Μεγάλη ομάδα και η Μακάμπι, διαχρονική.
Προτιμούσα Ρεάλ, παρά τα λεφτά και τις ηχηρές μεταγραφές ποτέ δεν την πίστεψα σα σύνολο.
Κρίμα για το Μαρούσι, επιμένω είχε μεγάλη ευκαιρία και την κλώτσησε…
Μεγάλη ομάδα και η Μακάμπι, διαχρονική.
Προτιμούσα Ρεάλ, παρά τα λεφτά και τις ηχηρές μεταγραφές ποτέ δεν την πίστεψα σα σύνολο.
Κρίμα για το Μαρούσι, επιμένω είχε μεγάλη ευκαιρία και την κλώτσησε…
Η Σιένα ουσιαστικά αποκλείστηκε για έναν πόντο διαφορά στην ισοβαθμία με Ρεαλ. Πάντως αναμενεται το φαιναλ-φορ αυτό να είναι η αποθέωση του επιθετικού μπάσκετ αν περάσουν όλα τα φαβορί απο τα πλει-οφ.
καλοι μαλακες ειμαστε που δε δωσαμε το ματσακι στο μαρουσι… τι κερδισαμε?? αξιοπρεπεια?? εκδικηση?? ας το κερδιζαν οι μαγκες στον πρωτο αγωνα να περναγαμε…
Άλλο κουλό κι αυτό… αν στο τέλος της κανονικής έβαζε ένα καλάθι η Ταού θα περνούσε η Κίμκι, ενώ στην παράταση κέρδισε με 12 και πέρασε η ίδια…
Χμμμ… είναι λίγο άδικο ή μου φαίνεται; Δηλαδή από τη στιγμή που η πρόκριση παίχτηκε στη διαφορά, δε θα έπρεπε να μετράει το τι γίνεται στον κανονικό αγώνα μόνο;
Ε, δε γίνεται αυτό.
Το τελικό σκορ μετράει στο μπάσκετ.
Dr Love πώς ακριβώς να δώσετε το ματς? Δηλαδή τι άλλο ήθελες να κάνει ο Παναθηναϊκός που κατέβηκε “ξαφνικά” χωρίς Διαμαντίδη, Πέκοβιτς, Σπανούλη, Περπέρογλου? Χαλαρά έπαιξε, 16 λάθη έκανε, βολές στο τέλος έχασε και τελικά το Μαρούσι πέταξε την ευκαιρία στα σκουπίδια…
Κανονικά έτσι θα έπρεπε να γίνεται κατα την γνώμη μου, μεγάλη μαλακία να μετράει το σκορ της παράτασης σε περιπτωσεις ισοβαθμίας. Η παράταση πρέπει να κρινει μόνο τον τελικό νικητή και τίποτα άλλο.Δηλαδή αν έχανε με 2 πόντους στην κανονική διάρκεια και εμενε μια επιθεση για Τσιμπονα θα την άφηνε να σκοράρει για να παει παραταση να πάρει την διαφορά;
Τέλος των 16 και τώρα οι 8 μας παιδιά…
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ Αίμα και άμμος. Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Η Μπάρτσα είναι σκάλες πάνω από τους Μαδριλένους. Αν όμως υπάρχει μία ομάδα να πετάξει έξω το φαβορί, είναι η Ρεάλ. Συν τοις άλλοις, τα ισπανικά ζευγάρια σε προχωρημένες διασταυρώσεις και στο πρωτάθλημά τους και στην Ευρώπη, έχουν σπασίματα έδρας. Και πάλι, όμως, Μπάρτσα…
ΜΑΚΑΜΠΙ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ Τα κατάφερε ο Οβριός και πάλι. Μην υποτιμηθεί ποτέ η φανέλα και το ειδικό βάρος της Μακάμπι. Αυτή είναι διαχρονικά η μεγαλύτερη ομάδα στην (όχι και τόσο) Ευρώπη. Ο Πίνι, καλός-κακός-μέτριος, έχει τον τρόπο του και θεωρώ ότι θα είναι στο F4, χωρίς να παραβλέπω ότι οι Σέρβοι είναι πολύ σκληροί για να πεθάνουν. Αν υπάρχει ταβάνι για την Παρτίζαν, νομίζω ότι είναι αυτό… Και στο Παρίσι τη Μακάμπι, όποιος την ξεγράψει, κακό του κεφαλιού του.
TΣΣΚΑ-ΚΑΧΑ Όσο καλοί και αν είναι οι Ισπανοί, νομίζω ότι οι Ρώσοι (που δεν έχουν μεγάλη σχέση με την ομάδα-φόβητρο του παρελθόντος) έχουν το know how αυτών των αγώνων και με το πλεονέκτημα έδρας, θα είναι στο Παρίσι. Είναι, πάντως, κατά τη γνώμη μου, το πιο αμφίρροπο ζευγάρι της οκτάδας.
OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΡΟΚΟΜ Μάλλον το πιο “σίγουρο” φαβορί. Στην απλά καλή του μέρα ο Ολυμπιακός είναι ήδη στον τελικό (όσο και αν με φοβίζει η Μακάμπι). Η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια και θα είναι έκπληξη και αν ξαναγυρίσει η σειρά στο ΣΕΦ. Βέβαια, στον αθλητισμό όλα γίνονται, αλλά αυτό;
Διαφωνώ , απ την άποψη , οτι μπορεί στην συγκεκριμένη περίπτωση , απλά να χρειαζόταν η διαφορά και να φαίνεται κάπως αδικο… αλλά :
1. Αν αυτή η αγωνιστική δεν ήταν η 6η , αλλά κάποια απ τις πρώτες … και κέρδιζε η Κάχα πάλι στην παράταση , με 13 ποντους , θα σου φαινόταν πάλι άδικο ?!..
2. Αν χθές κέρδιζε η Τσιμπόνα στην παράταση και εμείς την Κίμκι και περνούσε η Τσιμπόνα … θα μπορούσες να πεις πάλι ότι είναι αδικο ?! …
Θέλω να πω δηλαδή , οτι μπορεί στην προκειμένη να φάνηκε αυτό το τρικ της Καχα άδικο , αλλά αν το δεις σε γενικότερο πλαίσιο , δεν ειναι …
δεν το ειδα το ματς αλλα απο οτι ακουσα εχεις δικιο… το διναμε κ δεν το επαιρναν… αλλα το βλεπω λιγο αδικο να μπορει μια ελληνικη ομαδα να βοηθησει μια αλλη να περασει κ να μην το κανει… μιλαω στην περιπτωση που η μεγαλη βοηθαει τη μικρη γιατι το μαρουσι δεν πιστευω να χαριζοταν σε αντιστοιχη περιπτωση… κριμα παντως να ειναι 2 ελληνικες στον ιδιο ομιλο κ να περνανε οι σερβοι…
Φαβορί είμαστε, αλλά θέλει πολύ προσοχή…τώρα για φάιναλ φορ με Μακάμπι νομίζω ότι θα παίξουμε:):!:
OH [SIZE=“6”]GOD[/SIZE]
Αν το 'δινες τι θα κερδιζες ας πουμε;;; :-s :-k
Καλά έκανε και δεν το έδωσε. Είναι μεγάλη ομάδα και δεν έχει δικαίωμα να κάνει τέτοια δώρα. Το θέμα είναι ότι όπως πήγε το παιχνίδι, αν το έιχε χάσει, θα είχε βουίξει το σύμπαν. Η θέση του ήταν από πριν δύσκολη και όποια και να ήταν η εξέλιξη, δύσκολη παρέμεινε…
να πρωχωρησει μια μικρη ελληνικη ομαδα στους 8… αν ηταν ο γαυρος στη θεση του φυσικα κ δεν θα ηθελα να το δωσουν…
τελοσπαντων, οτι εγινε εγινε αλλα ειναι κριμα να φτανει μεχρι εκει μια ομαδα με μπαζετ 1 εκ κ να μην περναει…
Μεγαλο κερδος, οντως… :?
Κάποιος τα γραφε…
εχουνε ψυχη οι σερβοι, αλλα κατσε να προκριθουν πρωτα
Μα δε λέω ότι θα προκριθούν.
Απλά ποτέ δεν ήμουν σίγουρος ότι όποιος έπαιζε με παρτιζάν θα πέρναγε αέρα φάηναλ φορ.
Ενώ για Ολυμπιακό, Μπάρτσα και ΤΣΣΚΑ είμαι 99% βέβαιος.
ΕΝΤΙΤ: ΕΛΑ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!
α οκ, ναι σε αυτο συμφωνω και γω.
Θα μας παλαβώσει η Παρτιζαν για τα καλά. 29 πόντους έβαλε ο Κεσμαν με 7/9 τρίποντα χθες. Δεν πάμε καλα.
Όσο για τον Ολυμπιακό είναι κάπως τραγικό να μην μπορεί να βρει έναν παικτη που να παίζει με πλατη μέσα στην ρακέτα. Ειδικά όταν παιζει με Κλειζα και Μπουρούση στους ψηλούς όλες οι προσπάθειες στην περιφέρεια γίνονται. Χθες μόνο ο Μαυροκεφαλίδης σκόραρε μέσα απο την ρακετα παίζονταν με πλατη. Δεν μπορώ να καταλάβω επίσης γιατί ο Γιαννάκης παρατάει στον πάγκο τον Σοφο όταν αυτός ξεκινήσει άσχημα ένα παιχνίδι. Στην ουσία είναι ο μοναδικος παίκτης που μπορεί να κανει ζημιά παίζοντας με πλατη. Επισης γιατί επιμένει να έχει 30+ λεπτά τον Τσίλντρες μέσα ενω εχει Βασιλόπουλο στον πάγκο.
Περυσι με παχνίδι ρακετας έφτασε μεχρι το φαιναλ-φορ έχοντας τον Βουισιτς να κανει μεγάλα παιχίδια και έχασε μόνο απο τον ΠΑΟ που είχε τον Πεκοβιτς και καθαριζε στην ρακέτα. Μόνο που είναι σαφές πως ο Κροάτης δεν είναι σε θέση να κάνει κάτι ανάλογο και φέτος. Με παιχνιδι καμικάζι των Τεοντοσιτς και Κλειζα δεν πάει πουθενά.