Europe - Secret Society "new cd"

Eσυ θα έχεις Φινλανδική χασαποπαίδι…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Kαι όμως αυτό είναι το εξώφυλλο… Στην Europολογία ο telisvas δεν πιάνεται… Ξέρει πράγματα γι’ αυτούς πριν τα μάθουν ακόμα και οι ίδιοι…
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Κρίμα, και ήλπιζες να πάει καλά από πωλήσεις το cd :stuck_out_tongue:

Aν ήμουν ο μάνατζερ του σίγουρα θα πούλαγαν περισσότερο απ’ όλους…
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
Ξέρω από καλό λάδι
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Θα έβαζα και καπέλο

Τουλάχιστον το Cd λεει , εκτος απο την πατατα που ακουει στο ονομα Secret Society … και που προσπαθει να αντιγραψει αποτυχημενα και να κλεψει λιγο απο την GLAMOURια των Βon Jovi … που πας ρε φιλαρακι ξεβρακωτος στα αγγουρια … και μετα με λετε γιατι τους λεω μαναβηδες …αφου τους αρεσουν τα αγγουρακια … :stuck_out_tongue:

Είναι πατάτα επειδή μοιάζει με Bon Jovi
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Καλα που το είδες αυτό ρε αθεόφοβε

Oταν οι Βon Jovi παιζανε μουσικη ρε … κατι Σουηδοι μενανε στα δεντρα και ειχαν κανει το πουλι τους σφεντονα μηπως σκοτωσουνε κανενα ζωο να φανε …

Εμενα βασικα μου θυμισε σε σημεια Have Α Νice Day … ειδικα καποια ρυθμικα θεματα. Παραδεξουτο και οι Europe ειναι Bon Jovi wannabe -δες.

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Αδιόρθωτος… Ακόμα και αν οι ίδιοι οι Europe το παραδεχτούν, εγώ δεν θα παραδεχτώ ποτέ… Στο μόνο cd που οι Europe έχουν επηρεαστεί από Bon Jovi είναι το Prisoners in Paradise δηλαδή το μακράν χειρότερο τους
ΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ

Eμενα μ’αρεσει παντως … και θεωρω το νεο cd την φυσικη συνεχεια του …

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

O μεγαλύτερος οπαδός τους είσαι τελικά… Περισσότερο κι από μένα… Γι’ αυτό άλλωστε αποτελείς και την συμπάθεια μου εδώ μέσα…

Ανήκεις κι εσύ στην Secret Society

Δεν το έχω ακούσει ακόμα το Secret Society ρε γαμώτο…
Μόλις ξαναβάλω adsl θα το κατεβάσω με τη μια…
(Και μετά θα το αγοράσω…)

Δεν χάνεις και τίποτα…

Τέτοια ανατριχίλα από hard rock μπάντα στην εποχή μας έννοιωσα μόνο από το νέο Gotthard, το νέο Edguy (ναι είναι hard rock) κάποια σημεία του Have a nice day και φυσικά από την όπερα Nostradamus του Nikolo Kotzev (Brazzen Abbot)

koritsia min tsakoneste… stis 8 noemvriou petame gia stockholm, opote kyries mou, telisva kai angel_in_black, tha apolafsoume tous europe apo konta… NAI, TA EKLEISA TA GAMIMENA TA EISITIRIA…kai sas exo kai ksenodoxeio me sauna…hehehehe…kala tha perasoume… :stuck_out_tongue:

TININITI και μέσα στη σάουνα μωρά μου…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Θα γινει ο χαμος …οταν σκασω στην σαουνα με την θειικη κορμαρα μου εκτεθειμενη στα γυναικεια βλεματα … ελπιζω να μου αφησουν κανα κομματακι να φερω πισω.

Μαρτυριαρηδες δεν κρατιεστε βλεπω ε ??? Ναι ειναι γεγονος η πιο σεξυ και μαμηστερη τριαδα του ροκινγκ θα ειναι στοκχολμη 9/11 και οσο πιο μπροστα γινεται και στις 10 /11 θα γινει ο χαμος μιας και θα ειναι η ιστορικοτερη μερα … της ζωης ολων σας . Εχω γενεθλια και θα τα γιορτασουμε αναμεσα σε γυμνες σουηδεζες … :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Οσο για το Europe … αν εξαιρεσεις το πρωτο κομματι οπως εχω πει και πιο πανω … ο δισκος σπερνει … μπραβο στους μαναβηδες αν και δεν το περιμενα απο αυτους … !!!

Εγώ ένα έχω να πω: Ο Αντρέας πέρυσι μας έλεγε και καλά πως θα πήγαινε έξω για Jovi…Και τελικά πάει έξω για Europe…
Μήπως μας τα λες περίεργα τα πράγματα; Μήπως κατά βάθος είσαι ένας κρυφός Europάς απλά ντρέπεσαι να μας το πεις και για να μας ρίξεις στάχτη στα μάτια μας πρήζεις για τους Jovi;;;
:lol: :stuck_out_tongue: :smiley:

Θα πάμε και Bon Jovi αργότερα…
Απλά η Στοκχόλμη είναι φετίχ… Βενετία του Βορρά… Και οι μελαχροινοί/ες έχουν μεγάλη πέραση σ’ αυτή την πόλη
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
Θα έχω μαζί και την διερμηνέα μου… Αν και της έχω αποδείξει ότι δεν μου χρειάζεται…
Ελπίζω στο Hovet να γυρίσουν κανένα videoclip όπως το Hero… Aυτή την φορά δεν θα την πατήσω όπως στο Hammersmith… Θα πάω μπροστά… ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧ
Παμπιμπαιδισμός ruleeeeeezzzzzz
Όσο για την σάουνα… Νομίζω ότι θ’ αποτελέσει το δωμάτιο ψυχανάλυσης…
Επίσης στη Στοκχόλμη θα συναντήσουμε και εξέχον μέλος του forum

Πρέπει ν’ αρχίσεις γυμναστική άμεσα μανάβη… Διότι όπως είμαστε και οι δύο θα κάνουμε εξαγωγή ελληνικού πατσά…
Γενέθλια στο εξωτερικό με τρελή περέα… Είσαι τυχερός… Θα ήθελα κι εμένα να μου τύχει κάτι τέτοιο…
Επίσης έχω να δηλώσω ότι η Χριστίνα έχει αναλάβει την υπόχρεωση από τα έτερα ήμισυ να μας προσέχει
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ

Χαζοχαρούμενα βιντεάκια στους δρόμους του Βερολίνου…

Δυο πανάγνωστοι ζητιάνοι τζαμάρουν, blues και TFC

Σσσσσσσσσ εσυ …χαχαχαχαχαχαχ

Μόλις σήμερα διάβασα συνέντευξη του Norum που λέει, πως αυτό που έχουμε κατεβασει και ακούμε δεν είναι το cd στην τελική του μορφή ηχητικά…
Έχει ξανασυμβεί μια μπάντα να δίνει promo προ mastering;