ντακσ, δε μπορω να συμφωνήσω ακριβως με αυτο που λεει: ‘Το να απαρνηθείς ένα τόσο επιτυχημένο παρελθόν και να βρεθείς να ακούγεσαι πραγματικά μοντέρνος…’
θα τόνιζα εγώ προσωπικά ότι οι europe καναν κατα τη γνώμη μου οτι έκαναν και οι the cult με το beyond good and evil. hard rock παιξιμο με βαριες κιθάρες, αλλά και πολυ συγχρονη παραγωγη. κατα τη γνώμη μου, η παραγωγη είναι αυτη που τους κανει να ακουγονται τοσο μοντερνοι, και οχι τοσο το παιξιμο και οι συνθεσεις…
μεταξυ μας, αν το διάβαζα το review και δεν ηξερα τι παιζει με το δισκο, θα ψιλιαζόμουνα ενα καλο δίσκο, που το στυλ του όμως θα ταν λίγο πάμε-να-τ’αρπαξουμε. απλα οι europe σκληρηναν κατ εμε, και λόγω της παραγωγής, γεφυρώνουν το παλιο ήχο (οχι συγκεκριμενα του γκρουπ) με καποιες νέες ιδέες…είναι μοντέρνο, αλλα ατυχης ο χαρακτηρισμος: ‘Το ρίσκο που πήρε η μπάντα να μπλεχτεί με τα πίτουρα…’ επειδη δεν ειναι τοοοοσο συγχρονο πια…
pst, to cult omws eixe ena rise. ena nico, ena libertine, 2-3 alla. basika den yparxei cult album me ligotera apo 2-3 potential singles.
edw to prohgoumeno europe eixe ena got to have faith , ena hero. edw xwris na m enoxlei kapoio komati - to pretenders den mou eipe kai polla !
akoma - o astbury - einai panta anagnwrisimos, egw, thn prwth fora pou akousa to s.s skeftomoun, re mpas ki allaksan ton tempest ? LOL !
den m aresei toso megalh - allagh, katw apo to idio onoma, kanto solo.
tespa, dysthxws, einai katadikasemoi na kleinoun me to eurobasket opote - tha meinoume me th glyka twn early works mexri kai priosners kai ta nea - midpreice apla gia diskografia
Eπειδή η πλειοψηφία έχει αυτή την άποψη, δηλαδή ότι Europe = η φανφάρα του TFC, θεωρώ ως τεράστια μαγκιά τους το ότι δεν χρησιμοποιούν πλεον εκτεταμένα Keyboards… Eπίσης Europe υπήρχαν και πρίν το The final countdown και μάλιστα είχαν βγάλει δύο δισκάρες… Όσο για την φωνή του Tempest είσαι πολύ λάθος… Ο άνθρωπος έχει τόσο χαρακτηριστική φωνή, που την καταλαβαίνεις από χιλιόμετρα… Και στο Secret Society τραγουδάει πιο ψηλά απ’ ότι το Start from the Dark
Όντως δεν ειδα τις φατσούλες και δεν καταλαβα οτι χαριτολογούσες.
Αφού με ξέρεις όπως λες, και δεν είμαστε φίλοι, γιατί να γίνουμε τώρα? Επειδή γράφω που και που στο rocking? Τουλαχιστον εκει που ρώτησες για μένα είπαν καλα λόγια? Τουλάχιστον θα σου έφυγε η περιέργεια για το ποιος είμαι και αν έχω διπλό id και λοιπά που λέγατε τόσο καιρό. Τώρα αν είσαι ωραία, good for you, but I don’t care as you already know… Και τελικά φίλους σαν και αυτούς που βλέπω στα εδώ topic να “σφάζονται” και να ειρωνεύονται ο ένας τον άλλο, να μου λείπουν. Θα προτιμήσω να κρατηθώ έξω από τις “παρέες” σας γιατί αύριο-μεθαύριο κάποιος “φίλος” θα την λέει σε μένα. Μη το παίρνεις προσωπικά αλλά κάθε τρεις και λίγο κάποιος θα την λέει σε κάποιον εδω μέσα. Και πιστεύω ότι σε μεγάλο βαθμό φταίει ότι όλοι σχεδόν έχετε κοινούς γνωστούς και με τον ένα τρόπο ή τον άλλο γνωρίζεστε μεταξύ σας. Να ζήσεις να χαίρονται να σε συνοδεύουν.
αχ βρε Δημητρη, κακομοιρη μου…ακομα να μεγαλωσεις και να βαλεις μυαλο. τοσες συνεδριες σε ψυχολογους δε σε βοήθησαν αρκετα… και σου λεγα, θυμαμαι…μην κοιτας την επιφανεια των πραγμάτων…αλλα δεν με ακουγες… και μονο ο τροπος γραφης σου σε προδιδει, οτι δεν εισαι εσυ που πρωτομπηκες με το ψευδονυμο…αλλος ήταν τοτε, αλλος ειναι τωρα. οσο για το που να κανεις τα παραπονα σου αν σε ενοχλω κι εγω, ξερεις πολυ καλα που εστελνες π.μ…σε ποιον μοντερέιτορ εννοω… εκτος και αν δεν το εκανες εσυ, αλλα ο προηγουμενος Τζακι Τσαν. Την επομενη φορα Δημητρη, μην επαναλαμβανεις λεξεις…σε προδιδουν…grow up και κατεβα απο το καλαμι…οι δυο μου ευχες για το δικο σου καλυτερο μελλον…
και μια απο τα συμφραζομενα,αλλων θεματων, ο telisvas , δεν ξαναpostαρει ,δεν μαθαμε τιποτε για τη νεα αυτη περιοδεια .Ελπιζω να βγει κανενα dvd ,το προηγουμενο ηταν εκπληκτικο .