καραγκιοζης μεγιστος ο συριγος… ελεγε στην αρχη ο ολυμπιακος ελεγχει το ματς κ το σκορ ειναι στο 2-5… ελεος δηλαδη ρε μεγαλε, 3 καλαθια ειχανε μπει…
Ρε ειναι θεος ο τυπος :p:lol:
τι κανει ο μπουρουσης σημερα? μονος μου θα ζητουσα αλλαγη στη θεση του…
15 λαθη… καλα παμε…
Ο συριγος εχει μυωπια… δεν εξηγουνται αλλιως αυτα που λεει…
Πέσε μωρή πόρνη διαφορά.
Nτάξει καληνύχτα δεν την περνάμε τη Σιένα σπίτια μας.
Το εκλεισα…Δε πα να γαμ***ουν.
Καναμε ηρωες τον Γιαριτς και τη Σιενα γαμω.
Ντάξει όλα τα λεφτά ένα σχόλιο του εμετικού Συρίγου στο 1ο δεκάλεπτο
" … και η μπάλα ΣΧΕΔΟΝ στο γάμο του Καραγκιόζη … "
Έπεσα απ’την καρέκλα
edit 15 λεπτά έχω δει απ’τον αγώνα του Ολυμπιακού και σ’αυτά τα λεπτά έχει κάνει γύρω στα 10 λάθη μου φαίνεται
μεταγραφη συριγου τωρα στο ετ-1 για να περιγραψει το 2ο ημιχρονο…
το ματς του παναθηναϊκού εχει τρομερή ένταση…βλέπω(θέλω) παρατάσεις…
*έλεος με τον κάθε τραγικό που περιγράφει…άλλα βλέπουμε εμείς???
Εντάξει ο ΠΑΟ είναι μεγάλη ομάδα πάει και τελείωσε. Προσκυνάω ότι και αν γίνει στα επόμενα παιχνίδια. Με 5-6 παίκτες παίζει στην ουσία και έχει καλύτερη απόδοση και στα 3 μάτς της σειράς αν και νίκησε στα 2 από αυτά.
Η σειρά πάντως είναι απίστευτα συναρπαστική και τα ματς που γίνονται σε κάνουν να επανακτήσεις την αγάπη σου στο άθλημα.
Αποκάλυψη της σειράς ως τώρα σίγουρα ο Καλάθης που είναι απίστευτα ώριμος συγκεντρωμένος και με πολύ καλές επιλογές, κριμα που ο μαλάκας ο διαιτητής του έφαγε την φάση του αγώνα με την καθαρή τάπα πάνω στον Ναβάρο. Πήγα να τρελαθώ πάντως σε μια φάση με τα τρίποντα του Ρούμπιο (δεν νομίζω να έχει ξαναβάλει 4/5 το σκατό στην ζωή του). Αλλά ακόμα και εκεί ο ΠΑΟ είχε απαντήσεις δεν αιφνιδιάστηκε και συνέχισε με προσήλωση το παιχνίδι του.
Για τον Διαμαντίδη ότι και να πεις είναι πλέον λίγο, τα λάθη που έκανε και τέλος έχουν δικαιολογία μιας και η κούραση του φέτος που τραβάει όλη την ομάδα είναι μεγάλη αλλά και πάλι φάνηκε πως χωρίς αυτόν ο ΠΑΟ φέτος δεν θα πήγαινε πουθενά. Αν περάσει στο φαιναλ φορ βλέπω να βγαίνει MVP της Ευρωλίγκα φέτος άνετα.
Τον Ολυμπιακό δεν τον είδα αλλά ρίχνοντας μια ματια στα στατιστικά μου βγήκαν τα μάτια με το παιχνίδι του ανύπαρκου φέτος Γιαριτς. 24 πόντους χωρίς να χάσει σουτ σχεδόν. Αφού κατάφεραν να αναστήσουν και τον πεθαμένο τι να πω… Ο Τεοντοσιτς δεν βοήθησε τελικά αλλά εδώ δεν έχει βοηθήσει φέτος όταν είναι καλά τώρα θα βοηθούσε.
Η αντίδραση των 2 ομάδων πάντως μετά τον πρώτο αγώνα λέει πολλά και δεν είναι καλά για τον Ολυμπιακό.
Έσπασε έδρα η Ρεάλ σήμερα. Πιστεύω πως η Μακάμπι είναι η μόνη σίγουρη προς το παρόν στα δικά μου μάτια να καθαρίσει τη σειρά στο 4ο παιχνίδι. Τα άλλα έχουν δρόμο ακόμα. Ο γαύρος θα πρέπει να αλλάξει άρδην την εικόνα του αν θέλει να αλλάξει πάλι το πλεονέκτημα έδρας αλλιώς θα μείνει με το 40+ και μία νίκη, εμείς (παο) θα πάμε πάλι σ’ ένα παιχνίδι συναρπαστικό πόντο-πόντο και ότι γίνει (ελπίζω νίκη) και τέλος η Βαλένθια πιστεύω θα νικήσει για να πάει Μαδρίτη να παίξει ολα για όλα.
edit: πάω να μπω σε κάνα γαυροφόρουμ να γελάσω λίγο.
α ρε τριφυλλαρα το μεγαλειο σου δεν εχει τελειωμο!!!
2 λόγια για τον Ολυμπιακό (είπα να τα γράψω εδώ μέσα και όχι στο θρεντ της ομάδας)
Λοιπόν πείτε με και τρελό αλλά αν ο Ολυμπιακός είχε φέτος τον Γιαννάκη προπονητή θα είχε πολύ καλύτερη πορεία με [B]ΑΥΤΟ[/B] το ρόστερ. Ο Γιαννάκης δεν ήταν ποτέ προπονητής της επίθεσης και ο Ολυμπιακός τα προηγούμενα χρόνια είχε παίκτες που έπαιζαν κυρίως επίθεση. Με την φετινή ομάδα μάλλον θα βλέπαμε έναν Ολυμπιακο σαν την εθνικής επι Γιαννάκη. Όπως και τότε δεν υπήρχε ο μεγάλος σουτέρ στην ομάδα (ο Διαμαντίδης ακόμα το δούλευε το τρίποντο και ο Φώτσης σπάνια γινόταν φονιάς από έξω), στην ομάδα υπάρχε ένα βαρύ σέντερ παλιάς κοπής (Παπαδόπουλος) τον ρόλο αυτό τον εχει ο Νεστεροβιτς και πολλοί παίκτες ρολίστες και "εργαλεία στην άμυνα.
Έχω την εντύπωση πως ο Ιβκοβιτς μάλλον υπολόγιζε την φετινή χρονιά πολύ τον Τεοντοσιτς (πιθανόν και ένα μεγαλύτερο budget) και όταν ο Σέρβος πάικτης δεν ανταποκρίθηκε φάνηκε να… ξεμένει λιγάκι από λύσεις.
Πάντως μου κάνει εντύπωση αυτή η αστάθεια στην απόδοση παικτών όπως ο Μπουρούσης και ο Σπανούλης. Άντε ο Παπαλουκάς έχει και μια ηλικία πλέον. Οι άλλοι 2 όμως δεν έχουν δικαιολογία. Ακούω για τα τρίποντα αλλά τα προβλήματα που βγάζει η ομάδα στα χαμένα παιχνίδια δεν εντοπίζονται στα τρίποντα όσο στα εύκολα λάθη και τις κακές επιλογές.
:!: :!: >>>
Δεν πολυστεκει.
Γιατι ακομα κι αν χασουν στον ημιτελικο, θα πρεπει να μην παρουσιαστουν στο μικρο τελικο.
Απορώ για το τι άλλη βλακεία θα δούμε δημοσιευμένη…
Ρηξη συνδεσμων ο Σχορτσανιτης, τελος για φετος. Κριμα πραγματικα γιατι εκανε πολυ καλη χρονια μεχρι στιγμης.
διαβασε προσεκτικοτερα, ο περκινς επαθε ρηξη συνδεσμων!
Γαμάτη φώτο
Λολ. Οντως, οτι να’ναι διαβασα.#-o
η μονη ομαδα που θα περασει ευκολα σημερα ειναι η μακαμπι ολα τα αλλα θα ειναι θριλερ!!!