Euroleague 2011/12

Καλά, το τετράγωνο Σάρας-Βούισιτς-Πάρκερ-Μπαστόν, από πλευράς μπασκετικού ταλέντου (αλλά και χημείας) είναι ό,τι καλύτερο έχει δει η Ευρωλίγκα ακριβώς από εποχές Γιουγκοπλάστικα.

Για την ανυπαρξία άμυνας του ΠΑΟ, ένα στατιστικό:

Η Μακάμπι κάπου στα μέσα της τρίτης περιόδου έχει 14/33 σουτ και τελειώνει με 31/59, δηλαδή κάνει ένα 17/26.

Ε αυτό που λέτε και 'σεις,έτσι έπαιζε αλλά με ποιους;

Και ο Phil Jackson με Bulls και Lakers(ή μάλλον ο Τεξ Γουίντερ για τους γνώστες:p)έπαιζε με τριγωνική,το ίδιο και ο Γιαννάκης στις αρχές του στον Ολυμπιακό…

Γενικά επειδή σουτάρουν απ’εξω δεν σημαίνει ότι η Μακάμπι παίζει το ίδιο πράμα τότε και τώρα.Χίλιες και μία διαφορές

Βασικά την εποχή του retain η Μακάμπι έτρεχε πολύ περισσότερο και έπαιζε ΠΟΛΥ πάνω από το στεφάνι με Baston/Parker. Καμία σχέση με τις εμπνέυσεις/isolation που κάνει τώρα.

[B]Παρατηρήσεις στην ΕΡΤ από την Eυρωλίγκα!

Στην ΕΡΤ έφτασε επιστολή της Euroleague, όπου αναφέρονται η έντονη διαμαρτυρία της και εκφράζονται τρομερά παράπονα για την κάλυψη του αγώνα, αναφερόμενη κυρίως στο κομμάτι της σκηνοθεσίας![/B]

Άπαντες είδαν άλλωστε τα δεκάδες πλάνα από τις εξέδρες, με τις λεγόμενες «όμορφες» παρουσίες αλλά και το όριο ξεπεράστηκε και σε πάμπολλες περιπτώσεις χάθηκαν σημαντικά πλάνα του αγώνα είτε για να προβληθεί μια σέξι παρουσία στην εξέδρα είτε κάποιον να μασάει? πασατέμπο.

«Οι άνθρωποι αυτοί να μην ασχοληθούν πάλι με τη σκηνοθεσία αγώνα!» είναι το? ζουμί της επιστολής της Euroleague, η οποία είχε ενοχληθεί και στο παρελθόν από ανάλογα περιστατικά αλλά είχε εκφράσει τη διαμαρτυρία της σε χαλαρό τόνο. Όχι όμως αυτή τη φορά.

[B]Πηγή:[/B] soccerplus.gr

άντε ρε ξενέρωτοι.ο ελληνας δεν θέλει πορτοκάλι μπάλες.
θέλει τις μπάλες της μαριας της πράσινης.

Αίσχος ήταν η σκηνοθεσία
Έδειχνε 9 μπάζα για να πετύχει μία καλή

Μωρέ δεν κοιτάνε εκεί στην Ευρωλίγκα να φτιάχνουν κάνα βίντεο της προκοπής χωρίς ηλίθιο σχολιασμό και ας αφήσουν τα μωρά ήσυχα.

Ηλίθιοι

αυτή έπρεπε να είναι η παρατήρηση της Euroleague ! :lol:

Βλέπω κι εγώ τον τίτλο και λέω “λες να ήταν κανένας Έλληνας που απηύδησε με τις παπαριές του Χατζηγεωργίου;” Μπα, πού τέτοια τύχη. Οι γκόμενες τους πειράξανε.

Ηλίθιοι, όπως λέει κι ο ψηλός.

τραυματίστηκε ο κιριλένκο?

Λινκ?? Η πρωταπριλια 10 μερες μετα?

δε ξέρω, είδα ένα ποστ στο fb που έλεγε κάτι για τραυματισμό σοκ του κιριλένκο αλλά δε πρόλαβα να το διαβάσω.

δε ξέρω, είδα ένα ποστ στο fb που έλεγε κάτι για τραυματισμό σοκ του κιριλένκο αλλά δε πρόλαβα να το διαβάσω.

Εδιτ: σβήστε το αυτό,κόλησε το pc και το πόσταρε 2 φορές

Καλα στανταρ θα ναι κανα αρθρο απο τον τραυματισμο του τον Νοεμβριο. Κανεις δε θα διαβασε ημερομηνια και θα ψαρωνει κοσμο…

Ρε παιδιά εγώ δεν έχω ακούσει κάτι και κατάλαβα για ποιο βίντεο μιλάει ο Έλρικ
Μαλιστα διάβαζα και κάτι σχετικά με το σταύρωμα στον ημιτελικό με ΠΑΟ χθες προχθες κτλ

καλά ενα μήνα θέλει ακόμα.? :?

11-13 Μαΐου

[B]Παρασκευή, 11 Μαΐου[/B]
[B]ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ[/B]
18:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)-Παναθηναϊκός
21:00 Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα (Ισπανία)

[B]Κυριακή, 13 Μαΐου[/B]
18:00 «Μικρός Τελικός»
21:00 Τελικός

ωραια παιζουμε νωρις για να ειμαστε ξεκουραστοι για τον τελικο :tomato:

Μπορουμε να την κοντραρουμε την Τσσκα αμα βρεθουμε σε καλη μερα.Ο Ζοτς ξερει τον τροπο!!!

I am here: http://tapatalk.com/map.php?o1eukt
Sent from my iPhone using Tapatalk

ναι μπορουμε να νικησουμε
εχω παιξει κατακτηση εδω και καιρο.
Και ο Ολυμπιακος μπορει αν βρεθει σε καλη μερα

Kαι η Μπαρτσελονα μπορει αν βαλει 8 τριποντα ο ναβαρο και ο τσσκα μπορει επειδη ειναι η καλυτερη.

http://www.sport24.gr/Basket/Euroleague/sok_me_krstits_gia_tsska.1735401.html

[B]Σοκ με Κρστιτς για ΤΣΣΚΑ![/B]

Κεραυνός εν αιθρία στην ΤΣΣΚΑ: αποκαλύφθηκε πως ο Νέναντ Κρστιτς έπαιζε τραυματίας χωρίς να το γνωρίζει και τώρα χάνει -εκτός απροόπτου- το Final 4 της Κωνσταντινούπολης.