Europe - Secret Society "new cd"

Μην μπλέκουμε πράγματα φίλε telisvas. Δεν συμπαθώ αυτούς που έχουν την ίδια άποψη με εμένα, άρα το ότι διαφωνώ σε σημεία μαζί σου δεν σημαίνει κάτι περισσότερο. Το να μπορεί να κάνει διάλογο κάποιος είναι το σημαντικό.

Αρχικά, όταν μιλάω για μπετόβλακες εννοώ ότι π.χ. όσο και να μου αρέσουν οι Slayer ή όσο και αν έχω μεγαλώσει με παλιά τραγούδια των Manowar, δεν μπορώ να τους πάρω σοβαρά. Τα πράγματα που λέει πολλές φορές ο Zakk Wylde δεν τιμάνε τη νοημοσύνη του, όπως επίσης και του Axl. O Layney Staley ήταν ένας πρεζάκιας. Την μουσική που έχουν γράψει τη λατρεύω και πολλούς από τους στίχους τους. Δεν σημαίνει ότι είναι και τίποτα αξιόλογα άτομα ε…

Από την άλλη υπάρχουν τύποι σαν τον Tate, τον Khan τα παιδιά από τους Angra που έχω μιλήσει και είναι super.

Δεν θεωρώ τον εαυτό μου αντικειμενικό και προς Θεού αντικειμενικότερο των άλλων. η άποψή μου είναι υποκειμενική απλά προσπαθώ να μην εθελοτυφλώ. Διαφωνώ με τον φανατισμό. Μη συγκρίνουμε ποδόσφαιρο με μουσική. Στο ένα η μια ομάδα ανταγωνίζεται την άλλη, ενώ στη μουσική δε συμβαίνει αυτό. Δεν βρίσκω ρομαντισμό σε αυτή τη φάση, παρά μόνο έλλειψη επιχειρηματολογίας και ανθρώπους που εθελοτυφλούν. Και δεν αναφέρω εσένα στο ως τυπικό δείγμα κολλημένου οπαδού.

Τώρα όσον αφορά τους Europe, ούτε κόβω φλέβες, ούτε μου είναι αδιάφοροι. Αρκετά συμπθητικό group. Για το δίσκο επιμένω ότι δεν είναι και τίποτα φοβερό. :stuck_out_tongue:

Outshined, οσον αφορα τα fanboys που λες κι εσυ, οφειλω να σου υπενθυμισω οτι εδω περα τουλαχιστον, οι πιο πολλοι παριστανουμε τον κολλημενο οπαδο για πλακα. Ενταξει, δεν ειμαστε 100% αντικειμενικοι, προς θεου, αλλα δεν φτανουμε και στο αλλο ακρο. Ισως ομως να ειναι και καλο το να υπαρχει ενας μικρος οπαδισμος, γιατι ετσι θα γινει διαλογος με δυο, ενιοτε και παραπανω, αντιμαχομενες πλευρες και θ’ακουστουν πολλες αποψεις. In other words, ποιο το νοημα του να συμφωνουν ολοι πως μια συναυλια ειναι π.χ. μετρια? Σε καποιον μπορει να ειπε πολλα, σε καποιον λιγοτερα. Ειναι καλο να ακουμε διαφορες αποψεις, ειδικα οσοι δεν εχουν μια δικη τους για το θεμα. Και δεν εχουν ολοι, μη μου πεις την βλακεια που ειπε ο Eastwood. :stuck_out_tongue:

Οι μουσικοι δεν ειναι μια καστα ανθρωπων ξεχωριστων για την βλακεια τους. Υπαρχουν βλακες, υπαρχουν μεσσαιας ευφυιας, υπαρχουν εξυπνοι, υπαρχουν και ιδιοφυεις (Frank Zappa). Απ’οσους ανεφερες, ο Geoff Tate ειναι ενας μουσικος τον οποιο θα ηθελα παρα πολυ να γνωρισω.

Για το ότι είμαι fanboy και των Queensryche δεν μου την λέτε κωλοπαιδάκια
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Οχι γιατι ειμαι κι εγω. :stuck_out_tongue:

[size=1]Και γιατι ειναι ασυγκριτα καλυτεροι απο τους Europe[/size]

Κανε κακά σου ρε… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
Δεν υπάρχει “καλύτεροι” σ’ αυτό το πράγμα… Αγαπημένοι είναι όλοι…
Ασε που Queensryche fan είναι πολλοί εδώ μέσα…
Ενώ Europe fan είμαι μόνο εγώ…
[size=1]Αυτή είναι η μαγκιά Νικολή[/size]
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Εχεις δικιο. Αγαπημενοι ειναι ολοι. Και καλυτεροι ολων αυτων οι Queensryche. :stuck_out_tongue: Σοβαρα τωρα, πρεπει να κρατησεις 3-4 καλα και ν’αποβαλεις αλλα τοσα κακα. Κραταμε την αγαπη σου για Ryche, Rainbow, Zeppelin κι αποβαλουμε την αγαπη σου για ποζερια, Vlaksmore και Ολυμπιακο. Και μετα εισαι κουκλος. :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Έίμαι διπλό ζώδιο… Ατομο με πολυ μεγάλες αντιφάσεις

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι είμαι κούκλος…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Μας βλεπει η γυναικα σου? =P~ =P~ =P~

den ksero pou tha pame gia afto kai de tha ertho…alla telos panton ego tha tous do tous europe se ligotero apo dyo mines, opote tora ti mou les esy… ase kalytera na sou po ego otan gyriso…
ki epeidi den pianeis ta noimata ton prosopikotiton, aplos xalarose ligaki. eisai neos, kane ena psyxologiko profile prota ton users kai meta pyrovola…
ektos an gnorizomaste kai den to ksero… alla to ksereis mono esy kai mou to fylas gia ekpliksi, mono pou de tha to apokalypseis pote… :lol: :lol:
oxi mono mou aresoun oi europe…alla mou aresoun kai oi whitesnake!!! :lol:

Kι εμένα κι εμένα…

Θα μου κάνεις ψυχολογικό προφίλ ή θα μου πεις τον καφέ;

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Στο καλύτερο cd των Europe ever αξίζει και το καλύτερο εξώφυλλο…

Το Logo της μπάντας θα είναι προσφανώς σε πλαστικό όπως ήταν στο πρώτο των Audioslave

Εκτός αν είναι secret society κι αυτό

Αυτός στη γωνία είναι ο Norum? και γιατί τον μουτζώνουν?
Μάλλον άκουσαν το cd…

Κάτι ήξερε και ετοίμασε και προσωπικό άλμπουμ… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αλλά όπως είπε ο Tempest εχτες δεν έχουν αποφασίσει ακόμα για το εξωφυλλο…
Οπότε μπορεί να μην είναι αυτό…

Άσχετο αλλά
Cherokee…Marching on a trail of tears…

Ίσως το πιο ωραίο τους videoclip, ενώ και Live είναι καλύτερο από το studio, όπως και το Rock the night βέβαια…

Ναι μάλλον το πιο καλό τους video. Τί να λέμε τώρα…
Αλλά και το Rock The Night έχει απίστευτο videoclip. Τρελός χαβαλές.

Θα επισκεφτώ τον συγκεκριμένο ιερό χώρο του Hard rock cafe της Στοκχόλμης λίαν συντόμως…

ti symptosi…ki ego tha ton episkefto…les na sympesoun oi imerominies kai na se synantiso epitelous??? :lol:

Ραντεβού στις πρώτες σειρές της συναυλίας…

Θα έχω μια Ελληνική σημαία μαζί μου… Θα με αναγνωρίσεις αμέσως. Θα είμαι ο πιο ωραίος κάτω από το stage

Πάλι για μένα λες μανάβη ??? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: