Εμείς πιστεύω θα περάσουμε…ο π.α.ο. μάλλον θα περάσει κιαυτός…αυτή τη εντύπωση έχω:):!:
Εγώ πάντως έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι μήπως ο Τεόντοσιτς δεν χωράει στην φετινή ομάδα του Ολυμπιακού :-k γενικά κάνει κακή χρονιά φέτος ενώ είναι φανερό πως τα “κλειδιά” της ομάδας έχουν περάσει στον Σπανούλη. Επίσης από την στιγμή που άρχισε να ανεβάζει στροφές ο Παπαλουκάς στα τελευταία ματς η ομάδα παρουσιάζει ένα σαφώς καλύτερο πρόσωπο.
Έκπληξη στα τελευταία ματς και η απόδοση του Λούκας που ως τώρα ήταν απλά διακοσμητικός.
Ε όχι!
Έναν σουτέρ έχει η ομάδα, έστω και σε μετριότατη σεζόν, και δεν χωράει στην ομάδα??
Σε λίγο θα γίνει και σλόγκαν: “Βάζεις τρίποντα? Μακριά απ’ τον Θρύλο!”. :lol:
Καλά δεν θα έλεγα πως φέτος τα βάζει βασικά. Αλλού το πηγαίνω πάντως ο Τεοντοσιτς δεν είναι στην ομάδα για τα τρίποντα θαρώ. Έχει δείξει γενικά πως έχει καλύτερη απόδοση όταν είναι το αφεντικό της ομάδας. Αυτό έγινε πέρυσι όταν μετά την καλή παρουσία του με την Εθνική (που επίσης ήταν το αφεντικό της ομάδας) ο Γιαννάκης του έδειξε επιτέλους εμπιστοσύνη τον έκανε ουσιαστικά αφεντικό της ομάδας στο γήπεδο και αυτός έκανε την καλύτερη του σεζόν.
Φέτος όμως ο ρόλος του αφεντικού πέρασε στα χέρια του Σπανούλη και ο Σέρβος έχει πέσει κατακόρυφα. Έτσι και αλλιώς τους σουτερ ο Ολυμπιακός πρέπει να τους ψάξει και άλλες θέσεις κυρίως.
η προσθηκη του σπανουλη εχει βοηθησει πολυ τον ολυμπιακο φετος σε αντιθεση με εμας που αποδυναμωθηκαμε ο μητσαρας δεν γινετε να βγαλει μια σεζον μονος του τεπιτς και καλαθης δεν μπορουν να σταθουν στο υψος των περιστασεων ο σατο δυστηχως δεν βγηκε σαν μεταγγραφη και μεσα σε ολα αυτα ηρθε και ο τραυματισμος του μαριτς και επεσε ολο το βαρος στον μπατιστ παντως την τριτη η ομαδα εδειξε αντερα εκει μεσα και με αναλογη εμφανιση πιστευω οτι εχει μεγαλη τυχη σημερα!!!
έχω την αίσθηση πως ο Μίλος είναι απλά κουρασμένος. Θέλει λίγο ένα break . Αν δεν ανέβει και τώρα στα παιχνίδια με τη Σιένα θα έχουμε πρόβλημα…
Ας παιξει στο Final-4 o Μιλος και καθαριζουν μονοι τους οι υπολοιποι τωρα…
Μέχρι στιγμής, λείπει ο Τεόντοσιτς:):!:
Αυτό είναι το μπάσκετ. Τρία μπρέηκ σήμερα μέχρι στιγμής.
Η Ρεάλ πιστεύω θα το γυρίσει αλλά η Μακάμπι δε μένει έξω.
Και στα τεσσερα ζευγαρια, εσπασαν οι εδρες σημερα !
Τωρα ξεκιναει το real thing… Θα γινουν μεγαλες μαχες !
μεγαλο διπλο η τριφυλλαρα αλλα η σειρα τωρα αρχιζει θα γινει μεγαλη μαχη,στα αλλα βλεπω μακαμπι να περναει και βαλενθια και σιενα με τον ολυμπιακο ειναι 50-50 μετα το σημερινο break
Γειά σας, να αφήσω μια πρόβλεψη πως η Μακάμπι θα είναι η μία ομάδα του τελικού, και ψάχνουμε την άλλη.
Το buzzer του Πάργκο, με το μικρό μπάσιμο και το τζαμπσουτ, μου θύμισε πόσο μεγάλος παίχτης ήταν ο Εντι Τζόνσον.
Εντάξει αυτό που έγινε σήμερα ήταν απίστευτο. ΟΛΕΣ οι έδρες έσπασαν, 4 διπλά σε μια βραδιά στην φάση των 8 δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει.
Τα πιο επικά φυσικά ήταν αυτά στους αγώνες των ελληνικών ομάδων. Αυτό του ΠΑΟ που κάλλιστα θα μπορούσε να είχε φύγει με το 2-0 από την Βαρκελώνη και αυτό της Σιένα επί του αλαζόνα Ολυμπιακού που παρότι όλοι μα όλοι τόνιζαν πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι το δεύτερο παιχνίδι οι παίκτες του μπήκαν μέσα στο παρκέ λες και ξεκινούσαν να πάνε σχολική εκδρομή (9 λάθη στο πρώτο δεκάλεπτο και 22 σύνολο τα λένε όλα).
Πάντως όλα δείχνουν ίσως την πιο συναρπαστική σειρά Play-of στην ιστορία της Ευρωλίγκα αφού μετά και τον δεύτερο αγώνα δεν νομίζω να μπορεί κανείς να μιλήσει για ξεκάθαρο φαβορί έστω και σε ένα από τα ζευγάρια.
Έχουν μέλλον όλες οι σειρές, αλλά εντάξει, όσοι έσπασαν έδρες χθες, έχουν ένα προβάδισμα:):!:
Βλέπω
Παναθηναικό
Σιένα
Μακάμπι
και μάχη μεταξύ Ρεαλ και Βαλένθια(δεν κάνω προγνωστικά)
Χίλιες φορές ο Ολυμπιακός να μείνεις εκτός βαρκελώνης να πάρει Πρωτάθλημα που έχουμε να δούμε χαρά απο το 1997
Μια χαρά την πήρα…το λέω, δεν μπορώ να μην το πώ…κατά την γνώμη μου καμιά σειρά δεν έχει τελειώσει…όποιος κάνει το 2-1 όμως είναι μάλλον σίγουρος:):!:
δηλαδη στη σειρα ειναι ολοι 1/1 ετσι; (βαριεμαι να κοιταξω τις προηγουμενες σελιδες :p)
ναι σε όλα τα διπλά.
…μεγάλη βραδιά απόψε:):!:
Κλαιω με τον σχολιαστη της Νοβα στο ματσ του Ολυμπιακου.
Θεος ο τυπος,απιστευτες ατακες…:lol::lol::lol: