Οι Ελληνες του ΠΑΟ είναι τελέιως καμμένοι απο φυσική κατασταση. Ο Φωτσης εδώ και καιρό σερνει το κουφάρι του μέσα στο γήπεδο. Οι πιτσιρικάδες Σερμαντινι, Καλαθης και Τεπιτς ακόμα δεν είναι έτοιμοι, αν και τον δευτερο τον περίμεναν όλοι πολύ καλύτερο την φετινή σεζόν. Μπατιστ, Νικολας, Πέκοβιτς είναι οι μοναδικοι σταθεροί φέτος. Είναι πολύ πεσμένοι και αν οι Ολυμπακοί παιξουν χωρίς κοπλεξ απένταντι τους θα τους πάρουν ευκολα η δύσκολα.
Συμφωνω, και ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ πως καποια ματς (μπορει και ολα μπορει τα περισσοτερα, μπορει λιγα) θα τα χασει.
ΜΕσα σε μια βδομαδα 20-27 παιζει με Ολυμπιακο τελικο κυπελλου, Μπαρτσελονα μεσα τελευταια ελπιδα για την προκριση και Ολυμπιακο μεσα για την πρωτη θεση, πλεονεκτημα εδρας στους τελικους και αποφυγη του αμαρουσιου στον ημιτελικο. Τρια ματς σχεδον ολη η χρονια… Ειναι προσωπικο του καθενος ποιο θα ηθελε να χαθει… Ενας ολοκληρος τιτλος - εστω και κυπελλο- με οποια ψυχολογικα αποτελεσματα θα εχει αυτο, μια χρονια στην ευρωπη-κατα συνεπεια αλλος ενας τιτλος, αλλα και να περασει ο παο το τοπ-16 δεν υπαρχει περιπτωση να παει φαιναλ φορ ποσο μαλλον να παρει τον τιτλο- ή το πλεονεκτημα στο πρωταθλημα… Διαλεγουμε και παιρνουμε:p Ωραια πραγματα σε πολυ καλη θεση ειμαστε!!!:lol:
H πλάκα είναι ότι και πέρσι είχε το ένα σ/κ τελικό κυπέλλου και το επόμενο ματς πρωταθλήματος που έκρινε την πρωτιά.
Επίσης κουιζάκι:
Ποιος είναι ο μέγιστος αριθμός αγώνων που θα μπορούσαν φέτος να παίξουν μεταξύ τους Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός? Μιλάμε πάντα για το ξεκίνημα της χρονιάς.
Ε 7 στο πρωταθλημα, 2 στο κυπελλο αν γινοταν διασταυρωση πριν τον τελικο, και αλλες 5 στην ευρωλιγκα στους 8…Σωστος?
Σωστός.
Οι περισσότεροι πάντως λένε 7 πρωτάθλημα, 1 κύπελλο, 1 ευρωλίγκα.
Λοιπον τι κερδιζω στο κουιζακι???
Το χω σκεφτει κι εγω αν τα υπολογιζω καλα…
Λοιπον θεωρητικα πριν γινουν οι κληρωσεις ευρωλιγκα κτλ. απο την αρχη της χρονια υπηρχε η δυνατοτητα να παιξουν
Πρωταθλημα 2 κανονικη περιοδο + 5 τελικοι
Κυπελλο πριν τον τελικο 2 αγωνες
Ευρωλιγκα 5 αγωνες στην φαση των 8
Συνολο 14… Δνε ξερω αν καπου χανω…
Περσι που εγινε το πιο λογικο (αλλα παρολα αυτα το μεγιστο λογικο, αντε παρα εναν αγωνα στο πρωταθλημα) παιξανε 8 αγωνες!
παντως θεικο προγραμμα…:!:
στην τσιτα συνεχεια θα ειναι ο παο…
ειδικα αν κερδισει το επομενο ευρωπαικο ματς
Χαμούλης στην φετινή Ευρωλίγκα, ούτε καν ο Ολυμπιακός με το 4-0 δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την πρόκριση. Μια απλή νίκη με Κάχα βέβαια μας κάνει αυτόματα πρώτους και μας στέλνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πάνω στην Πρόκομ του παλιόφιλου Κιντέλ η οποία πετά έξω το αστείο της Μάλαγα. Θάθελα να πιστεύω ότι θα περάσουμε με 3-0 στο φάηναλ φορ.
Στη δεύτερη θέση μεταξύ Κάχα και Κίμκι όλα παίζονται καθώς έχουν από μια νίκη με την ίδια διαφορά νομίζω. Οπότε όλα θα παιχτούν στις συνολικές διαφορές και μπορεί να παίξει ρόλο και ο Ολυμπιακός σε αυτό. Anyway, όποιος και να περάσει, με μειονέκτημα έδρας δε νομίζω να κάνει κάτι απέναντι στην έμπειρη ΤΣΣΚΑ.
Τώρα στον όμιλο της Μπάρτσα, λογικά αυτή θα τερματίσει πρώτη ενώ μένει να δούμε αν ο ΠΑΟ θα επιλέξει μεταξύ Παρτιζάν και Αμαρουσίου (αρκετά φιλικά σωματεία και τα δύο). Εκεί που γίνεται ο χαμός είναι στον άλλο όμιλο όπου ισοβαθμούν όλοι. Όποιος βρεθεί στον δρόμο της Μπαρτσελόνα δεν έχει τύχη, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης της Παρτιζάν δεν θα ήμουν καθόλου σίγουτος ότι ο πρώτος του άλλου ομίλου θα παει και στο φάηναλ φορ. Μιλάμε για τη Λερναία Ύδρα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, δυο παιχταράδες πουλάει τρεις βγάζει.
τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια ρε συ chrisp δηλαδη. να διαλεξει μαρουσι χλωμο. φυσικα και θα διαλεξει παρτιζαν ο ομπραντοβιτς. αγαπη της εχει απο παλια και ασε που αν θα εχει ενα μελλοντικο κερδος παλι σε μεταγραφη μονο απο αυτην μπορει να ειναι. τι εχει να του δωσει το μαρουσι? οι αλλοι βγαζουν παιχτρονια.
Με τον αποκλεισμό του Πάο μόλις αυξήθηκαν οι πιθανότητες μας για την κούπα. Κάτσε βέβαια να περάσουμε 1οι με πλεονέκτημα έδρας και να αποκλείσουμε την Πρόκομ…Βέβαια αν η Μπαρτσελόνα συνεχίσει έτσι τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα. Από την άλλη ένας συγκεντρωμένος αμυντικά Ολυμπιακός με μέσο όρο επίθεσης πάνω από τους 80 πόντους και πλήρες ρόστερ ,δεν βλέπω γιατί πρέπει να φοβάται οποιαδήποτε ομάδα φέτος.
Ούτε εγώ θεωρώ τη Μπαρτσελόνα ομάδα φόβητρο. Βασικά ποτέ δε μπορώ να θεωρήσω ομάδα φόβητρο που έχει τον Λάκοβιτς βασικό και μέσα στο παρκέ για 20+ λεπτά.
Δεν είναι βασικός, 15 λεπτά συμμετοχή έχει κατά μέσο όρο και δεν έχει ξεκινήσει κανένα ματς. Απλώς χτες έπαιξε πολύ λίγο (δεν ξέρω γιατί) ο Ρούμπιο.
Επειδή τον κατάπιε ο Διαμαντιδης βασικά. Εκανε και 2 φαουλ πολυ γρήγορα.
Ωραίο το Μαρούσι, του δίνανε την πρόκριση κι αυτό είπε “ευχαριστώ δεν θέλω”.
Για να μην παρεξηγηθώ από εύθικτους παναθηναϊκούς, απλώς λέω ότι ο ΠΑΟ κατέβηκε με πολλές απουσίες, έπαιξε χαλαρά και το Μαρούσι αν ήταν προσεκτικό θα μπορούσε να είχε κερδίσει εύκολα.
Ο Ολυμπιακός πάλι, κάνει τουρισμό στη Μόσχα και δίνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πρόκριση στην Κίμκι.
Ενδιαφέρον θα’χε αυτή τη στιγμή ένα πολλ “Ολυμπιακός ή Μπάρτσα;” για το ποιος θα το πάρει καθώς σ’εμένα τουλάχιστον φαίνεται ότι όλες οι άλλες ομάδες που θα απομείνουν (εκτός μίας το πολύ …) απέχουν αρκετά σε ισχύ απ’αυτές τις δύο.
Εγώ λέω Ολυμπιακό πάντως.
Κάχα τελικώς, έκανε το κόλπο γκρόσο πηγαίνοντας σε παράταση και παίρνοντας εκεί τη διαφορά που ήθελε.
O θρύλος , δυστυχως , ΠΟΤΕ… απο τότε που έχω γεννηθει τουλάχιστον , δεν ήταν απ τις ομαδες , που όταν είναι αδιάφορη , θα κάτσει να σκάσει για ματς … έτσι όπως και με τον βάζελο ήταν για +20 το ματς ( αυτό φυσικά δεν ήταν αδιάφορο , άλλα πολυ πιο χαλαρό απο κύπελλο , έχοντας και αλλες 3 ευκαιριες για νικη στο ΟΑΚΑ ) , αλλο τόσο ήταν και το σημερινό … τα ξέραμε πριν ξεκινήσει καν το παιχνιδι , απλα ελπίζαμε σε κατι διαφορετικό … :roll:
Τώρα Προκομ … και μετά μάλλον Ρεαλ ( κερδίζει απ οτι βλέπω ) … πιστευω ο τελικός ειναι αρκετά εφικτός …
Απ την άλλη δεν ξεγραφω με τπτ την Καχα με την CSKA … πιστεύω μπορει να κάνει εύκολα την ζημια , σ αυτην την CSKA …
Η ΤΣΣΚΑ είναι φυσικά πολύ χειρότερη απ’ τις άλλες χρονιές αλλά παραμένει ομάδα με νοοτροπία νικητή, σοβαρή και πάντα με δυνατή άμυνα. Η Κάχα είναι εντελώς ασταθής, με σκαμπανεβάσματα ακόμα και μέσα στο ίδιο παιχνίδι. Σε σειρά 5 αγώνων δίνω πλεονέκτημα στην ΤΣΣΚΑ.
To γύρισε η Μακαμπι … 8O8O8O …64-66 … με την τελευταια περιοδο να εχει επιμέρους 19 - 30 … δηλαδη σε 3 περιοδους έιχε βάλει 36 και σε μια έβαλε 30 #-o … όποτε
Μακάμπι - Παρτιζαν και Ρεάλ - Μπαρτσα (!!!) … έχει πολλα τρελά φέτος ο θεσμός … μόνο εμείς ειμαστε σταθερή αξία
Πινι Γκερσον ρε! Λογικα, θα πετυχουμε Πινι και στο Φαιναλ Φορ.