Europe - Secret Society "new cd"

Ακόμα και αμιξάριστα έχουν δώσει κάποιοι κατα καιρούς!!!

exei ksanasymvei na goustaroume toso poly to promo pro mastering??? :smiley:
oute oi maiden den me sygkinisan toso…sxedon katholou…ma poioi einai oi maiden??? :stuck_out_tongue:

Συναισθηματικη φορτιση :lol: :wink:

Απλά ερωτευμένη… Για σήμερα τουλάχιστον…
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
Παλιόπαιδο εσύ παίρνεις εκδίκηση για τα όσα “καλούδια” έχω πει κατά καιρούς για τους Pink Floyd;
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Προς τον αγαπητό μου karja…

Νέο τραγουδάκι Kee Marcello

The Harder they come

Χαμηλοκουρδισμένος και εντελώς Metallica

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Τώρα να σε δω Μητσάρα

το they harder they come ,ειναι το ριφ του enter sadman(αν δεν κανω λαθος ),
με -1-2 μικροαλλαγες , η ιδεα ειναι ιδια . Πριν λιγο καιρο καποια νεα κομματια του που ακουσα ,μου φανηκαν πιο μελλωδικα .

Έχει ένα νέο κομμάτι στο melodicrock το οποίο είναι όντως πολύ πιο μελωδικό… Το συγκεκριμένο κομμάτι, ακριβώς όπως το είπες… Enter Sandman…
Kαι το Raptor αν και κομματάρα κάτι θύμιζε… Σπουδαίος καλλιτέχνης ο Kee, μεγάλο λάθος του που δεν συμμετείχε στο reunion…
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Δεν το ‘ξερα ότι ήταν να συμμετάσχει και ο Kee στους Europe, και να γίνουν 6…
Κάτι σαν τους Iron Maiden δλδ…
Θα’ ταν αρκετά ενδιαφέρον…

Ήταν να συμμετάσχει… To reunion “παίζει” από το Μillenium τότε που εμφανίστηκαν στην Στοκχόλμη και οι 6 μάζι παίζοντας 2 τραγούδια μπροστά σε 1 εκατ. κόσμο!!! Υπάρχει videaki -20 βαθμοί σε μια πλωτή σκήνη…
Το 2000 τον Απρίλη έγινε ένα event στο hard rock cafe όπου πήραν πλατινένιους δίσκους για το best 1982-1992… Παίζοντας το rock the night ο Κee αρχισε να ψωλαρίζει (θέλοντας να δείξει ανώτερος από το Norum). Τότε ο Tempest στη μέση του κομματιού έβγαλε τον ενισχυτή από την πρίζα, χωρίς ο Kee (προφανώς λόγω της πρέζας) να πάρει είδηση…
Προέκριναν ότι χάλαγε τη χημεία, ενώ προέκυπτε και ζήτημα με τα ναρκωτικά (αφού οι υπόλοιποι δηλώνουν καθαροί)…
Το 2003 όταν έγινε το reunion είχε δηλώσει ότι τουλάχιστον θα εμφανιστεί στα live… Απ’ ότι έχω μάθει έγιναν πρόβες, ενώ συμμετείχε στην δημιουργία του dvd/best Rock the night… Στην πορεία τα έσπασαν εντελώς… Το πήρε όλο πάνω του ο Norum, αλλά η κόντρα είναι κυρίως με τον Joey Tempest…
Ο Kee Marcello είναι ίσως ο πιο υποτιμημένος κιθαρίστες ever, με απίστευτη τεχνική, ωστόσο η φάση Out of this World και Prisoners in Paradise(ειδικά αυτή), τόσο ως image, όσο και ως μουσική κατεύθυνση (η οποία υπαγορευόταν από την Sony) είναι για τους ίδιους τους Europe η χειρότερη…
Συγνώμη που σας τα έπρηξα για ακόμα μια φορά…

Κάθε άλλο! Αν εξαιρέσουμε το παραλήρημα των τελευταίων γραμμών (“πιο υποτιμημένος ever κτλ…”) ( :smiley: ) τα υπόλοιπα ήταν πολύ ενδιαφέροντα!!
Καλά το best βγήκε το '93 και πήραν πλατινένιο το '00; Σιγά τα ωά :stuck_out_tongue:

Ρητορικό ήταν αυτό… Ούτε το νυχάκι του Norum δεν πλησιάζει

αχχαχαχαχαχχαχαχααχαχ

Όντως πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία…
Για πες μου όμως γιατί διαλύσανε τότε;
Λόγω εταιρίας, όπως προείπες;

Το 1992 διέλυσαν διότι η εταιρεία τους (πολυεθνική Sony) ελέγχοντας πλήρως τα συμβόλαια που έχουν υπογράψει (20άρηδες ήταν τότε οι Europe) έκανε ότι ήθελε (Το Prisoners in Paradise ήταν να κυκλοφορήσει από το 1990, με άλλα τραγούδια, τα οποία κυκλοφορούν στο net ως Le Baron Boys demo) κι επειδή ο μάνατζερ τους έκανε τεράστια περιουσία ενώ οι ίδιοι επέστρεψαν στην Σουηδία με χρέη δισεκατομύριων στην εφορία… (εκεί πληρώνουν)…
Ο Joey Tempest ακόμα μένει μακρια από την Σουηδία, αν και όπως ακούγεται έχει ξεμπερδέψει…
Προσπάθησε το 1993-4 να φορμάρει ξανά τους παλιούς Europe (των δύο πρώτων cd) με το όνομα Force (πρώτο όνομα της μπάντας), μάλιστα έγραψε κι ένα τραγούδι για το Norum στο Face the truth, το οποίο έγινε και ντουέτο (We’ll be strong συμβολικός τίτλος), αλλά ο Norum τότε γούσταρε προσωπική καριέρα…
Ξεζουμιστάν του κερατά δηλαδή…
Παράδειγμα προς αποφυγή όσον αφορά τη διαχείριση μιας εντελώς απρόσμενης επιτυχίας…
Από τα 100.000 αντίτυπα του Wings of tomorrow (αργότερα πούλησε άλλο ένα μύριο) πήγαμε στο Final Countdown το οποίο έχει πουλήσει σαν cd 8 εκατ. αντίτυπα και σαν single 10 εκατ. έχοντας κάνει ρεκόρ γκίνες, αφού πήγε στο Νο 1 σε 22 διαφορετικές χώρες

Xμ, είσαι μεγάλος γνώστης απ 'ότι βλέπω…
Μαθαίνουμε!
Και πότε έφαγε και έχεσε σήμερα ο Tempest;
:lol: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol:

οι EUROPE , ειναι μπαντα ατυχη μεσα στην τυχη της . Ενω δηλαδη ευτυχησε να κανει το απολυτο smash hit , ενα κλασσικο υμνο ,δεν μπορεσε (λογω νεαρης ηλικιας οπως λεει και ο Telisvas ) να το εκμεταλευθει οπως επρεπε αυτο , ενω απο την αλλη επεσε στην καταρα των group που βγαζουν καποια τεραστια επιτυχια .
(οχι απλως μεγαλη ).
Οτιδηποτε βγαζουν απο τοτε ,στο ‘πλατυ κοινό’ θα ειναι παντα η μπαντα του final countdown . Για τους αλλους που ακουν πιο προσεκτικα ,βλεπουν οτι υπαρχουν τονοι ταλεντο σε αυτους (θεωρω τον Tempest απο τους καλυτερους συνθετες της rock) ,και οτι προοδευουν και ωριμαζουν στην μουσικη τους . Telisvas, τι εκτελεση ειναι αυτη του final countdown ,του Tempest στο πιανο ? Φοβερη …
(δε ρωταω αν την ξερεις ,ειμαι σιγουρος πως ναι)

Aκόμα πιο καλή η καλύτερη ίσως είναι μια ambient εκτέλεση από τον ίδιο τον Joey Tempest που μπορεί να της βρει κάποιος κωδικοποιημένα στο net ως blue version…

θα το κοιταξω ,thanks .

me xara mou anakoinono oti…EKLEISA KAI TA EISITIRIA MAS GIA TIS 9 NOEMVRIOU…bitches eat your heart out!!! eimaste panetoimi na kounisoume malli stin arena tou Hovet… ta filia mou se olous, tha ta poume tin kyriaki!!!

Με χαρά μου ανακοινώνω ότι έχω ανατριχιάσει ήδη…

Devil signs the blues ρε αιδοίααααααααααααααα

Με χαρά μου ανακοινώνω ότι έχω ανατριχιάσει ήδη…

Devil signs the blues ρε αιδοίααααααααααααααα

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Και θα ειμαστε μπροστα μπροστα …!!! :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: