καλυτερα,για να βγειτε πρωτοι με 2 νικες ακομα
Όπως και να έχει, μου φαίνεται πως έτσι και αλλιώς νίκη θέλουμε με τη Γαλατασαραι, δεν μας επηρεάζει το ότι κερδισε σήμερα
οπωςδηποτε 2 νικες
ο πρωτος δεν περνα μονο?
2 πρώτοι.
Όχι, 2 πρώτοι και μετά playoff γύρος στις 3 νικες. Αν περάσουμε μάλλον με Σιένα θα παίξουμε με μειονέκτημα έδρας
2 απο καθε ομιλο περνανε αλλα ο πρωτος εχει πλεονεκτημα εδρας στα play off
οκ δεν το ηξερα
Οι αναμετρησεις για το final-4 εχουν καθοριστει ή μονο για την φαση των 8 ξερουμε ?
…όπως και νά’χει νίη απόψε,και κάναμε την υπέρβαση:):!:
LAW IV, οπως RAMBO IV ενα πραγμα ? ?
Αγαπαμε τις Red Drops…
…πολύ μεγάλο επίτευμα που περάσαμε στους 8…τώρα Σιένα, χωρίς να έχουμε πάλι μεγάλες προσδοκίες, πιστεύω ότι θα το παλέψουμε, και ότι γίνει:):!:
Τεράστια εμφάνιση ΠΑΟ μεν αλλά βοήθησε το ότι η Μακάμπι ξέχασε να μπει στο γήπεδο σήμερα. Ο Διαμαντίδης αν έπαιρνε τον κανονικό χρόνο συμμετοχής του παίζει και να τελείωνε με κανένα triple-double
Μεγαλη εμφανιση απο ολοι την ομαδα σημερα και τρομερα ποσοστα ευστοχιας.Ελπιζουμε σε αναλογη συνεχεια την Πεμπτη!!!
Ρε παιδια, εχω μια απορια.
Θελω καιρο να το πω, αλλα ολο το ξεχναω, οποτε τωρα που ειδα Μακαμπι και το θυμηθηκα, ας το πω.
Γιατι αυτος ο Eliyahu θεωρειται καλος παιχτης;;;
Θυμαμαι καποια χρονια πριν ακουγα για αυτο το τεραστιο “ταλεντο”, ενω ακομα και τωρα αρκετες φορες ακουω για ενα πολυ καλο, πληρη παιχτη κτλ.
Εγω οσες φορες τον εχω δει (ειτε με Μακαμπι ειτε με την εθνικη του) βλεπω ενα ψηλο, αθλητικο παιδι, το οποιο ειναι αχαρο, δε σουταρει καλα, δεν παιζει με πλατη, αγνοει βασικα πραγματα του μπασκετ και πολλα ακομα που βαριεμαι να γραψω.
ΟΚ, καλος χρυσος, θα σου παρει ριμπαουντ, αντε καμια ταπα, κανα καλαθακι κτλ …αλλα μεγαλος παιχτης ΓΙΑΤΙ;;;
Έγινε και αυτό. Τεράστια νίκη Ολυμπιακού μέσα στην Σιενά. Δεν βρήκα κανένα καλό stream και το έβλεπα απλά τα τελευταία λεπτά στο play by play στο site euroleague. Μοιραίος ο ΜακΑλεμπ που στο τέλος έχασε 2 βολες και τρίποντο, ωραίος ο Χαινς που αν και συνήθως άστοχος στις βολές στο πιο κρίσιμο σημεία έβαλε 2/2. Η ευρωλίγκα μόλις έγινα πολύ πιο ενδιαφέρουσα
[B]
εδιτ:[/B] Όσο για Eliyahu που αναφέρθηκε δεν ήταν ποτέ μεγάλος παίκτης, ταλέντο ήταν και ταλέντο έμεινε. Περιστασιακά κάνει κάποια μεγάλη εμφάνιση και όλοι μιλάνε ξανα για αυτόν, αλλά στα δύσκολα ματς πάντα εξαφανιζόταν.
Η απορια μου δεν εχει να κανει με το κατα ποσο ειναι μεγαλος παιχτης, αλλα με το ποσο ειναι παιχτης καλου επιπεδου.
Δεν λεω οτι ειναι κακος.
Απλα, ομως, ειναι μετριος …σε ολα του, και γι’ αυτο δεν μπορω να καταλαβω γιατι που και που υπαρχει ακομα κουβεντα γυρω απο αυτον.
Βασικά του λείπει πολύ η τεχνική, δηλαδή δεν μπορώ να φανταστώ πως δεν τον έχει σκοτώσει κανένας προπονητής του ως τώρα όταν τον βλέπει να σουτάρει στις προπονήσεις, χειρότερος από τον Πεδουλάκη σαν παίκτη. Απλά κάποια στιγμή κάποιοι πήγαν να τον πλασάρουν σαν ένα ψηλό που μπορεί να ντριπλαρει να πασάρει και να σκοράρει από παντού στο γήπεδο και να βγάλουν τον επόμενο Κουκοτς ξέρω γω, ε ήρθαν και μερικές πολύ καλές εμφανίσεις του και για λίγο καιρό έγινε ένα σουσουρο. Το οποίο δεν νομίζω όμως πως συνεχίζεται, είναι μέτριος παίκτης και το ξέρει ακόμα και ο Μπλατ που τον έχει στον πάγκο συνήθως.
Και οι έχοντες καλή μνήμη θα θυμούνται νίκη του ΠΑΟ με Μακάμπι στο ΟΑΚΑ με ένα πόντο, με θεό Eliyahu να βάζει εκπρόθεσμο layup :lol::lol: Ένας ακόμα για-τα-μπάζα γουώναμπης από τους αμέτρητους που έχουμε δει στην Ευρώπη
Βρήκα stream και είδα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της φετινής ευρωλίγκα. Απίστευτο το σουτ του Langford στο τέλος της κανονικής περιόδου αν μετρούσε θα ήταν το απόλυτο highligh.
Κατά τα άλλα ο Παο έχασε από τον Μπλου και από κάποιον… Ohayon που σε αρκετές φάσεις εξέθεσε τον Διαμαντίδη. Οι τελευταίες επιθέσεις του Παο πάντως στην παράταση ήταν πραγματικά τραγικές και έκριναν το ματς. Πάντως η σειρά δεν έχει τελειώσει, αυτή η Μακάμπι δεν νομίζω να ξανακάνει τέτοιο παιχνίδι ούτε καν μέσα στην έδρα της. Δηλαδή τα μισά σουτ που μπήκαν ήταν εκτός λογικής, ατομικές προσπάθειες κατα κύριο λόγο και εκβιαστικές προσπάθειες που βρίσκαν στόχο. Λες και είχαν γενέθλια και γιορτή μαζί ήταν.