πείτε λίγο τι βλέπετε για το ματς του ολυμπιακου σήμερα. στοιχηματικα.
νομιζω οτι θα χασει για λιγους ποντους
πολυ καλη ομαδα η Σιενα θα παρει ενα παιχνιδι στην εδρα της
Εντάξει λογικά θα γίνει το 1-1 και αν η Σιένα ξεφύγει στην διαφορά δεν νομίζω πως ο Ολυμπιακός θα το παλέψει και πολύ από την στιγμή που έχει 2 ματς στο ΣΕΦ.
οκ…με ήττα ολυμπιακού τι θα διαλέγατε??
Μοντεπάσκι Σιένα -4.5 1.62
Ολυμπιακός +4.5 2.20
Μοντεπάσκι Σιένα -5.5 1.73
Ολυμπιακός +5.5 2.00
Μοντεπάσκι Σιένα -7.5 2.00
Ολυμπιακός +7.5 1.73
Μοντεπάσκι Σιένα -8.5 2.20
Ολυμπιακός +8.5 1.62
είμαι μεταξύ των δυο στη μέση. -5.5 και -7.5
εχεις αποδοσεις ΟΠΑΠ?
Εγώ βλέπω ήττα Ολυμπιακού με πάνω από 10 πόντους. Δεν θα έχει τις ίδιες δυνάμεις και δεν θα σκοτωθεί να το πάρει το ματς κιόλας. Στο πρώτο ματς η Σιένα είχε φύγει με 10 πόντους κάποια στιγμή και ο Ολυμπιακός το γύρισε. Αυτό δύσκολα θα γίνει δεύτερη φορά εκεί μέσα. Το μόνο που με κρατάει να πω σίγουρα είναι η μεγάλη φόρμα των παικτών του Ολυμπιακού τελευταία.
Ο ΟΠΑΠ δινει 6,5 στον Ολυμπιακο
ασο θα το επαιζα με 1,75 αποδοση
σκεφτόμουν πριν να το ρίξω στο 2.20(-8,5) αλλά διάβαζα για τα προβλήματα της σιενα και τις ηλικίες και λεω μπας και δεν την παλέψουν.
δεν εχω δει και το πρώτο ματς.
ίσως πάω με το -5.5 που βγαίνει σχετικά εύκολα ακόμη και σε ματς θρίλερ στο τέλος.ακόμη και στις βολές να φτάσει.
βέβαια υπάρχει κλασικά η περίπτωση να κερδίσει ο ολυμπιακός και να μας φτάσει τα νευρά στο ταβάνι
μια ερωτηση
αν περασουν ΠΑΟ και Ολυμπιακος θα παιξουν μεταξυ τους η θα γινει κληρωση?
τιποτα απ τα δυο…δυο τρεις σελιδες πισω παενε, τα εχει βαλει ο κρισπ αναλυτικα
Τα ζευγάρια των ημιτελικών είναι καθορισμένα από πριν.
ΠΑΟ ή Μακάμπι με CSKA ή Μπιλμπάο (δηλαδή CSKA)
Ολυμπιακός ή Σιένα με Μπαρτσελόνα ή Ούνιξ (δηλαδή Μπαρτσελόνα)
ok thanks
θα γουσταρα εναν ελληνικο τελικο
Κι εγώ
Κατά τα άλλα, αν και μη μπασκετικός, νομίζω πως ο Ολυμπιακός που είναι πιο νέα ομάδα και έχει περισσότερες αντοχές και ενέργεια, θα πρέπει σήμερα να τους πεθάνει στην κούραση τους παίκτες της Σιένα κι ας χάνει το ματς. Την Κυριακή η Σιένα έχει ντέρμπι με την Καντού, όπου θα τα δώσει πάλι όλα, ενώ ο Ολυμπιακός έχει ματς ελληνικού πρωταθλήματος (=ξεκούραση). Έτσι, η Σιένα θα έρθει στο ΣΕΦ, μετά από 3 πολύ δύσκολα παιχνίδια και με ταξίδι στο ενδιάμεσο.
ξέχασα να ποντάρω με τις μουσικές που άκουγα και οι διαφορές υπερ ολυμπιακού αυξήθηκαν.!
και αντίστοιχά έπεσε η νικη της σιενα(3.90 ο ολυμπιακός)
το έριξα σε ηττα ολυμπιακού με πάνω απο 8,5 πόντους σε 2 απόδοση.
περιμένω ηδη νίκη ολυμπιακού και πρήξιμο απο chrisp και λοιπές δυνάμεις:p
ρε ειναι τρελοι αυτοι οι ισραηλινοι ρε, χειροτεροι απο μας…πηγαν να υποδεχτουν οι οπαδοι στο αεροδρομιο τη μακαμπι…που να σηκωναν και την κουπα ξερω γω…
Πόσους αγώνες παίζουν μεταξύ τους? 5 ή 3?
max 5
Εντάξει ο Ολυμπιακός είναι φέτος η μεγαλύτερη έκπληξη της ευρωλίγκα οτι και αν γίνει από εδώ και πέρα. Αφού γύρισε 2 φορές ματς 10 και 15 πόντων μέσα στην Σιένα είναι άξιος συγχαρητηρίων, ειδικά το σημερινό ήταν απίστευτο παρά την ήττα.
Μαλακία επικών διαστάσεων η τελευταία επίθεση βέβαια από Πρίντεζη που θύμισε Χαινς στην Καντού αλλά μικρή σημασία έχει. Μέσα στο ΣΕΦ τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.
Σπανούλης πάντως έδειξε πέρα από κάθε αμφιβολία πλέον πως ΔΕΝ είναι ηγέτης. Το θέλει πολύ αλλά δεν είναι και δεν πρόκειται να γίνει. Ο Λο από την άλλη είναι ένας από τους καλύτερους ξένους γκαρ που έχει έρθει στην ομάδα. Αυτός δεν πρέπει να χαθεί του χρόνου.
αντε και γαμήσου μωρή σιενα!
πρωτη φορά βλέπω ομάδα σε 40 λεπτά να μην εχει πάρει 2 συνεχόμενα ριμπάουντ! πρέπει να είναι κάποιο ρεκόρ.(ε για να χάσω το στοίχημα γινεται και αυτό).
κατα τα αλλά ο ολυμπιακός αν ειχε λίγο καλύτερο τον σπανουλη(που ηταν συνέχεια στον αέρα και προσπαθούσε να βρει τον ελεύθερο), και να αξιοποιούσε και κανένα επιθετικό ριμπάουντ, θα ειχε διαφορετικό ματς , ίσως και την νίκη.
ο ντορσει θεός, αλλά πόσο γρήγορα κάνει τα φάουλ.και φαουλ χαζομάρας. δεν μπορεί να κοντρολάρει την ενέργεια του. είναι για στριτ μπάσκετ, να πέφτουν οι αντίπαλοι στα τσιμέντα
*4/4 χαμένα στοιχήματα με το μπάσκετ του ολυμπιακού φέτος :?
Έχει τεράστια σημασία δυστυχώς γιατί με το 0-2 στην πλάτη, όχι απλά πέρναγε τη Σιένα, τη σκούπιζε. Τώρα αυτοί θα χτυπήσουν το τρίτο παιχνίδι και καθότι ο γαύρος ψιλοασταθής, τίποτα δεν αποκλείεται. Πρίντεζης αιώνιος γκαζμάς, πήγε να κάνει coast to coast στα 9 δευτερόλεπτα στο -1. Ψόφο πίθηκε
Για Dorsey τα γνωστά, φοβερά προσόντα, μηδέν μυαλό - φαίνεται κι από τις παπαριές που λέει στις συνεντεύξεις. Ο Law τα πράττει πολύ ωραία και γενικά, οι δυο τους είναι μάλλον οι καλύτερες midseason μεταγραφές που θυμάμαι από ελληνική ομάδα (δεν εννοώ τον Μινχ στο ποδόσφαιρο βέβαια)