ.
Θέλω να πω ότι όσο καλά πικ εν ρολ και να στήσεις και όσο καλούς παίκτες και να χεις μέσα στο καλάθι, αν ο αντίπαλος έχει δυνατά κορμιά και επιλέξει να κλείνει η άμυνα στη ρακέτα, τότε απλά πρέπει να βάλεις τα τρίποντα.
Δεν έχει που δεν έχει και πολλούς σουτερ όμως κάνει ότι είναι δυνατον να δυσκολευει και αυτούς που το έχουν το σουτ. Για να βγάζεις αμαρκαριστα σουτ πρέπει να έχει πολύ καλή κυκλοφορία της μπαλας στο 5-5 η μια μεγάλη απειλή κοντά στο καλάθι που να υποχρεώνει την αντιπαλη άμυνα να συγκλίνει προς τα μέσα.
Χθες ο Ολυμπιακός δεν είχε τίποτα απο τα 2 δυστυχώς. Οι μοναδικοί που σουτάρουν ελευθεροι είναι ο Παπαλουκάς και ο Τσιλντρες και αυτοι επειδή του έδιναν το σουτ οι παικτες της Προκομ. Ο Τεοντσιτς και ο Κλειζα σουταραν με τους αντιπάλους να κρέμονται απο πάνω τους σχεδόν.
Ο Κλέιζα τρία αμαρκάριστα σούταρε χτες.
ΟΚ τον Μίλος τον φυλάνε καλά, αλλά γι αυτό πρέπει να έχεις 2-3 ακόμα με αξιόπιστο σουτ. Ο Παπαλουκάς είναι μια on-fire και την άλλη τα σπάει. Τεσπά, θα περάσουμε όπως και νάχει.
Ο Χαλπερίν είναι ο μοναδικός κλασικός σουτέρ πίσω απο τον Τεοντοσιτς. Ο Κλειζα βασικά έχει το καλό πως στην επίθεση παιζει στον 4 με αποτέλεσμα να τον κυνηγάει το αντιστοιχο 4αρι της άλλης ομάδας, τα βρίσκει πιο εύκολα τα σουτ απο μόνος τους αυτός. Καλό σουτ έχει και ο Βασιλόπουλος (η μοναδικη του επιθετική αρετή βέβαια) αλλα σκουριάζει στον πάγκο για άγνωστο λόγο.
Εντάξει από την Προκομ θα περάσει one way or another. Στο φαιναλ-φορ είναι το θέμα τι θα γίνει.
Και εγω πιστευω οτι θα περασουμε απο την προκομ το αλλο παιχνιδι αμα μπουμε σοβαροι θα μπορεσουμε να το παρουμε το παιχνιδι και σχετικα ανετα.Η αληθεια ειναι οτι ο Γιαννακης δεν εχει φροντισει καθολου την περιφερειακη αμυνα.Και μια σχετικη ευστοχια να εχει η αντιπαλη ομαδα απο τα 6,25 και ψιλοχανομαστε…
Παλι καλα να λεμε και ενα ευχαριστω στον ανθρωπο που λεγεται Ιβκοβιτς γτ αμα δεν ηταν αυτος ο Μιλος θα επαιζε στον Πανιωνιο και θα κρατουσαμε τον Μιλοσεβιτς…#-o
Τωρα οσον αφορα μεταγραφες αφου εχει μερικους και καλους αμυντικους PF ας παει να ξαναπαρει τον Γουντς,ετσι οπως τον ειδα στα τελευταια ματς αξιζει μια θεση στην ομαδα…
Γουντς και Κλειζα στην ίδια ομάδα; :lol: :lol: :lol:
Πρώτον θα θέλει μια μπάλα ο καθένας και δεύτερον άμυνα ποιος θα παίζει θα ήθελα να ξερα. Μια χαρά είναι ο Τσιλντρες για τον Ολυμπιακό.
Βασικα εγω ετσι οπως το σκεφτομουνα εννοουσα και τους 3…Ουτοπικο??:-k
Του χρονου ετσι και αλλιως φευγει ενας Αμερικανος(τουλαχιστον) οποτε υπαρχει χωρος για αλλον ενα.Οποτε απο το να παρουμε ενα παικτη τυπου Γουειφερ που ηρθε και δεν μπορεσε να προσαρμοστει.Ας φερουμε πισω παλιο γνωριμο(πως εγινε με τον Πεν) που πλεον εχει προσαρμοστει με το παραπανω απο οτι φαινεται με το παραπανω!!Γενικα χρειαζομαστε καποιον σουτερ ολκης…οχι σαν τον Χαλπεριν
Του χρόνου πρέπει να πάρουμε έναν παίκτη στυλ Σπανούλη. Δλδ παίκτουρα που να παίζει και άσσος και δυάρι και να μην σκέφτεσαι καν να τον αφήσεις για τρίποντο…Η ας πάρουμε τον Τζινόμπιλι ξέρω γω ή έστω τον Τόνι Πάρκερ
Γενικά επειδή ο Γουντς κάνει καλές εμφανίσεις στην Πρόκομ δεν σημαίνει ότι μπορεί απαραίτητα να σταθεί στον Ολυμπιακό των μεγάλων απαιτήσεων. Εκεί κάνει ό,τι θέλει, παίρνει όσες επιθέσεις θέλει κι αν τις χάσει δεν τρέχει και τίποτα. Άσε που χτες ο Τσίλντρες του έβαλε 20 πόντους άνετα.
Αυτό που λέει ο Ζούγκλα θέλουμε (αντί του Χαλπερίν, δεν χρειάζεται να είναι σταρ) συν τον Σλούκα αντί του Πέν συν έναν ψηλό αντί του Βούισιτς που λογικά θα φύγει.
3/4
Edit: Αν ο ΠΑΟ είχε περάσει, το final-4 θα ήταν ακριβώς ίδιο!
Aυτην την κ@ριολα την Παρτιζαν την φοβαμαι… ειναι μια απο τις 4 ομαδες που μας εχει κερδισει φετος στην Ευρωλιγκα + οτι σε 20 παιχνιδια εχει κανει 9 ηττες και ομως θα ειναι Final-4:!:. Για να δουμε…
Μπαρτσελονα το φαβορι, αν και τα κανει θαλασσα συνηθως σε Final-4. Ελπιζουμε για το καλυτερο, 2 παιχνιδια ειναι ας τα δωσουν ολα να τρελαθουμε:vibrate:
Η Παρτιζάν έχει πολύ ταλέντο στις τάξεις τις αλλά ο Ολυμπιακός, αν παίξει σοβαρά όπως οφείλει, την έχει πολύ άνετα. Και μόνο από άποψη προσωπικοτήτων …
γαμω τους δορυφορους,την τεχνολογια και το μουνι της ευας…!!!
η μεταδοση στο σκαι εχει μισο δευτερο διαφορα εικονας/ηχου…!!!
αν παει ολο το final four ετσι θα εκραγω
τσσκα-μπρατσα παντως το σκορ ημιχρονου ειναι σχολικο πρωταθλημα λαρισας
μετά από τόσα χρόνια, είναι τραγικό να γίνεται αυτό το πράγμα γμτ. βάλτε λίγη καθυστέρηση στη φωνή, ήμαρτον.