Euroleague 2011/12

ρε ας μην ενοχοποιούμαστε, εδώ έχουμε τον φουστέρ :stuck_out_tongue:

Και εχουμε φτασει στο σημειο να τον αποθεωνουμε ! :? :stuck_out_tongue:

Δν εχω κατι με τν προβλεψη του Καουντρι παντως,τον Ντουντα υπερασπιζομαι και το κανω γτ πολλοι που τον κραζανε ντρεπονται να του αναγνωρισουν την αξια αυτης της ομαδας.

Αλλωστε και εγω τον Οκτωβρη μπορει να εκανα και χειροτερες προβλεψεις απο τον Καουντρι …

Και για να ξεφυγουμε απο αυτο ,θα συμβουλευτω την “μαγικη μου σφαιρα” και θα πω πως βλεπω ευκολη ηττα αυριο δυστυχως …

[SPOILER]ελπιζω να πιασει ακομη μια φορα …[-o<[/SPOILER]

έτσι έτσι να δουλεύουν τα γούρια. εγώ χτες πήγα σε βαζελοφωλιά και εκθείαζα τους παικταράδες και τον ζοτς και τον 7στερο. στο τέλος έκραζα τους διαιτητές. :lol:

[B][I]δεν θα υπάρξει το παραμικρό στην τουρκια γιατί εκει δεν είναι ελλαδα και θα κάτσουν καλά.
[/I][/B]

ή και οχι τελικά

Η πλακα ειναι οτι ειχα ψηφισει να το σηκωσει η ΤΣΣΚΑ.:-s
Οξουυυ ρεεε

Εάν ισχύει κιόλας το ότι οργανωμένοι επιτέθηκαν εναντίον μεμονωμένων τότε μιλάμε για νέα επίπεδα οπαδικού πάτου.

γιατι αν δει ενας κάφρος εναν μεμονωμένο παίρνει ελευθέρας??

της πουτάνας πραγματικά.
συγχαρητήρια απο τώρα.οτι και να γίνει.μόνο και μόνο το comeback ήθελε πολύ ψυχή

*“μεγάλωσε” ο παπανικολαου

[B][B]*EDIT!!![/B] ΤΟ ΠΗΡΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!
ΚΑΛΑΘΙ Ο [B]ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ[/B] ΣΤΑ 0.7[/B] :expressionless:

Εντάξει δεν έχω λόγια, αυτό είναι το πιο αρχιδάτο ευρωπαικό που έχει πάρει ελληνική ομάδα στο μπάσκετ, δεν υπάρχει λόγος για άλλες αναλύσεις. Μάντζαρης, Σλούκας, Παπανικολάου, Πρίντεζης, Σπανούλης τα έδωσαν όλα. Η φάση στο τέλος είναι πλέον ιστορική.

Χίλια μπράβο σε αυτή την ομάδα. Αυτό ναι είναι [B]ΕΠΟΣ[/B]

Το σχόλιο που χρωστάω: είχα πει ότι αν η ΤΣΣΚΑ φύγει στο σκορ, καληνύχτα. Εν μέρει σκατά στα μούτρα μου, ΑΛΛΑ: λογάριαζα χωρίς τον ξενοδόχο (Καζλάουσκας) και τον απροσάρμοστο (Τεόντοσιτς).

Για να μαστε ξηγημένοι εξαρχής, δεν μειώνεται σε τίποτα ο γαύρος. Μεγάλη άμυνα σε μεγάλο μέρος του αγώνα, τρομακτικός Παπανικολάου, μεγάλος Ίβκοβιτς. Αλλά, όταν ένα ματς τελειώνει 62-61 με ανατροπή 19 πόντων, καταλαβαίνει κανείς ότι 50% ο ένας το πίστεψε και 50% ο άλλος αυτοκτόνησε. Και έρχομαι στο προκείμενο.

1. Δεν αντέχω τον Τεόντοσιτς. Προσβάλλει την ευφυία, την αισθητική και το μπασκετικό μου ζεν. Δεν είσαι playmaker, είσαι απλώς ηλίθιος. ΗΛΙΘΙΟΣ. ΒΛΑΞ. ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΚΑΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΠΑΛΑ, ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΠΑ.

2. Πλέον δεν αντέχω και τον Καζλάουσκας. Βλέποντας τον να αφήνει τον ηλίθιο να κάνει ό,τι του κατέβει, νόμιζα ότι δεν έχει timeouts. Και ξαφνικά, παίρνει ένα στην επαναφορά που παίρνει φάουλ ο Σισκα. Έστω, απλά βάλε Shved στον άσο. Βάλε ΚΑΠΟΙΟΝ με το στοιχειώδες νιονιο να ηρεμήσει την ομάδα. Είναι ο PG σου, πρέπει να είναι ο “εσύ” στο γήπεδο. Αλλά πάλι, ποιος “εσύ”; Ανίκανοι, σας είχανε και για φαβορί. Καλύτερα ο γαύρος ρε. Όξω βρώμες.

Aυτο.

και ο ιβκοβιτς στο παγκοσμιο της τουρκιας τα ιδια εκανε με τον τεοντοσιτς που εκανε παπαδες και απο διαιτησια αποκλειστηκε απο τους τουρκους με το πατημα του τουντσερι η του αρσλαν (δε θυμαμαι) εξω. τα καλα και τα κακα του, αλλωστε τη διαφορα η τσσκα απο 3 συνεχομενα 3ποντα του την πηρε

Ναι ρε παιδι μου εβαλε εκεινα τα τριποντα,αλλα στην τελευταια περιοδο,και ειδικα στο τελος, εκανε παλι τα κλασικα του,ατομιστιες και ηλιθιες επιλογες επιπεδου γυμνασιου.Ειναι ΚΑΚΟΣ πλεημεηκερ,και το απεδειξε παλι σημερα.

τι να σου πω τον θεωρω πολυ προικισμενο παικτη και απο αποψη σκοραρισματος και απο αποψη court vision που λενε και στο χωριο μου. αλλα ναι του εχω ριξει αμετρητα καντηλια οταν εκανε τον καμικαζι στον ολυμπιακο
απο την αλλη ο καζλαουσκας εβαλε προχθες τον ζβεντ να κατεβαζει σε καποιες επιθεσεις στο τελος και ηταν τρικυμια

[COLOR=“Red”]Δεν ξέρω τι λέτε για τον Μίλος,όντως επιπόλαιος και κλασσικός Μίλος,όμως ο τύπος πήγε να πάρει ένα ματς μόνος του στο ημίχρονο.Τα 3 σερί τρίποντα,έτσι επειδή του καύλωσε,ήταν η αιτία που έμεινε πίσω η ομάδα.
Ομως…
[SIZE=“4”]ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ[/SIZE]
[/COLOR]

Μακάρι στο Λονδίνο να είμαστε εκεί …
Θέλω και τον ΠΑΟ και την ΤΣΣΚΑ εκεί

ΝΤΟΥΝΤΑ ένα μεγάλο [SIZE=“5”]RESPECT[/SIZE] από μένα για τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ 2012 [B]Ολυμπιακό[/B], που είναι απόλυτα δικό σου δημιούργημα. Και τώρα η μεγάλη κωλοτούμπα…

:D:D :stuck_out_tongue: :D:D :-s :wink:

:lol::lol::lol:

Eισ’ ωραιος σε παω ! Ας μας κανει τετοια ο Θρυλος καθε χρονο και ας γινουμε και Μελισσανιδηδες [SPOILER]or [B]NOT .[/B][/SPOILER]

'Ελα μέητ, ξέρεις τι εννοώ. Ο τύπος είναι μεγάλος σκόρερ και έχει άγνοια κινδύνου - εξ ου και τα τρία σερί τρίποντα (εκ των οποίων για το τελευταίο, εγώ προσωπικά θα τον πέταγα έξω και στα αρχίδια μου το μομέντουμ). Αλλά όταν ο άλλος κάνει comeback, κάτι περιμένεις από τον άσο σου, έτσι; Αυτό κρίνω και μόνο - αν έπαιζε shooting guard, δε θα έλεγα τίποτα.

Δε θυμάμαι αν ανέφερα σαφώς ότι ο Παπανικολάου δε μεγάλωσε απλά, έριξε 19 πόντους (από τους 62) σε τελικό Euroleague. Αυτό σημαίνει στόφα μεγάλου παίκτη - κι αυτά περί Kill Bill και Πρίντεζη για MVP τα ακούω βερεσέ.

Nα πουμε, βασικα, οτι ο Παπανικολαου τελειωσε το Φ4 σουταροντας με 100% εντος πεδιας.