ΤΣΣΚΑ η ρεαλ
Τραγικός ΠΑΟ στο δεύτερο ημίχρονο με ΤΣΣΚΑ έχασε μόνο με 15 πόντους και λέω μόνο γιατί με βάση το β’ ημίχρονο θα μπορούσε να χάσει με πολλούς. Μοναδικό ίσως κέρδος η παρουσία του Βουγιούκα που ήταν η μοναδική αξιόπιστη λύση στην επίθεση. Η ΤΣΣΚΑ πάντως φαίνεται να έχει βρει το αντίδοτο για Διαμαντίδη αφού όπως και στον πρώτο γύρω ήταν εκτός παιχνιδιού.
Από ΤΣΣΚΑ εντύπωση μου έκανε ο Σβεντ με τα συνεχόμενα τρίποντα στην δεύτερη περίοδο αλλά και με μερικές εξαιρετικές ασσίστ, αυτός μπορεί να γίνει μεγάλη παιχτούρα. Μάριτς είναι ο φετινός Τέπιτς, μάλλον θα πρέπει να σταματήσει να ψωνίζει από την Παρτίζαν ο Παο δεν του βγαίνουν άλλο οι παίκτες (Κεζμαν, Τεπιτς).
Αν αυτό ήταν το μεγάλο crash test για την ομάδα όπως είπε ο Μπατιστ πριν τον αγώνα (νομίζω πως το είπε αυτός δηλαδή) τότε η σύγκρουση ήταν μοιραία για τους επιβάτες.
Βαρια ηττα με 16 ποντους στην Μοσχα και παρα πολυ κακο δευτερο ημιχρονο.Δεν πειραζει εξαλλου και να νικαγαμε σημερα θα επρεπε η τσσκα να χασει και το επομενο παιχνιδι για να βγουμε εμεις πρωτοι πραγμα που το θεωρω απιθανο.Οταν πρεπει θα ειναι ετοιμοι η ομαδα.Ο Ζοτς ξερει
…κιακόμα δεν ξέμπλεξε…μάλλον εμείς στους 16 περάσαμε…αλλά γενικά πολύ μπέρδεμα:):!:
Η ανύπαρκτη φέτος Αρμάνι με νίκη στη Χάλα την άλλη βδομάδα περνάει. Στον όμιλο του Παναθηναϊκού ο 4ος μπορεί να περάσει ακόμα και με 3 νίκες. Η μόνη αήττητη ομάδα της πρώτης φάσης θα έιναι η ΤΣΣΚΑ μετά την ήττα της πούτα στη Σιένα, ο γαύρος με μια νίκη αν την κάνει εκτός έδρας χτυπάει ακόμα και πρωτιά. Αλαλούμ φέτος, περιμένουμε την κλήρωση της επόμενης φάσης να δούμε διασταυρώσεις μετά στο τοπ-8!
…θέλω να δω πως θα ολοκληρωθεί ο όμιλος του Ολυμπιακού απόψε…και τι θέση θα πάρουμε φυσικά:):!:
Πρώτη εκτός έδρας νίκη και χωρίς τον Σπανούλη. Αυτό που μου άρεσε με τον φετινό Ολυμπιακό είναι οι ευκαιρίες που παίρνουν οι μικροί Κατσίβελης Σλουκας (κυρίως) και Μάτζαρης και μάλιστα κατευθείαν στα δύσκολα και όχι απλά garbage time. Σήμερα ο Σλούκας πήρε μπάλα σε επιθέσεις που έκαιγαν και σε πολύ κρίσιμο αγώνα κιόλας. Ελπίζω ο ερχομός του Γιάριτς να μην τους αφήσει και πάλι στον πάγκο, κρίμα θα είναι.
Αλήθεια ο Μακαλεμπ τραυματίας είναι και δεν παίζει με την Σιένα η πήγε στο ΝΒΑ; Έχω χάσει επεισόδια.
Συμφωνω σε αυτα που λες για Σλουκα.Κατ’αρχας,πιστευω οτι ξεχωριζει απο τους αλλους δυο μικρους και κατα δευτερον εχει τα αρχιδια για να παιζει στην ομαδα και μαλιστα σημαντικο ρολο(και σκεφτειτε οτι ο ντουντα ηθελε παλι να τον δωσει δανεικο)
[B]Διαφορετική Ευρωλίγκα από την επόμενη σεζόν[/B]
Λιγότερες ομάδες στα προκριματικά, δύο όμιλοι χωρίς κλήρωση στη φάση των «16», μεγαλύτερος αριθμός αναμετρήσεων και αγωνιστική κάθε Πέμπτη και Παρασκευή ξεχωρίζουν στις αλλαγές που ανακοίνωσε η Ευρωλίγκα και θα έχουν ισχύ από τη νέα αγωνιστική περίοδο (2012-13), με στόχο την αύξηση του ενδιαφέροντος ανά αναμέτρηση, της προσέλευσης και της τηλεθέασης.
Η νέα Ευρωλίγκα θα χωριστεί σε πέντε φάσεις: τον προκριματικό γύρο, την κανονική περίοδο, τη φάση των «16», τα πλέι οφ και το φάιναλ φορ. Στον προκριματικό γύρο οι ομάδες που θα διεκδικήσουν μία θέση στην κανονική περίοδο μειώνονται από 16 σε 8, ενώ η φάση των ομίλων παραμένει ως έχει, με τις 24 ομάδες να χωρίζονται σε τέσσερις ομίλους (Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄). Η κάθε ομάδα θα δίνει 10 αγώνες, με τις πρώτες τέσσερις του κάθε ομίλου να προκρίνονται στους «16». Σε αυτή τη φάση οι ομάδες θα χωριστούν σε 2 ομίλους (Ε΄, ΣΤ΄) και όχι σε 4, όπως ίσχυε μέχρι φέτος. Επίσης, η κλήρωση καταργείται και οι ομάδες θα χωρίζονται στους δύο ομίλους ως εξής:
Ε΄ ΟΜΙΛΟΣ: A1, B2, Γ3, Δ4, Γ1, Δ2, A3, B4
ΣΤ΄ ΟΜΙΛΟΣ: B1, Γ2, Δ3, A4, Δ1, A2, B3, Γ4
Οι πρώτες τέσσερις ομάδες κάθε ομίλου προκρίνονται στα πλέι οφ (best-of-five), με τις νικήτριες να παίρνουν το «εισιτήριο» για το φάιναλ φορ.
Τέλος, μετά τις δοκιμαστικές αναμετρήσεις στη φετινή αγωνιστική περίοδο Μπιλμπάο-Ολυμπιακός (1η ημέρα) και Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις (3η ημέρα), οι οποίες δόθηκαν Παρασκευή, καθιερώνονται πλέον από τη νέα αγωνιστική περίοδο, με κάθε αγωνιστική να πραγματοποιείται, αντί για Τετάρτη-Πέμπτη, κάθε Πέμπτη-Παρασκευή.
…πάνω-κάτω κάθε δυο χρόνια το αλλάζουνε το σύστημα…μόνο ο Πίνι Γκέρσον, έκανε τόσο συχνά αλλάγές:p :!:
Το Μιλάνο είναι το φετινό ανέκδοτο της ευρωλίγκα. Πάντως ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά χθες σε μια τεράστια νίκη χθες.
χθες περιμενα την Μπαρτσελονα να επαιρνε πιο μεγαλη διαφορα με την Καντου
Τι εβαλε ρε μαλακες
Παιζει και να’χασα τη φωνη μου στο τριποντο!
απιστευτο καλαθι εβαλε
μετα απο αυτο επρεπε να κερδιζε στην παραταση
Η Ουνικς κερδισε και την Αρμανι με 15 ποντους διαφορα!!!Η πρωτη θεση του ομιλου δυσκολευει αφανταστα για τον Παναθηναικο αφου πρωτα πρεπει να κερδισουμε αυριο την Φενερ στην Πολη και μετα πρεπει να κερδισουμε και αυτους στην εδρα τους με παραπανω απο 6 ποντους διαφορα.
Γιουναιτεντ εισαι,Ρεαλ εισαι.Παναθηναικος ρε γαμωτο;;;:-k
edit: 41-36 ημιχρονο με την Εφες.Ειχαμε 2ψηφια διαφορα αλλα πεσαμε λιγο.Πρεπει οπωσδηποτε να το παρουμε αυτο το ματς!
Παναθηναικος και αρρωστος μαλιστα Μεχρι τα 27 ετρεχα παντου.Εκδρομες σε Ελλαδα και Ευρωπη.Τα τελευταια 6 χρονια εχω ηρεμησει.
Χυνω με τον Σλουκα,αν βελτιωθει και στην αμυνα θα γινει τεραστιος playmaker.
Καλα αυτον το Xατζηγεωργιου μαζευτε τον καποιος,δε μπορω να τον ακουω:p