Europe - Secret Society "new cd"

Κατέβασα το Wish I Could Believe και μου θύμισε grunge φάση, κάτι σαν Soundgarden…
Μου άρεσε όμως.
Πάντως οι Europe έχουν χαράξει καινούρια πορεία με λίγα στοιχεία από το παρελθόν όπως οι Irons, σαν παραλληλισμός (όχι μουσικής κατεύθυνσης) δρόμων συγκροτημάτων.

Ο ίδιος ο John Norum σε συνέντευξη του σε Γερμανικό περιοδικό είχε δηλώσει ότι τα 90’s του αρέσουν πολύ περισσότερο από τα 80’s…
8O 8O 8O 8O 8O 8O

Kάτι ανάλογο δήλωσε και στο τελευταίο τεύχος του Metal Hammer…

Eκτίμηση telisvas… Πάλι μαλακίες λέει ο Norum

Ο ίδιος ο John Norum σε συνέντευξη του σε Γερμανικό περιοδικό είχε δηλώσει ότι τα 90’s του αρέσουν πολύ περισσότερο από τα 80’s…
8O 8O 8O 8O 8O 8O

Kάτι ανάλογο δήλωσε και στο τελευταίο τεύχος του Metal Hammer…

Eκτίμηση telisvas… Πάλι μαλακίες λέει ο Norum[/quote]
Μου λείπουν ακόμα κάποια κομμάτια για να τον ακούσω ολόκληρο το δίσκο, αλλά από αυτά που άκουσα μέχρι στιγμής είναι πολύ καλά με grunge αισθητική όμως.
Πολύ παράξενο Τέλη…
Aπό χτες μέχρι σήμερα το άκουσα γύρω στις 50 φορές.

Κατέβασα και το LP Face the Truth, πολύ καλό!
Είχα το live και αποδεικνύεται τι κιθαρόνι είναι ο Norum…

Δεν μπορείς να πεις ότι υπάρχει παντού grunge αισθητική…
Σε σημεία το cd είναι πολύ μοντέρνο, σε άλλα 80ίζει, υπάρχουν αρκετές blues στιγμές, έχει ένα τραγούδι σε ύφος U2, έχει το Devil Signs the blues που γαμάει, που παραπέμπει στο Wings και στο τέλος έχεις την αίσθηση ότι αυτό που άκουσες είναι Europe και τίποτε άλλο…

[size=1]Καλά με παραδέχομαι[/size]

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Καλά αυτό είναι γνώρισμα μεγάλων συγκροτημάτων που ξεχωρίζουν ότι κι αν κάνουν.
Άλλωστε η φωνή του Joey είναι χαρακτηριστικότατη…

[size=1]Κι εγώ με παραδέχομαι…[/size]

Εγω πιστευω οτι ειναι αρκετα ποικιλλομορφο αλμπουμ, κρατωντας τον χαρακτηρα των Europe αλλα ταυτοχρονα εχουν εξελιξθει και καποια στοιχεια που ειχαν εισαγαγει στο Start From The Dark. Παντως ειναι μια απο τις ποιο ευχαριστες φετινες κυκλοφοριες.
Πολυ καλυτερο απο το Start From The Dark… Με λιγα λογια το αλμπουμ γ@μ@ει!!!
Αυτα…

Tάδε έφη Χάρης Στουραΐτης στην κριτική του στο rocking

[size=7]Νorum ζούμε στο stage να σε δούμε… [/size]

Υποσημείωση κάποιου που τον εχει και το 2004 και το 2005

Απανωτές ρεύσεις

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Πρώτο show της περιοδείας σήμερα

Set list

Secret society
Always the pretenders
Getaway plan
Superstitious
Seven doors hotel
let the children play
Flames
Sign of the times
Carrie
Love is not the enemy
Ready or not
Girl from lebanon
Start from the dark
Yesterdays news
Rock the night
Got to have faith
Let the good times rock
The final countdown

Για Ελλάδα δεν προβλέπεται τπτ;

M’ αυτά που ζητούν μάλλον μόνο η Didi μπορεί να το διοργανώσει ή το καλοκαίρι στο Καραϊσκάκη…

Οπότε μάλλον χλωμο

M’ αυτά που ζητούν μάλλον μόνο η Didi μπορεί να το διοργανώσει ή το καλοκαίρι στο Καραϊσκάκη…

Οπότε μάλλον χλωμο[/quote]
Να βγούνε να παίξουν στην Ελλάδα τα παραπάνω κομμάτια? 20 άτομα θα τα ξέρουν?.

Πούλησε τίποτα στην Ελλάδα το προηγούμενο? Ε, αυτοί που θα πάνε θα κοιτάνε σαν χαζοί.
Και το καινούργιο τα ίδια χάλια είναι. Πάλι τίποτα δεν θα πουλήσει στην Ελλάδα.

Να πηγαίνεις σε συναυλία για 4-5 κομμάτια από το παρελθόν και να έχουν και κάνα εισιτήριο 50 και βάλε ευρώ δεν λέει.

Εκτός αν ο telisvas μας βρει προσκλήσεις χαχαχαχα
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ο telisvas μόνο δυο φορές στη ζωή του πήρε κάτι προσκλήσεις και τις έδωσε… Ο ίδιος πάντα πληρώνει…

Όσο για την αναλογία 10 παλιά

Superstitious
Seven doors hotel
Sign of the times
Carrie
Ready or not
Girl from lebanon
Yesterdays news
Rock the night
Let the good times rock
The final countdown

3 από το Start from the dark που έχουν γίνει ήδη κλασικά

Got to have faith
Start from the dark
Flames

Και 5 από το καινούργιο

Secret society
Always the pretenders
Getaway plan
let the children play
Love is not the enemy

Μόνο λάθος του setlist η μη ύπαρξη τραγουδιού από το καλύτερο τους cd Wings of tomorrow…
Ένα Stormwind, ένα Scream of Anger, ένα Wings of tomorrow ή το Dreamer νομίζω ότι θα το συμπλήρωνε τέλεια… Άντε και το Ninja το Cherokee ή το Heart of stone…

Όσο για την Ελλάδα…; Λίγο που με νοιάζει? Εδώ δεν έχουν φέρει τους Bon Jovi, θα φέρουν τους Europe;

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

10 και σήμερα… Η Στοκχόλμη θα γίνει Ελλάδα

ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ…τεταρτη στις 8:30 το πρωι φευγουμεεεεεεεεεεε… και τσακα_καν, ρουφα το αυγο σου…αν δεν γουσταρεις Europe γιατι να μπαινεις ακομα και στο τοπικ αυτο…στικ του δε κλασικς, ντίαρ… ή κανε τα παραπονα σου εκει που ξερεις… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

εχουν βεβαια αρχισει και βγαζουν βρωμα οτι θα τους φερουν στην Ελλαδα το καλοκαιρι…και ειδικοτερα στη Θεσσαλονικη…χαχαχαχαχαχαχαχα… 8O οποιος πληρωσει ολα αυτα τα λεφτα με το τιμημα να μπει μεσα οικονομικα, του βγαζω το καπέλο…

Αυτό είναι προς τιμήν σου. Έχεις το κούτελο καθαρό.

Τα παλιά είανι παλιά για κάποιον που ακούει μελωδικό hard rock αλλά όπως θα έχεις δει δεν είναι αρκετοί (400-500 άτομα) αν κρίνουμε από την προσέλευση στους Bonfire.
Για να βγει η συναυλία θα πρέπει να έρθει κόσμος σαν αυτό που ήρθε στους Scorpions.
Για αυτούς πάει το 4-5 κομμάτια.
Τώρα οι νέοι Europe δεν μου κάθονται μουσικά. Σαφως θα πάω αν έρθουν αλλά δεν θα χαρώ ιδιαίτερα με τα καιινούργια τραγούδια. Όσο για bon Jovi σαφώς και προτιμώ να ξαναδώ, αφού τους έχω δει μια φορά και ήταν super.

και τσακα_καν, ρουφα το αυγο σου…αν δεν γουσταρεις Europe γιατι να μπαινεις ακομα και στο τοπικ αυτο…στικ του δε κλασικς, ντίαρ… ή κανε τα παραπονα σου εκει που ξερεις… Razz Razz Razz

Τελικά δεν πρέπει να πηγαίνεις καλά… Τι μία μου ζητάς με post συγνώμη, την άλλη με pm μου ζητά να βρεθούμε για ποτό “φιλικά” όπως τονίζεις στο pm (τόσο ωραία είσαι και φοβάσαι μην κολλήσω? Παντρεμένος είμαι, ανάγκη δεν έχω), και τώρα πάλι αρχίζεις τις σαχλαμάρες. Μήπως το τοπικ λέει μόνο να γράφουν όσοι γουστάρουν τρελά τους Europe? Το αν γουστάρω μέρος των κυκλοφοριών των Europe δεν νομίζω να σε αφορά. Κλασικ? Οκ,πες το όπως θες.
Που πρέπει να κάνω τα παράπονα μου? γίνε πιο συγκεκριμένη… Δεν τους ξέρω όλους με τα μικρά τους όπως κάποιοι εδω μέσα.

οπως θα ειδες απο τις φατσουλες…μαλλον χαριτολογω…αλλα μαλλον εσυ δεν το καταλαβαινεις…και βεβαια σου στελνω π.μ. για να γινουμε φιλοι, αλλα απο οτι ειδα δεν απαντησες καν. ομως δε θα βρισκομασταν οι δυο μας.θα ερχοταν και ο αντρεας με τον τελη!!! γιατι δε συναντιομαστε λοιπον ολοι μαζι, αφου εισαι τοσο ανετος???..δεν πειραζει θα σε δω καποια στιγμη…ισως σε πετυχω τυχαια στον δρομο… 8O :smiley: το ξερω οτι εισαι παντρεμενος…ρωτησα και εμαθα για σενα φιλε μου…μην ανησυχεις, δεν ψαχνομαι…ήδη συνοδευομαι… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
και κατι προς πληροφορηση σου…πηγαινω παρα πολυ καλα…και ειμαι και πολυ ωραια…αλλα αυτο το ξερεις ήδη…και με χαιρεται αλλος!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

10/11 παίζουν στο Μάντσεστερ οι Muse… Χριστίνααααααααααααααααααα θέλω να πάωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Nα πας ρε …να μεινω με Χριστινακι μονος να γιορτασουμε τα γενεθλια μου εκει πανω … ουρτ !!!

Nα πας ρε …να μεινω με Χριστινακι μονος να γιορτασουμε τα γενεθλια μου εκει πανω … ουρτ !!![/quote]

όχι και μόνος… :stuck_out_tongue:

Καλα λεμε τωρα … :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Σιγά μην σ’ αφήσω μόνο να γιορτάσεις τα γενέθλια σου

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Mια πολύ ωραία και για μένα πολύ αντιπροσωπευτική κριτική από το avopolis… Eλπίζω να γράψουν ανάλογα πράγματα και στο SONIK

[i]Εάν το ?παρθενικό? album των πιτσιρικάδων EUROPE, με τον τίτλο ?Start From the Dark?, σας ικανοποίησε, τότε το ?Secret Society? ήρθε για να τους εδραιώσει στην αφρόκρεμα του heavy rock. Έχοντας βρεί τη χρυσή τομή μεταξύ μελωδικότητας και δυναμικότητας, καταφέρνουν η μεγάλη πλειοψηφία των κομματιών στο νέο τους album, να είναι τόσο πιασάρικα, όσο τα βυζιά της Pamela Anderson.

Και για να μην νομίζεται ότι είμαι κανένας βλαμμένος, η παραπάνω σουρεαλιστική προσέγγισ, έχει σαν σκοπό να τονίσει την ιδιαιτερότητα της ?περίπτωσης EUROPE?. Το να απαρνηθείς ένα τόσο επιτυχημένο παρελθόν και να βρεθείς να ακούγεσαι πραγματικά μοντέρνος, είναι τεράστια μαγκιά. Το ρίσκο που πήρε η μπάντα να μπλεχτεί με τα πίτουρα, είναι τεράστιο και ευτυχώς για αυτήν (και εμάς), έχει ανταποκριθεί πλήρως στα σύγχρονα standards. Προσωπικά, πιστεύω ότι πρόκειται για ένα από τα πιο ειλικρινή reunions που έχουν γίνει στην ιστορία του rock. Καλά όλα αυτά, ας πάμε και στο νέο album, όμως…

To ?Secret Society? συνεχίζει στο δρόμο του ?Start from the Dark?, με τις βαριές κιθάρες (όπως και στα προσωπικά album του John Norum), τα λιγοστά πλήκτρα (o Mic Michaeli βράζει στο ζουμί του?) και τις μή-μελωδικές ερμηνείες του Joey Tempest, ο οποίος προτιμά να τραγουδά σε πιο κλασικές hard rock κλίμακες. Δύσκολα θα απογοητευτείτε με κάποιο συγκεκριμένο κομμάτι, αφού και οι 11 συνθέσεις περιέχουν χαρακτηριστικά που θα σας κερδίσουν σε 2-3 μόλις ακροάσεις. Τα arena pleasers ?Love Is Not The Enemy?, ?Let the Children Play?, ?Always The Pretenders? και ?Human After All? θα σας προκαλέσουν ?συναυλιακές φαντασιώσεις?, ενώ τα μελαγχολικά ?Wish I Could Believe? και ?A Mother?s Son? ξεπερνούν πολύ άνετα σε ποιότητα τις αντίστοιχες συνθέσεις του ?Start From the Dark?. Συνολικά το album είναι πιο ?θετικό? σε σχέση με το προηγούμενο, με εμφανή μια διάχυτη, εμπορική χροιά που ενδέχεται να ενοχλήσει κάποιους σκληροπυρηνικούς.

Με παραγωγή και artwork σε παραδόξως υψηλά επίπεδα, οι EUROPE έχουν ένα album-πύραυλο στα χέρια τους, που εύχομαι να τους εκτινάξει στην θέση που βρίσκονταν στα 80s. Ακόμα και αν οι παλιοί φίλοι της μπάντας δεν έχουν την θέληση να ακολουθήσουν την νέα τους πορεία, οι Σουηδοί rockers στρατολογούν ?νέο αίμα??[/i]

Και αναρωτιεμαι τωρα εγω … ποσα τους πληρωσες ρε τσογλανε ??? :lol: :lol: :lol: :lol: