Euroleague 2011/12

Πάμε ρε Ζοτς, κάνε τώρα τα υπόλοιπα βουντού σου να βγει νοκ άουτ και κάνας Κιριλένκο. :lol:

Χωρίς σχολιασμό πραγματικά,είναι να σε θέλει

Να τα ξεσήκωσε από τον Ρότσα;

Προσπαθώντας να συγκρατηθώ και να μην αναφερθώ στους διαιτητές και τα σφυρίγματα στα τελευταία λεπτά απλά θα πω πως ο ΠΑΟ πέταξε το ματς με μεγάλα λάθη στο τέλος σε άμυνα και επίθεση.

Γενικά δεν μπορώ να πω ότι έπαιξε καλύτερα με εξαίρεση το 1ο δεκάλεπτο. Από εκεί και μετά ο Κιριλένκο σκέπασε τα καλάθια για τα καλά. Πολλές κακές επιλογές του Διαμαντίδη, και εγώ δεν ξέρω πόσες φορές κόλλησε το πικ εν ρολ με Μπατιστ (κυρίως). Όλα τα τρίποντα που έκανε ήταν σουτ απελπισίας. Σάρας ίσως μόνος που ήταν σταθερός σε όλο τον αγώνα, πραγματικά τεράστια εμφάνιση. Καλάθης εντελώς εκτός παιχνιδιού.

Από την άλλη ο Κιριλένκο όταν σταμάτησε να τα βάζει στην επίθεση η ΤΣΣΚΑ στα τελευταία λεπτά κατάφερε και βρήκε λύσεις από άλλους παίκτες όπως ο Σβεντ και ο Τεοντοσιτς αν και ο τελευταίος παραλίγο να γίνει μοιραίος με τις βολές.

Όπως και να έχει την διαφορά για μένα την έκανε ο Κιριλένκο που από το 2ο δεκάλεπτο και μετά έβαλε απαγορευτικό μέσα στο καλάθι και βοήθησε πολύ στην επίθεση. Χάλασε όλο το παιχνίδι του Παο

…ναι αλλά κράτησε την τσσκα κάτω απ’τους 70 πόντους, κιαυτός φαντάζομαι ότι ήταν ό στόχος, αμυντικά…επιθετικά, και κυρίως με την αστοχία Μπατίστ, Διαμαντίδη, τό’χασε
…και είχε και κόντρα διαιτησία, συμφωνώ μαζί σου, στα τελευταία λεπτά
:):!:

Το κακό στην άμυνα βασικά ήταν τα ριμπάουντ και η φάση στο τέλος με τον Τεοντοσιτς. Ένα από τα 2 να είχε κάνει καλύτερα και θα είχαμε άλλο αποτέλεσμα.

Πάντως η ΤΣΣΚΑ στην άμυνα έπαιξε πολύ έξυπνα και εκμεταλλεύτηκε τα μεγάλα κορμιά που έχει. Ο Παο σήμερα πλήρωσε την έλειψη ενός αξιόπιστου ψηλού πίσω από τον Μπατιστ. Βουγιούκας σε μεγάλη πιέση δεν τα βγάζει πέρα ενώ ο Μάριτς απλά δεν μπορεί, παρά μόνο με πάρε-βάλε.

Ατυχος,αδικημενος ο ΠΑΟ σημερα.Τραγικη βεβαια η τελευταια προσπαθεια…Κριμα.
Πιστευω υποσυνειδητα θα επηρεασει και τον θρυλο το αποτελεσμα.Αλλο να ξερεις οτι στον τελικο σε περιμενει η ΤΣΣΚΑ(αν και μετρια σημερα) και αλλο ο γνωστος σου ΠΑΟ.Παμε γερα ομως!

ξεκινησε πολυ καλα ο Ολυμπιακος

Ρε ο Dorsey δεν είναι ίδιος ο Dwight Howard?:-s

we wish!!! :lol:

παντως ειναι ντουλαπα

Καλά εννοείται, φατσικά λέω :stuck_out_tongue:

Συγχαρητήρια btw, το άξιζε ο γαύρος 100%.
Η μπάρτσα δεν έπεισε κανέναν και φάνηκε ήδη από το πρώτο δεκάλεπτο

Ναι είναι. Και σήμερα στην τέταρτη περίοδο η ομοιότητα δεν ήταν μόνο φυσιογνωμική :stuck_out_tongue:

Εντάξει ότι και να πεις για τον φετινό Ολυμπιακό είναι πολύ λίγο. Τρομερή πορεία δεν θυμάμαι κάτι ανάλογο από ελληνική ομάδα με τέτοιο ροστερ γεμάτο πιτσιρικάδες. Οι οποίοι και σήμερα έδειξαν πως μπορούν να γίνουν τεράστιοι. Αυτόν τον Ολυμπιακό φέτος τον χάρηκα περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ομάδα της τελευταίας δεκαετίας.

thanks, μοιαοζυν ελαφρα δεν θα ελεγα τοσο. πιο πολυ λογω σωματοτυπου.
μπαρτσα οτι πηγε να κανει το κανε προς το τελος. επαιξε καλη αμυνα ο μαντζαρης το ναβαρο και ο ντορσευ, την γνωστη του μαυνα στα πικ εν ρολ. γενικα βοηθα πολυ το παλικαρι.

ρε φέτος θα τρελαθούμε ολοι :lol:

Originally Posted by Country Joe
Φαβορί για το τρόπαιο ΤΣΣΚΑ, Μακάμπι ή Μπαρτσελόνα. Ο Παναθηναικός δεν γίνεται να κάνει το repeat και ο Ολυμπιακός δεν γίνεται απλά να το πάρει με αυτό το άθλιο ρόστερ και μ[B]ε προπονητή τον γεράκο που ακούει στο παρατσούκλι σοφός. Άραγε ψυλλιάζεται κανένας πως πήρε αυτό το παρατσούκλι;[/B]

Πω τωρα το δα αυτο.Ο ορισμος του καλυτερα να μασας για να μην λες μαλακιες,απ το να μιλας .Ελα κωλοτουμπιτσα τωρα . :roll:

Αν είναι να πάρει ο Ολυμπιακός το τρόπαιο, θα κάνω όχι μια κωλοτουμπίτσα, δέκα αναστροφές και στάση στον αέρα για 20 δευτερόλεπτα την κάθε φορά. Πάντως πριν το κάνω αυτό για θύμισέ μου το ρόστερ εκείνης της περιόδου, ειδικά τους ξένους. Προς το παρόν τράβα στο θρεντ του Ολυμπιακού να δεις και τις προβλέψεις μου για τον χθεσινό αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

Τον Ίβκοβιτς τον βλέπω εδώ και καμιά εικοσαετία και γνωρίζω τις επιδόσεις των ομάδων του και στον Αρη παλιά και στον ΠΑΟΚ αργότερα και στον Πανιώνιο και στον Ολυμπιακό στην πρώτη του θητεία και στην ΤΣΣΚΑ και στην Ντινάμο Μόσχας και φυσικά πέρυσι ξανά στον Ολυμπιακό που έχασε δύο πλεονεκτήματα σε Ευρώπη και Ελλάδα. Από την συνολική του πορεία το έχω πει και το ξαναλέω ότι δεν αποτελεί και καμία ιδιαίτερη περίπτωση αποτελεσματικότητας με λίγους σπουδαίους τίτλους και υπερβολικά πολλές ήττες ως προπονητής ομάδων που θεωρούνταν στα χαρτιά ότι ήταν σούπερφαβορί . Για κάποιον που τον έμαθε σήμερα μπορεί να είναι ΤΟΤΕΜ, για μένα σε καμία περίπτωση ακόμη κι αν κατακτήσει τον αυριανό τίτλο. Βασικά είναι ντροπή να τον συγκρίνουμε με τον Ομπράντοβιτς των 8 ευρωπαικών πρωταθλημάτων, των 2 κυπέλλων κυπελλούχων και των 20-25 εγχώριων τίτλων.

Εσύ που το παίζεις μάγκας εκ του ασφαλούς, είμαι σίγουρος ότι θα ήσουν από αυτούς που θέλανε να τον διώξουν με τις κλωτσιές οι Αγγελόπουλοι πέρυσι μετά την απώλεια του πρωταθλήματος με πλεονέκτημα έδρας από τον Παναθηναικό.

Ενταξει παιδια ολοι εχουμε πιασει στο στομα τον Ιβκοβιτς και τον εχουμε “λουσει”, δεν ειναι μονο ο Country Joe. Οπως και τον Σπανουλη μερικοι, οπως εγω. Να 'ναι καλα και οι δυο τους και οι υπολοιποι να μας διαψευδουν

εγώ είχα γυρίσει στις πρώτες σελίδες του ποστ για να δω πόσο έκραζα τη φετινή ομάδα του μπάσκετ. απλά βρήκα μπόσικο το ποστ του Joe :stuck_out_tongue:

Κωλοτούμπα προφανώς από τους περισσότερους γαύρους. μακάρι να το πάρουμε αύριο και να μιλάμε για τον έηρ πρίντεζη και τον σοφό που ήξερε ότι ο λο θα τραυματιστεί και ετοίμαζε το Σλούκα για τα μεγάλα παιχνίδια :lol:

Καλα το παιζω μαγκας εκ του ασφαλους γτ παντα τον στηριζα και ελεγα ακομα και περσι πως αυτος τουλαχιστον σε αντιθεση με τους προηγουμενους (Γιαννακης και σια) προσπαθησε να παιξει ενα ορθολογικο μπασκετ και να δωσει ρολο στους παιχτες ατομικα.Ελεγα παντα να του δωσουμε χρονο να προσασρμοσει την ομαδα στην προπονητικη του και νομιζω πως δικαιωνομαι ασχετα αν φαει και 40 ποντους στο κεφαλι αυριο.

Επισης δν τον γνωρισα χτες και το θεωρω γελοιο να τον αντιμετωπιζεις σαν να ειναι ο Πινι Γκερσον ενω εχει παρει 4 ευρωπαικα .Αλλα να μην τα λεω εγω τραβα ρωτα τον Ζελικο να σου πει .

Φυσικα και εχει κανει παμπολλες μαλακιες δυο χρονια τωρα,συμφωνω απολυτα.Τα θετικα του ομως ειναι σαφως περισσοτερα και γενικα απεχει πολυ απ το να χαρακτηριστει γεροξεκουτης.Ειναι τουλαχιστον αδικο με το θαυμα που χει κανει φετος.Οποτε μια κωλοτουμπιτσα δν θα εβλαπτε.

*Και μν τα παιρνεις ρε.Εκανες ενα καυστικο σχολιο και σου απαντησε καποιος με ενα αναλογο,δικαια πραγματα.

Και εγώ θυμόμουν το ποστάρισμα αυτό και ετοίμαζα κωλοτούμπα ολκής :stuck_out_tongue: όχι απλά τύπου Κομανέτσι, αλλά Σαμαρά και Καρατζαφύρα . Αλλά με πρόλαβε ο συνετός Spawn7 που δεν προβλέπει τίποτα αν δεν συμβουλευτεί τη μαγική γυάλα και μου χάλασε τα σχέδια. Τέλοσπάντων αυτό που λέτε κι εσείς Giannis… και zouglau, ο Ολυμπιακός να νικάει κι εμείς ας γίνουμε πιθήκια από τη κωλοτούμπα. :lol: :smiley:

Spawn7 τα παίρνω γιατί μου χάλασες την κωλοτούμπα … :slight_smile: