Euroleague 2009-2010

ειδικα στα τριποντα καταλαβαινες αν θα μπει…
ρεσιταλ αμυνας εδωσαν οι ομαδες, δεν της το’χα της μπαρτσελονα οτι παιζει τοσο καλη αμυνα…

πραγματικα ποναει το κεφαλι μου …
κριμα ειναι…
μακαρι να γινει κατι και να μην ειναι το ιδιο στο ματς του ολυμπιακου…

Μπαρτσα λοιπον στον τελικο και ευχομαι να ακολουθησει η Θρυλαρα… Δεν μπορεσα να δω το ματς, αλλα απο οτι διαβαζω δεν παιχτηκε φοβερο μπασκετ και κυριο ρολο ειχαν οι αμυνες… Οπως και να εχει η Μπαρτσελονα ειναι πολυ δυνατη ομαδα και μπορει να σου κανει την ζημια με πολλους τροπους…

Δεν το πιστεψε η ΤΣΣΚΑ οτι θα το επαιρνε , είχε και σε κακή μέρα αρκετους δικους της , τον αλλά πάνω απο όλα δεν είχε πλάνο στα δύσκολα … Είναι δυνατόν στις κρίσιμες επιθέσεις να παίρνουν κάτι ανεκδιηγητοι την μπάλα , και να κάνουν επιθεσεις αλα LeBron …!!! Αν ήταν ο Μεσίνα ή ο Ιβκοβιτς , θα τους έιχε κοψει την μπάλα … :stuck_out_tongue:

Φτιαξτε τον ηχο ρε ζωα.

Το βλεπω στο mute μονος και σχεδον ακουω τη καρδια μου.Παμε ρε Θοδωρη γαμω…

εγω το βλεπω απο το site της euroleague, και ο ηχος ειναι μια χαρα, αν εξαιρεσεις τους σχολιαστες που ειναι σερβοι… Θα το παρουμε το ματσακι, υπομονη.

βρε μαλακα σκουντη τι λες οχι στο 0??
νομιζα οτι μπηκε…#-o

αντε να δουμε…

ωραια περασαμε παρασκευη βραδυ, μεσα στην αγωνια…
παντως χρειαζεται πολυ καλυτερο παιχνιδι στο ματς της κυριακης…
παρα πολυ καλυτερο…

με καλυτερο μιλος και τσιλντρες…
και με μικρο σκορ…
διαφορετικα κουπα δεν εχει…!
και οταν χρειαζεται ριμπαουντ ο σοφοκλης εξω…
δεν εχει μαθει να χρησιμοποιεί τον ογκο του στα ριμπαουντ…:? (αφου δεν μπορει με αλμα)

παντως ωρες ωρες νομιζω πως ο ολυμπιακος παιζει ενα ημιεπαγγελματικο μπασκετ…
ενα ποσοστο καλου μπασκετ απο ατομικης αποψης και ενα street basket…:?

αντε την κυριακη τωρα…

Αει στο διαολο, μας εβγαλαν την πιστη.

Παμε για ματσαρα με Μπαρτσα και κουπα.

Πωπω θριλερ το κανανε. 5 δευτερα πανω, 3 κατω, βαλε αλλα 2 καλυτερα…
Και γαμω τα τριποντα τους… μας κοψοχολιασαν.

Ωαιο παιχνιδι. Αντε τωρα για τελικο μωρη ομαδα :smiley:

Κάνα τηλέφωνο καρδιολόγου εύκαιρο, παιδια?

ναι, αλλα κρατα το για τον τελικο καλυτερα… ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΘΡΥΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ουφ… Ανάσα.

Όποιος μάθει στο Σοφοκλή να βαράει βολές έχει 5 ευρώ από μένα.

Κιάλα πέντε από 'μένα:):!:

Ο πατηρ που ειναι Παρισι μου λεγε κατι ασυναρτησιες στο τηλεφωνο,τετοια ματς για τετοιες ηλικιες δεν ειναι ο,τι καλυτερο:lol:

ΝΑ κατι αρχιδια ο Μιλος στις βολες.Ο Μπουρουσαρος ξεπληρωσε το ηλιθιο(καλαθι και)φαουλ που δωσε με την ΑΡΧΙΔΑΤΗ ριμπαουνταρα.Αντε τη Κυριακη με τον πελατη απ’τα παλια:)

Οποιος του μαθει να βαζει τον ογκο του στα ριμπαουντ εχει απο εμενα 1000 ευρο…!!
αλλα σιγα μη μαθει…:?
αφου δεν μπορεις να πηδηξεις ψηλα, βαλε τον ογκο μωρε…
τι κάθεσαι και περιμενεις την μπαλα στα χερια…??

Πόσο κάνει ένα μηχάνημα για delay στην περιγραφή, να το πάρουμε στον Αλαφούζο??

ελα ρε ομαδα!
πραγματι καναμε κακο ματς σημερα,μπορουσαμε πιο ανετα,θελουμε καλυτερη εμφανιση για να διεκδικησουμε το τροπαιο απο την μπαρτσα,αλλα σημερα ειναι μερα γιορτης για το θρυλο και ας προσπαθησουμε να τα ξεχασουμε.απο αυριο τα ξαναλεμε.

ελα μου ντε…!
ποσο δυσκολο ειναι να φτιαξουν τον ηχο?
κριμα ειναι…

μπραβο στον αγγελοπουλο που ειπε πως η παρτιζαν απεδειξε οτι τα μπατζετ δεν λενε τιποτα…