Ο Χάτζη είναι θεός ρε.
[I]“Αποχωρεί με τάδε πόντους,ριμπάουντ,τάπες κτλ και πολύ πολύ πολύ αθόρυβη δουλειά στην άμυνα”[/I]
Ο Χάτζη είναι θεός ρε.
[I]“Αποχωρεί με τάδε πόντους,ριμπάουντ,τάπες κτλ και πολύ πολύ πολύ αθόρυβη δουλειά στην άμυνα”[/I]
[I]Περσι στους ταδε με ταδε ποντους, ριμπαουντ, ταπες κτλ, φετος θα φοραει τη φανελα των δεινα…[/I]
[I]Kαι για να εξηγήσουμε στον κόσμο που μπορεί να μην μας καταλαβαίνει[/I]
Ο τύπος είναι ο ΠΑΠΑΡΑΣ του αιώνα…
¨Ο σατο ο οποιος ειναι ενα πολυ καλο παιδι, ο οποιος ξεφυγε απο τη δινη ενος πολυ σκληρου εμφυλιου, για να βρεθει στην Αμερικη στο κολλεγιο ταδε μπλα μπλα μπλα¨…παντα ομως…ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΑ! ξερω απεξω την ιστορια του τοσες φορες που την εχει πει ο Χατζη
Μα γιατι τα λετε αυτα, δεν σας ενδιαφερει να μαθετε απο ποιο κολλεγιο ξεκινησε να παιζει μπασκετ ο ξαδερφος του ανιψιου του γειτονα του καθε παιχτη που εμφανιζεται στο παρκε ??? :-k:p
[I]Και να εξηγήσουμε σε αυτο το σημείο…[/I]
ΟΧΙ…δεν θελω.! θα τα μάθω μόνος μου.!μπωωωωωωω
Ο τυπος σε κανει να αναπολεις τον Σκουντη, τι να λεμε τωρα…
[I]O crimson_idol, ενα πολυ πολυ πολυ αθλητικο παιδι, βγαζει το ψωμι του στη Λαρισα.[/I]
*οπου crimson οποιοσδηποτε μπασκετμπολιστας
:lol:
λέω και εγώ τι εννοεί.χαχαχα
Παντως, εγω Σκουντη γουσταρα.
Το ενα ρετρο κουτσομπολιο που ξεφουρνιζε σε καθε ματς σε εκανε να ξεχνας τις πιπες που ελεγε σ’ ολο το υπολοιπο ματς.
θυμάται κανεις τα βρησιδια που είχε ρίξει σε προπονητή όταν νόμιζε οτι ηταν εκτός αέρα σε ματς που έδειχνε το σταρ?!!
[B]*edit[/B] για τον σκουντη λεω
…αυτό ακριβώς:):!:
Όσοι λέτε κακό λόγο για Σκουντή, μάλλον ήσασταν πολύ μικροί για να ξενυχτήσετε το '94 στο Μουντομπάσκετ με Καναδά.
click the above
Έδιτ: Αλλά τι διάλο, ούτε το “βάλτο αγόρι μου” με τους Γάλλους του 2005 δε σας συγκίνησε?
ομαδαρα ειχαμε και τοτε!!!
lol, και Καραλης μαζι, οταν ασχολιοταν με μπασκετ τοτε λογω μοδας!!
Φανης Χριστοδουλου κυριοι, τι να λεμε για αυτον τον παιχτη, αδικησε μονος του τον εαυτο του, αλλα και παλι μας εδειξε τοσα πολλα!
Χαχαχα, στο βίντεο με τον Καναδά στο τέλος φαίνεται ο τότε 20αχρονος Nash… Άθλιο κούρεμα. Ωραίο Μουντομπάσκετ btw
Και Ρικ Φοξ πιτσιρικά είχε επίσης τότε ο Καναδάς.
Λίγα με το Σκουντή ρε… Απλά στην Ελλάδα παρεξηγούνται τα πάντα. Όπως το τρίποντο από το Μπέβερλυ Χιλς… Μια χαρά είναι ο άνθρωπος και ξέρει κανονικό μπάσκετ για κανονικούς ανθρώπους και όχι το πόσα κεφάλια έχει η Λερναία Ύδρα και πόσα χέρια η θεά Κάλι. Άντε με το μαλάκα…
Η Γαλατά κέρδισε την ΤΣΣΚΑ.
Μόνο στους ομίλους του Ολυμπιακού τέτοια πράγματα.